Onderwijs & Training Gereedschappen software downloaden

Sketch Studio Drawing Program 2006
Leer je kinderen met de computer te werken en ontwikkel tegelijkertijd hun tekenvaardigheden met behulp van Sketch Studio Drawing Program.
 
2354

Shareware
Ten Thumbs Typing Tutor 4.7
Ten Thumbs Typing Tutor wordt gebruikt voor het aanleren van de vaardigheden van blind typen en biedt volledige QWERTY en Dvorak collegegeld met de Amerikaanse en Britse toetsenbord ondersteuning.
 
1998

Demonstratie
CompTIA A+ Practice Tests by Study Hall 4.1
ompTIA A + Practice Tests van Studie Hall Software is een studie steun voor personen die zich voorbereiden op A + certificering.
 
1213

Demonstratie
GS Typing Tutor 2.96
Een krachtige educatieve software die u zal helpen om blind typen te leren of ontwikkelen van uw typesnelheid door een amusante, gemakkelijke en effectieve manier.
 
1115

Shareware
MaxType LITE Typing Tutor 1.3
MaxType LITE typing tutor is een gratis multifunctinal typen tester voor Windows. Dit programma kunt u niet alleen voor test-en oefen je vaardigheden te typen met een *. txt bestand, maar om af te drukken op uw test-diploma's (statistische gegevens
 
1032

Freeware
CogniTrainer 4.2.0.7
Als u wordt geconfronteerd met problemen bij het onthouden van dingen dan is hier een klein programma als Constrainer dat je helpt om nieuwe woorden of andere termen, formules enz te leren onthouden.
 
994

Shareware
QMSIM 4.0
De all-in-one QMSIM kan elke bandpass RF modulation genereren. Het is een heel makkelijk te gebruiken programma door iedereen. Active designs worden gebruikt door de AM-serie, terwijl I en Q baseband ingangen direct de LO input moduleren voor het
 
895

Freeware
Literacy Entry 3 Test A 8.0.22
Het inclusive programma voor docenten is Literacy Entry 3 Test A die ze kunnen gebruiken om te oefenen. Je moet binnen 60 minuten antwoord op 30 vragen geven terwijl de herziening van antwoord mogelijk is.
 
878

Freeware
Laerskool Mikro 1.0
De alles omvattende software voor opleidingsinstituten is Laerskool Mikro. Ouders kunnen daarmee dagelijks schoolnieuws bekijken. Het toont informatie over de school en wordt automatisch bijgewerkt, zelfs wanner het nog niet helemaal gereed is.
 
845

Freeware
Musition 4.0.7.21
 Musition is een compleet pakket over muziektheorie en muziekanten, geschikt voor studenten van alle leeftijden.
 
827

Shareware
DDScope 1.2
Deze software captured digitale signalen via de parallelle poort van je pc en decoderen.
 
789

Shareware
RSTrainer 2000 for RSLogix 500 5.2
U kunt het handige RSTrainer 2000 programma gebruiken voor volgende doeleinden: voor het leren hoe de RSLogix 500 te gebruiken voor ladder-logica development, het documenteren en het oplossen van problemen; u kunt het gebruiken voor het leren van.
 
593

Demonstratie
DAMBE 5.2.65
 DAMBE Is een kleine, makkelijk te gebruiken applicatie speciaal ontworpen om u te helpen met data-analyse, moleculaire biologie en evolutie.
 
571

Freeware
Personal Ancestral File 5.2.18
Personal Ancestral File 5.2.18 is uitgebracht als een nieuwe Windows-versie van een van de meest gebruikte genealogische management programma's voor thuis computers, die kan gratis worden gedownload van het internet. PAF biedt geen genealogische
 
479

Freeware
Classic Pythagorean Puzzles 1.8
Als u geniet van de uitdaging die puzzelgames te bieden hebben, dan gaat u zeker houden van Classic Pythagorean Puzzles.
 
399

Shareware
Platinum Pursuits Dashboard 3.8
Je kunt handige software Platinum Pursuits Dashboard gebruiken voor volgende doeleinden: voor geven van toegang economische informatiebronnen; voor het leren over de Amerikaanse economie cycli en FX handel, enz.
 
363

Freeware
Konjugator for Linux 0.1
De handige Plug-in voor Microsoft Office is imagePROGRAF die u kunt gebruiken voor het aanpassen en afdrukken met imagePROGRAF printers.
 
318

Freeware
All About California Quail 1.0
Nu kunt u eenvoudig en snel toegang krijgen tot de volledige bibliotheek van Spacejock programma's door gebruik te maken van het all-in-one programma Spacejock Installer.
 
311

Shareware
NetKit-SRL 1.0.4
Je kunt de software Reverse Speech Professional snel en eenvoudig gebruiken voor het bewerken van audio-of geluidsbestanden. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg eenvoudig is.
 
307

Freeware
FullRecall for Linux 1.4.7.0
Dé handige software voor de TYT walkie-talkie is TYT3107. Het heeft volgende kenmerken: luide en duidelijke tonale uitgang; hoge compatibiliteit en betrouwbaarheid; beschikbaar voor lange afstanden; Hoge accucapaciteit en lange standby-tijd van
 
280

Shareware