Wetenschap software downloaden

3D Chemical Elements ScreenSaver 1.2
Krijg de kans om te kijken naar de kleinste bouwstenen van substanties. Wellicht heb je gehoord van elektronen, protonen en neutronen, maar heb je ooit van quarks gehoord? Nu, deze screensaver helpt je te bekijken hoe ze er uit zien in samenhang met
 
1841

Shareware
Acupuncture for Neurological Disorders 1.0
De eerste systematische monografie over neurologische stoornissen behandeld met acupunctuur.
 
1571

Shareware
Spektrus 1.0.5.141
Je kunt de handige software Spektrus gebruiken voor de volgende doeleinden: om te oefenen aangezien het de emissiespectra elementen 1 tot 99 automatisch kan weergeven; Het ondersteunt ook de volgende bereiken: zichtbaar, infrarood en ultraviolet;.
 
962

Freeware
E-Prime 1.2.1.849
E-Prime Is een groep applicaties voor het ontwerpen en actief experimenten met het beheren van uw gegevens.
 
858

Shareware
MODAS 4.152
Deze inclusieve Modern Optical Design and Analysis Software wordt veel gebruikt door de amateur-astronomen en telescoopmakers, waaronder golf afwijkingen en spot diagrammen, ray fans, diffraction analysis, optische lay-out, mirror tests en nog veel.
 
817

Shareware
Processing Modflow 8.0.17
Processing Modflow Is een uitgebreide geïntegreerde grondwatermodellering systeem dat wordt door vele organisaties wordt gebruikt zoals onderzoeksinstellingen, adviesbureaus, agentschappen en entiteiten van de Verenigde Naties.
 
810

Freeware
ProLase7 1.0
Deze functie-rijke en doorontwikkelde software ProLase7 ondersteunt de volgende functies: het ondersteunt gereedschapspad optimalisatie terwijl de gevoelige instelbare barcodeformaten zijn opgenomen; je kunt het gebruiken voor het importeren van.
 
509

Demonstratie
Ortep3 for Windows 1.076
GUI is de meest aantrekkelijke en nuttige tool om te communiceren met mensen. Ortep3 for Windows Helpt u om thermal ellipsoïde plots te maken op een eenvoudige manier. Het is een MSWindows-versie van de huidige versie van ORTEP-III. ORTEP-III kan
 
505

Freeware
Array Designer 4.3
De all-in-one softwareapplicatie Array Designer maakt op een eenvoudige wijze studies van de genetische make-up van gehele organismen.
 
323

Shareware
MedCalc 12.7
De handige software MedCalc is speciaal ontworpen voor het afstemmen van de eisen van biomedische onderzoekers.
 
319

Shareware
EdChemS 2.6.025
De handige software applicatie EdChemS maakt de moeilijke taak van het tekenen van chemische structuren zeer eenvoudig.
 
313

Freeware
Photovoltaic Plant Harmonic Calculator 1.0
De all-in-one software-utility Photovoltaic Plant Harmonic Calculator maakt de complexe taak van het berekenen van harmonicsn die worden veroorzaakt door een PV-installatie op de plaats van het koppelen zeer eenvoudig en snel.
 
306

Freeware
Phone Dialer-7 1.0
De handige software ConstructionDataManager is speciaal ontworpen als datavoorbereiding-, bewerkn en rapportage software.
 
304

Freeware
TPSI 9.0
De handige software-applicatie TPSI is speciaal ontworpen voor de gebruikers die snel en gemakkelijk toegang willen tot thermofysische property data.
 
301

Freeware
JAGS 1.0.3
U kunt de handige software Spiritual Real Time Correction 4 You Ultra Lite gebruiken voor volgende doeleinden: voor het verminderen van stress; voor het verbeteren van je ontspanningscollectie; voor het volgen van volgende programma's: Reiki, Tai.
 
247

Freeware
Post 2.01
Het genereren en verwerken van zakelijke papieren vereist meestal een aantal gespecialiseerde software-oplossingen, vooral wanneer het gaat om bepaalde papiersoorten.
 
222

Freeware
Oficalc 9.41
SQL Health Monitor gratis tool haalt uitgebreide gegevens over de MS SQL-database servers en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten.
 
183

Freeware
SWRC Fit 1.2
MasterKing Software is voor de ontwikkeling van superieure meester-keying systemen.
 
171

Freeware
Orbiter Challenges 0.3
Je kunt de handige software AVG LiveKive gebruiken voor het veilig bekijken en delen van gegevens.
 
151

Freeware
Flames-2D 1.06
U kunt de uitgebreide suite van exclusieve softwareoplossingen Radio Operations Center for Kantronics downloaden.
 
146

Freeware