Scherm Spaarders software downloaden

Monopoly Tycoon Screensaver -
Wees een deel van de Monopoly heelal met deze speelbare Monopoly Tycoon screensaver.
 
2

Freeware
Native Pride And Pleasure 1.0
Een paar Native American scènes, verleden en heden, om te onthouden met trots en plezier. Afbeelding vlotter door, met statische animaties. Muziek en geluiden op de achtergrond.
 
2

Freeware
NexusMedia Balloon Screensaver 1.0.0
In de Hot Air Balloon Screensaver, 15 kleurrijke, foto-echte hete lucht ballonnen zweven door zeven grote uitziende bergen en strand scènes.
 
2

Shareware
NFS WorldTime07 1.1
Een nieuwe gratis klok screensaver, WorldTime, uit een verzameling van gratis screensavers van http://www.
 
2

Freeware
nfsMovingCirclePinkClock12 -
nfsMovingCirclePinkClock12 gratis screensaver beschikt over 12 uurs digitale klok op een roze achtergrond en bewegen roze cirkels, die een lente sfeer te creëren.
 
2

Freeware
nfsSnowGlobe02 1.1
nfsSnowGlobe2 is een gratis screensaver gewijd aan Kerstmis. Het zal versieren uw monitor met een ronde glazen bol, vallende sneeuwvlokken en een sneeuwpop en herinneren u over de kerstvakantie. Het is veilig om te installeren en uitvoeren. Geen spy
 
2

Freeware
Night Lights Screen Saver 1.0
Night Lights is een Windows-schermbeveiliging die een roterende afbeelding van de aarde toont 's nachts stedelijke verlichting (stadslicht) geeft.
 
2

Freeware
Northern Nights Screen Saver 1.0
Zal leiden tot verschillende rustige en mooie natuur scènes elke keer. U kunt kiezen uit uiterst realistische eiken, berken en pijnbomen. Lente, herfst en winter te wijzigen themood van het seizoen aan te passen. Zacht glooiende heuvels van gras en
 
2

Demonstratie
Picture Taker 1.0
U kunt uw bureaublad te verfraaien met behulp van mooie beeldafnemer Kerst Screen Saver.
 
2

Shareware
Santa Train Screensaver 1
Kerstman en zijn harige vrienden wensen u en de uwen een zeer Merry Christmas, terwijl puffend door een sneeuwlandschap.
 
2

Freeware
Shrek green world-Forever After screensaver -
Shrek Forever After, taglined als Shrek: The Final Chapter, is een 2010 geanimeerde fantasy-familie film, en het is de vierde en laatste deel in de Shrek film serie.
 
2

Freeware
The World One Sunset at a Time 1.0.0.0
Deze zonsondergangen zijn het decor voor een aantal van 's werelds beroemdste bezienswaardigheden van.
 
2

Freeware
Trigger Happy Screensaver 1.2
De gratis screensaver, Trigger Happy, werd gemaakt door RateMyScreensaver.com en bevat 29 hoge resolutie beelden van Triggerfish. Trekkervissen zijn felgekleurde vissen van de familie Balistidae. Gekenmerkt door lijnen en vlekken, die zij bewonen
 
2

Freeware
True Screen Saver Builder 2.2
True Screen Saver Builder Full Edition is een krachtige Screen Saver Maker voor het maken, samenstellen en een Compact, enkel bestand, Windows standaard, hoge kwaliteit, screensavers voor u distribueren zonder enige programmeerkennis.
 
2

Shareware
Ultimate Clock Screen Saver 1.0
The Ultimate Clock is een cool uitziende gratis screensaver die de tijd weergeeft met maximaal 10 verschillende klokken op uw bureaublad.
 
2

Freeware
White Reef - Animated screensaver 2.52
Witte Reef is een Animated Screensaver uit de reeks van 3D-producten van EleFun Multimedia.
 
2

Shareware
Zone Rings from Outer Space 3.24
Dit is een psychedelische patroon generator die mooie patronen die voortdurend veranderen en verbazen trekt. Dit programma is geschreven in Dephi 2 voor snelheid en het loopt geweldig op
 
2

Freeware
Zoo Animals 1.5
8 full colour beelden met inbegrip van bavianen, olifanten en zebra.
 
2

Freeware
2000th FireStorm (Millennium Edition!) 2.0
Het vuur trekt meestal de aandacht van het menselijk oog. Iedereen kan remmember de momenten van zitting in het donker en kijken naar de fire.It zou de beste plezier voor een arbeider om te verblijven voor een tijdje herinnert eraan dat zin. Fire
 
2

Shareware
2001 Life Explosions screen saver 7.0
Dit mooi gedaan spaarder vult uw monitor met dansen uitbarstingen van gekleurde Plasma weergegeven tegen een zwarte achtergrond.
 
2

Shareware