Scherm Spaarders software downloaden

England World Cup Screensaver 1.0
Toon steun voor het team van Engeland tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika. Deze screensaver toont de vlag van St. George tegen de achtergrond van de vlag van Zuid-Afrika.
 
2

Demonstratie
Cowboy Ride Screensaver 2.2
Maak een ritje met een groep cowboys op het wilde westen! Glad en realistische animatie van paarden en de achtergrond landschap zal zeker indruk op u maken. Cacti, wind, zonsondergang en natuurlijk cowboys vindt u in deze screensaver. Voel de charme
 
2

Freeware
Amitabha in the Misty Mountain 2.0
Amitabha (Sanskriet: Amitabha; Chinees:?? Ben tu F; Japans: Amida Butsu; Koreaans: Amit'a Bul; Vietnamees: A-di-DJ PHAT; Tibetaans:?-Pa-me) is een hemelse boeddha beschreven in de geschriften van de Mahayana school van het boeddhisme. Amitabha is
 
2

Freeware
Anandamoyi Ma, Joy Permeated Mother 2.0
Tijdens haar leven, Anandamayi Ma betekent dat The Joy doordrongen Moeder trok duizenden volgelingen die haar zag niet alleen als een Guru, maar als een manifestatie van God of Devi.
 
2

Freeware
Anand Krishna Tratak 2.0
U kunt overwegen uw favoriete religieuze leider als een ontwaakt wezen en proberen om zijn geest te openen.
 
2

Freeware
Light and Sound Meditation Method 2.0
Om de innerlijke klank te horen en het innerlijke licht te zien, worden je fysieke oren en ogen niet nodig.
 
2

Freeware
Aurora The Light of Love 2.0
Liefde straalt, liefde is licht. Wanneer er liefde in het hart, het schijnt als een zon binnen. En het is niet alleen dat je kunt zien het licht, maar iedereen die bereid is om het te ontvangen in staat zal zijn om het te zien. En liefde is waar
 
2

Freeware
Master Ching Hai inside Cloudy Mountain 2.0
Burgemeester fasi: "Ze brengt liefde in de wereld waar sprake is van haat Ze brengt hoop dat waar is wanhoop en brengt ze begrijpen waar sprake is van misverstanden Zij is het licht van een groot persoon, een engel van barmhartigheid voor ons.
 
2

Freeware
Fulushou Happy Chinese New Year 2.0
Fulushou - De Drie Chinese goden van lang leven, welvaart en geluk. Gelukkig Chinees Nieuwjaar en we hopen dat de hemel zal ons leven te belonen met hun zegen. Vreemd zijn de manieren van het leven. Mijn geluk kan niet je geluk, noch kan mijn lijden
 
2

Freeware
Lord Dattatreya 2.0
Datta kwam neer op de universaliteit van de ware religie te verspreiden. Datta's aanwezigheid is niet beperkt tot een bepaald land of gebied, zoals Hij is de Goeroe van alle Goeroes, het alziend, almachtig, altijd aanwezige band tussen God en
 
2

Freeware
High King Avalokitesvara Sutra 2.0
Dat is de reden waarom in de Hoge Koning Sutra, wordt gezegd: "in staat om de cyclus van leven en dood te stoppen, en alle ellende en het lijden te vernietigen".
 
2

Freeware
All Master in the Higher Realms 2.0
Als we in contact komen met een 'echte leraar' of 'verlichte meester', het heeft een 'Quickening'or ontwaken effect op diezelfde bewustzijn in iedereen.
 
2

Freeware
Jesus Pray at Grand Canyon 2 2.0
Wat moeten we bidden? Heer Jezus herinnert u: uw Vader weet, wat gij van node hebt, eer gij Hem bidt. Het gebed is dan ook voor Zijn genade, want voortdurend herinneren Hem, voor het maken van u een kanaal om Zijn wil te doen en om vergeving.
 
2

Freeware
Avatar Krishna meditating 2.0
Krishna heeft overstegen de geest, hij is verder gegaan dan het achterhoofd. En hij heeft bereikt dat de integriteit die de integriteit van de ziel, die geheel kunnen worden in elke geest, in elke soort van geest.
 
2

Freeware
Maitreya 3D as Meditation Object 2 2.0
MAAR EEN KWALITEIT van de Boeddha te worden herinnerd. Hij bestaat slechts uit een kwaliteit: getuige. Dit kleine woord getuige bevat het geheel van de spiritualiteit. Wees getuige van dat u niet het lichaam. Wees getuige van dat u niet de geest.
 
2

Freeware
Osho Rajneesh enjoying river view 2.0
De zeer doel is het bereiken van de oceaan - de rivier wordt de oceaan en het individuele bewustzijn wordt het goddelijke.
 
2

Freeware
Mother Mary with Baby Jesus on Xmas 2.0
De geboorte van onze Heiland, Jezus Christus is een zegen voor ons allemaal. Niet alleen hij zorgen voor meer bewustwording, maar ook zijn belangrijkste boodschap van liefde voor de mensheid. Een geboren Heiland, inderdaad was hij, geboren om onze
 
2

Freeware
Osho River of Life 2.0
Gooi je Schriften in de rivier. Nu ben je een niemand, drijven met de rivier, in een diepe letgo. Toen de rivier de oceaan ontmoet, dat ontmoetingspunt is God. De rivier wordt de oceaan en het individuele bewustzijn wordt het goddelijke.
 
2

Freeware
Anand Krishna Spiritual Leader 2.0
Jaren terug net om de tijd dat ik Krishna ontmoette, dacht ik aan het lezen in een van de boeken die een grote geestelijke leider zal voortkomen uit Indonesië! Op een dag ontmoette ik Krishna, en ik wist dat hij het was!
 
2

Freeware
Yoga Namaskara at Great Wall of China 2.0
De zon beeld is te zien in een oceaan, een rivier, een meer, een vijver of een waterput.
 
2

Freeware