Computers software downloaden

Play Guitar 2
Als je geïnteresseerd bent in gitaarspelen, zal 'Play Guitar' je alles leren, om je van een complete beginner tot een ervaren gitarist te maken.
 
2408

Shareware
Grade Tracker Pro 3.5
Grade Tracker Pro is de slimme vervanging of aanvulling, voor uw conventionele gradebook.
 
1962

Demonstratie
CCNA Exam Simulator 6
CCNA-certificering is erg belangrijk, maar het kan heel uitdagend zijn. U moet goed worden voorbereid op het examen en om alles goed te laten verlopen. Dit is de reden waarom u CCNA Exam Simulator niet kan negeren, een programma dat u relevant
 
1947

Demonstratie
Letter Chase Typing Tutor 5.3
 Letter Chase Typing Tutor leert je typen met een visuele methode. Het heeft geavanceerde functies die zelfs ervaren typisten nog steller doen typen. Deze typetutor werkt met computers met Pentium of hoger met minimaal 16 bits kleuren. Het omvat
 
1791

Shareware
SeaTTY 2.50
 Een programma voor het verkrijgen van informatie over het weer en navigatie waarschuwingen uitgezonden in de lange en korte golven in RTTY en NAVTEX modi.
 
1773

Shareware
Advanced Speed Typing 2.92
Advanced Speed Typing gebruikt geanimeerde handen om de locaties van de toetsen te leren.
 
1568

Shareware
Free and Easy Biorhythm Calculator 2.20
 Bioritme calculator is een krachtige, eenvoudig te gebruiken applicatie die wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke voorspellingen.
 
1384

Freeware
Aisle-by-Aisle Grocery List Software 3.09
Aisle-by-Aisle Grocery List Software vereenvoudigt dag-tot-dag winkelen karwei recepten, coupons, en maaltijd planning.
 
1252

Commercieel
Classical Pieces for Guitar Vol I 3.0
Elektrische Gitaristen zijn ook geinteresseerd in klassieke muziek, omdat de klassieke repertoire zeer informatief is en zich leent voor verschillende interpretaties, aanpassingen en (of) variaties, vooral in Jazz en Rock n Roll.
 
947

Shareware
Visual CertExam Suite 1.9
Als je je voorbereid op een examen kan Visual CertExam Suite uitstekend van pas komen.
 
852

Shareware
ABF Value Converter 2.1
Als u een maateenheid snelwil omzetten naar een andere, moet u ABF Value Converter gebruiken.
 
684

Shareware
PowerWord: Chinese English Dictionary 5.5
Als je Chinees leert, kan PowerWord je helpen, of je nu net begint of meer gevorderd bent.
 
652

Demonstratie
uCertify PrepKit for test 220-221 6.10.04
Nu kunt u goedkope fotocamera's gebruiken met ICA-aware applicaties met behulp van het handige Apple's Image Capture Architectuur plug-in IOXperts USB Still Camera Driver.
 
437

Shareware
Microprocessor Emulator and Assembler 3.10
Je kunt verschillende dingen doen met de Xilisoft AVI to DVD Converter, die verschillende mogelijkheden combineert in één programma.
 
266

Shareware
Business Correspondence - How To Write A Business Letter 1.0
Brieven schrijven is erg belangrijk in sommige bedrijfskringen, en je zou moeten weten hoe je uitstekende zakelijke brieven schrijft.
 
230

Shareware
Indonesian And Malaysian Cooking 1.01
Veel aquarium screensavers hebben een licht kalmerend effect. Zo niet Shark Water World 3D Screensaver, die je zal helpen om de andere aard van de zee te zien. De screensaver stelt je in staat om een aantal piratenschepen te zien die lang geleden
 
227

Shareware
Recipe Builder 2.3
Als je een database van maar liefst 12.000 recepten hebt dan moeten deze zonder twijfel worden gegroepeerd in relevante categorieën om er makkelijk gebruik van te kunnen maken. Dat is wat Recipe Builder doet, maar er is meer. Naast deze gratis
 
207

Shareware
fn0-240 Exams & Tests 2.0
Nu kunnen gebruikers gemakkelijk NEWPORT hardware integreren met al die software programma's die compatibel zijn met OPC, en dit met behulp van het exclusieve programma NEWPORT OPC Server.
 
64

Shareware
ABC Timetable 1.10.0303
Maken en afdrukken tijdschema voor school en andere activiteiten! Selecteer gewoon het aantal dagen, voert u uw tijd en onderwerpen, selecteert ontwerpen, kleuren en lettertypen, opslaan voor later hergebruik en afdruk zoveel exemplaren als u wilt.
 
27

Freeware
Electronic Computer Tutor 2009.4
Als professionele computer consultants en instructeurs, wij bij Coronel Data Processing hebben ontdekt dat 80-85% van alle computer-gerelateerde problemen zijn te wijten aan de gebruiker, de overige 15-20% wordt hardware of software.
 
20

Shareware