Scherm Spaarders software downloaden

ForceOut ScreenSaver 2.1
De handige software Radar Verifier ondersteunt volgende functies:via Digital Audio Technology nauwkeurige resultaten geven; Het werkt met alle radarmerken en kan als stemvork gebruikt worden voor luidsprekers; je kunt het gebruiken voor de kalibratie.
 
261

Shareware
Santa Christmas Screensaver 1.0
Nu kun je SMS verzenden integreren in uw toepassingen met behulp van de handige softwareapplicatie Clickatell COM-API, die u kunt inschakelen met behulp van een programmeertaal.
 
261

Freeware
City Collection 5 screensaver -
Nu kan je niet alleen verdachte bestanden ontvangen via de VirusTotal website, maar kan je ook resultatenrealtime ontvangen met behulp van de exclusieve softwaretool Phrozen VirusTotal Uploader.
 
253

Freeware
Old Clock 3D Screensaver 1.0
De belangrijkste kenmerken van handige software DVB-s VCR zijn: een uiterst gebruikersvriendelijke interface; je kunt het gebruiken voor het opnemen / DVB-s kaart afspelen; het ondersteunt TV-opname en afspelen in MPEG-2 formaat, terwijl ook MPEG-2.
 
251

Shareware
Nature Collection 6 screensaver -
PowerAlert bewaakt en regelt honderden UPS Systems, PDU's, sensoren, en de computers en apparatuur die zij ondersteunen.
 
249

Freeware
Fireplace 5.07
"Open haard" - Animated Screensaver door EleFun Multimedia. Heeft u genieten van uw bureaublad met mooie screensaver? Gewoon eens een kijkje op de Animated Screensaver "Open haard". Dit is een rustige gezellige kamer met open
 
241

Shareware
Rivuletscreensaver 1.0.1
De handige software Kungsoft NTFS to FAT32 Wizard is speciaal ontworpen voor het omzetten van NTFS naar FAT32.
 
240

Shareware
Palm Tree Nights Screen Saver 1
Nu kun je genieten van video's op draagbare apparaten dankzij de handige software AVGO Free Video Converter die het mogelijk maakt om van MP3, MP4, AVI, 3GP, MKV, DVD, etc bestandsformaten om te zetten naar draagbaar apparaat ondersteunde formaten.
 
234

Shareware
Living SnowGlobes 1.0
Als je een Apple iPhone hebt, dan staan daarop verschillende toepassingen waarmee je foto's van je telefoon naar je computer kunt brengen.
 
232

Shareware
NY Yankees Team Screensaver 1.0
De CFAST gebruikershandleiding legt de specificatie van de materiaalgrenzen vast. Er kunnen maximaal drie lagen per grens worden opgenomen in de thermische database. CFAST Is een tweezijdige brandmodel dat wordt gebruikt om de ontwikkeling van rook,
 
232

Freeware
Ricks Lighthouse Scrensaver Vol 1 2.0
De handige software applicatie Net2Phone SIP Dialer is ontworpen voor alle gebruikers die geen fax functionaliteit willen voor de beste gesprekskwaliteit.
 
213

Shareware
NFS AnalogGreenClock 1.1
Harmony EFX is een gestroomlijnde versie van Harmony Engine Evo Vocal Modeling Harmony Generator.
 
211

Freeware
Bouncing Hearts Screensaver 3.0
Deze enkele en gebruiksvriendelijke interface zorgt dat software Mascot Distiller native (binary) massaspectrometrie gegevensbestanden worden verstrekt.
 
198

Freeware
Majestic Oceans Scrennsaver 1.0
Sanmaxi is ontworpen en ontwikkeld voor het herstellen van corrupte PowerPoint-bestanden.
 
194

Freeware
City Collection 4 screensaver -
Crystal Anti-Exploit Protection is een handig en betrouwbaar hulpmiddel om malware te stoppen voordat het zich installeert in je computer.
 
177

Freeware
Fireplace Screensaver 1.2
Fireplace Screensaver is een rustige gezellige kamer met een open haard. U komt binnen in deze kamer schuifelen in uw oude pantoffels en zitten in de oude schommelstoel. Brandhout is zacht knetterend in de open haard, zijn vrolijke schaduwen werpen
 
159

Freeware
3D Aurora Screen Saver 1.2
Als je enkele muziekbestanden in beschermde formaten hebt, kan het lastig zijn om deze te kopiëren of over te brengen naar verschillende locaties of apparaten.
 
157

Demonstratie
Pooh Thank You screensaver -
Nu kunt u uw gewenste functies met gemak uitvoeren door het gebruik van de handige software utility Switch Driver.
 
155

Freeware
Photo Screen Saver:Rainbow 1.0
Het all-in-one softwareprogramma Pocket Controller-Professional laat gebruikers hun eigen computermuis en toetsenbord gebruiken voor de bediening en het regelen van een Pocket PC, Smartphone of ander Windows CE gebaseerde mobiele apparaat.
 
150

Shareware
Night Before Christmas 3D Screensaver 1.0
De handige software MobiOne Studio is speciaal ontworpen om gebruikers toe te staan cross-platform mobiele apps eenvoudig te maken voor zowel iOS- als Android-platforms.
 
144

Freeware