Astrologie/Bioritmes/Mystiek software downloaden

Horoscope Explorer 3.26
Als je geïnteresseerd bent in Indiase astrologie dan moet je Horoscope Explorer eens proberen, met zijn uitgebreide database die verlichting zal brengen.
 
2351

Shareware
Muhurta Explorer 1.2
Muhurta is vertaald uit het Sanskriet en de betekenis ervan is een moment. Muhûrta Explorer is het enige Vedische Astrologie Evectional software in de wereld die kan zoeken uit voor een gunstige tijd om iets te doen met de oude Vedische principes,
 
1933

Shareware
Digital Physiognomy 1.79
Nu kunt u uw psychologisch profiel te maken en afwegen van uw natuur, verstand, gevoel van eigenwaarde, humeur, humor, optimisme niveau, geluk, wilskracht en attributen gewoon door denkbeeldige kiezen van uw gelaatstrekken, dat wil zeggen neus, kin,.
 
1830

Shareware
PDMGE 1.01
Nu kun je alles vanop afstand effectief beheren met de allesomvattende software RemotelyAnywhere. Het ondersteunt drag and drop evenals delen van het bureaublad, SSH en FTP-IPv6, Disk Mapping, en nog veel meer.
 
88

Freeware
Free Marathi Kundli Software 1.0.5.1
 Gratis Marathi Kundli Software zoals de naam al doet vermoeden is de astrologie software speciaal voor indianen.
 
21

Freeware
Biorhythms Plus! 2008 1.0
 bioritme analyse applicatie stelt u in kaart te brengen, te analyseren, en vergelijk uw bioritme voor het ontdekken van goede en slechte dagen.
 
20

Freeware
Kundli 4.53
 Kundli voor Windows is een astrologie software die je informatie over jezelf geeft.
 
11

Demonstratie
Ghost Monitor 1.2
Ghost Monitor is een gratis software die webcams en microfoons gebruikt om foto's maken van de paranormale verschijnselen. Deze software is afgestemd op de uit te voeren onder voorwaarden die wij verwachten dat spoken en geesten te manifesteren.
 
11

Freeware
Edinamarry Free Tarot Software 3.18
Introductie Edinamarry 3 Gratis Tarot Software! Edinamarry3 constains alle functies die ontbraken in Edinamarry Version2. Edinamarry3 omvat Arcana, Suits, en hun respectieve Tarot Kaarten. Tarot Deck Builder / Editor, Tarot Designer / Editor Spreads,
 
10

Freeware
Gematria Numerology Calculator Software 1.0
Numerologie is de studie van getallen en de relatie tussen getallen en bepaalde eigenschappen van een individu 's persoonlijkheid.
 
9

Freeware
Power-Tarot 3.0.8
Onze Tarot Software bevat een aantal spreads van de Waite-Rider Tarot: Ons programma werkt met een aantal spreads van de Waite-Rider Tarot:.
 
9

Shareware
AIR Software Astro Clock 3.0
De AstroClock is een programma dat uw computer de klok gebruikt om de exacte positie te berekenen voor alle planeten in de hemel voor uw plaats en geeft de grafiek op een mooie horoscoop wiel op het scherm.
 
9

Freeware
Free Bengali Astrology Software 1.0.5.1
 Gratis Bengaals Astrologie Soft is een interessante toepassing ontworpen om een ??volledige horoscoop op basis van uw persoonlijke gegevens te genereren. Het rapport is gebaseerd op de Indiase astrologie en bevat meerdere voorspellingen gebaseerd op
 
8

Freeware
TimePassages 5.0.6
TimePassages Astrologie Software kunt u eenvoudig genereren interactieve geboortehoroscopen, Transit, progressies, compatibiliteit rapporten en andere uitlegging rapporten voor jezelf, vrienden en geliefden.
 
7

Shareware
Free Tamil Astrology Software 1.0.5.1
Gratis Tamil Astrologie applicatie is ontworpen om uw nakshatra bepalen en vervolgens ontdekt uw uitspraak vogel als de Tamil Astrologie op basis van uw geboortedatum.
 
7

Freeware
MB Free Zodiac Signs Software 1.50
MB gratis Zodiac Signs Software bepaalt je sterrenbeeld van je geboortedatum. Sterrenbeelden zijn ook bekend als zon tekens of sterrenbeelden. Dit programma geeft u een gedetailleerde interpretatie van de teken je behoort tot de dierenriem, de
 
6

Freeware
Numerology Calculator 3.41
Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van handige software Numerologie Calculator: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken, het is met behulp van twee volgende systemen: Chaldeeuwse en Pythagoras systemen.
 
6

Shareware
LifeSign Mini Free Kundli Software 1.0.5.1
  Levensteken Mini Gratis Kundli Software voor Windows is een astrologie software met de volgende functies zijn Windows-compatibiliteit, goede presentatie, meest nauwkeurige berekeningen, screen preview, opslag van horoscopen en modules voor de.
 
6

Freeware
Lottery Diviner 1.02
Welkom bij 'Loterij Diviner', loterijen aantal programma voor het maken die de oude Mystieke kunst van numerologie gebruikt om te creëren lotnummers die samenvallen met de kosmische vibraties die betrekking hebben op u en de mensen en dingen.
 
6

Freeware
Visual Tarot 2009 - Runes Edition 9.8.5
Deze Special Edition is gebaseerd op Visual Tarot 2009 Motor en Script Language en heeft alle functies van Visual Tarot 2009 ten tijde van de release (zie changelog voor meer details).
 
6

Shareware