Kinderen software downloaden

A Day With Charlie 1.0
Laat je kinderen genieten van hun tijd achter de computer door ze naar 'A Day With Charlie' te laten kijken, een boeiend prentenboek.
 
2133

Shareware
Dino Trilogy 4.0
Ontvang drie spannende educatieve spelletjes voor jong en oud 5.12 op een enkele laag prijs: Dino Match (Memory-gebouw), Dino Numbers (Rekenkundige vaardigheden) en Dino Spellen (Spelling Practice). Deze Windows-games zijn geoptimaliseerd om te
 
1799

Shareware
Earth Explorer DEM 2.50
als je wilt om je planeet te zien in prachtige 3D-weergave, kunt u proberen Earth Explorer DEM.
 
1793

Shareware
Maze Book 1.05.39
Maze Book Bevat computer gegenereerde doolhoven voor kinderen. Kinderen kunnen het niveau van de uitdaging te vinden na het beëindigen van drie moeilijkheidsgraden. In tegenstelling tot papier en potlood doolhoven, Maze Book is interactief. Kinderen
 
1130

Shareware
Keyboard Music Synthesizer 4.0
 Deze Keyboard Music Synthesizer maakt het spelen en leren van muziek zeer eenvoudig.
 
768

Shareware
Amazing Mosaic 1.0
Help je kind om creatiever te zijn door Amazing Mosaic te gebruiken, een interessant bouwspel voor kinderen van drie jaar en ouder.
 
456

Shareware
Nursery Rhymes Studio 1.0
Nursery Rhymes Studio wordt gebruikt om kinderen snel en gemakkelijk Engelse kinderliedjes te helpen leren.
 
347

Shareware
Datacation Kids Math Flashcards 1.0.0.20
Het handige softwareprogramma MSTSBin Screens & Widgets is speciaal ontworpen voor het verbeteren van je rijstijl door je van extra schermen en widgets voor je zicht. Je kunt de knoppen inbouwen voor het aanpassen van schermen en ze bewerken.
 
319

Demonstratie
Puzzle maps for Liberty Map 1.0
De excusive Microsoft Excel add-in EZplot is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de productiviteit bij het creëren van Excel plots en het uitvoeren van databerekeningen in Microsoft Excel.
 
165

Freeware
Pureiblocker Home Edition 1.0.7.1
Robbco is een ware industrie-innovator die uitzonderlijke producten en diensten levert voor de turbine markt, zei Justin Johnson, Senior Product Manager voor PUMP-FLO Solutions.
 
130

Shareware
Time For Bed 1.05
Een eenvoudige gebruiksvriendelijke en eenvoudige programmeertaal is Zeno. Zonder enige kennis of ervaring kunt u het snel leren. Het bevat ook alle aspecten van andere talen, zodat het gemakkelijk te begrijpen is.
 
124

Shareware
BusyBaby 1.02
De handige software ExtractCompare is zeer makkelijk te gebruiken; Je past het 3D surface model aan volgens het beeld van het programma van de ontwikkelaar.
 
41

Shareware
Sommenrace 1.0
Wanneer u de Geisha screensaver installeert, bent u in staat om te proeven van de Japanse cultuur op uw computer.
 
33

Demonstratie
Vocalization Metronome 7
Metronoom kan u helpen bij het snellezen. Doe twee frication van ogen op elke regel van de tekst. Een klik van de metronoom - een oog springen! Werk in deze modus 1-2 minuten. Metronoom kan u helpen bij het snellezen. Doe twee frication van ogen op
 
19

Freeware
Arabic School Software -Download 1.0
- Interactieve moderne Arabische taal-software. - Leren lezen en schrijven het Arabische alfabet. - Luister naar de Arabische uitspraak van woorden. - Leer gemeenschappelijke Arabische woorden en zinnen. - Quizzen en spelletjes om het leuk en
 
16

Shareware
Drum player 09.06
Speler van de Trommel play drums met een muis of toetsenbord. Het is een drumstel voor kinderen en volwassenen en helpt u leren hoe te drummen. Deze gratis drum-kit serie tutorial voor beginnende drummers, waaronder elementaire beats en drumming.You
 
15

Freeware
Visual Basic 5/6 for Kids 2.0
 Visual Basic 5/6 For Kids een tutorial die oorspronkelijk werd geschreven in 1998, bestaande uit 11 hoofdstukken uit te leggen hoe u een Visual Basic-applicatie te bouwen.
 
13

Shareware
USB Child Lock 1.0.1
Kinderslot is een eenvoudige manier om uw kind de computer te beperken. Door het opzetten van een Flash Drive met de naam van uw kind en de tijd toegewezen per dag dat ze gewoon de stekker in hun Flash Drive en toegang tot de computer wordt gegeven.
 
12

Shareware
Bible Quiz 2008 Freeware 3.0
Bijbel Quiz 2008 heeft iets voor iedereen - kinderen, tieners, volwassenen en geleerden ook.
 
11

Freeware
Kruis Cijfer Raadsel 1.0
KRUISCIJFERRAADSEL is een woordspeling op het beter bekende Kruiswoordraadsel. Beiden maken gebruik van een rooster waarop een antwoord op een bepaalde plaats moet worden ingevuld. Het programma is bedoeld voor de eerste graad van de basisschool of
 
7

Demonstratie