Rekenkundige & Wetenschappelijke Gereedschappen software downloaden

FindGraph 2.611
 Beschrijving van de ontwikkelaar: een programma voor het analyseren van gegevens in de vorm van 2-D grafieken en tabellen.
 
1654

Shareware
digitalYEWFLO Sizing Program 9.04
U kunt de handige software-applicatie digital YEWFLO Sizing gebruiken voor het selecteren van de juiste maat.
 
871

Demonstratie
Graphing Calculator Viewer 4.0.0.1
De belangrijkste kenmerken van handige software applicatie Graphing Calculator Viewer zijn als volgt: je kunt het gebruiken voor het snel visualiseren van wiskunde; Het ondersteunt ook het werken in twee, drie en vier dimensies, expliciet, impliciet.
 
844

Shareware
ArrayStar 5.0.0.56
Om gen-expressies en sequence variatie van samples te analyseren, kan ArrayStar je helpen. Je kan gedetailleerde rapporten krijgen voor je samples en er is eveneens voorzien in RNA ChIP Seq and miRNA analysis.
 
790

Shareware
RaceTechnologyV8 8.2.37
 RaceTechnologyV8 Kan u helpen bij het analyserenvan gegevens zoals het berekenen van de tijd en snelheid in rondjes.
 
774

Demonstratie
Gene Construction Kit 3.5.2.401
De handige Gene Construction Kit is speciaal ontworpen voor het minimaliseren van experimentele ontwerpfouten en het maximaliseren van de productiviteit van het laboratorium.
 
620

Demonstratie
DisMod II 1.04
De handige software DisMod II is speciaal ontworpen voor het controleren van de consistentie van schattingsincidentie, prevalentie, en de duur en case fatality voor ziekten.
 
557

Freeware
PRFIntermod 1.2.0.1
PRFIntermod Is erg handige tool dat is ontworpen om dat beetje extra ondersteuning te bieden.
 
518

Freeware
LPILE 6.0.28.229
 LPILE is een commercieel programma dat de mogelijkheid omvat om een paal die onderworpen wordt aan een zijdelingse belasting te analyzeren.
 
361

Shareware
MAXQDA 11.11.11.1
MAXQDA is een kwalitatieve data-analyse software? heet een QDA-software? en ondersteunt alle personen het uitvoeren van kwalitatieve gegevens of inhoudsanalyse en helpt bij het systematisch evalueren en interpreteren tekstuele gegevens. Het is
 
43

Shareware
Electronic Calculator 2.1
Elektronische rekenmachine 2 is de must metgezel voor iedereen die werkt met elektronica hebben, of ervaren of beginnende, werken aan uitstekende sets of de meest up-to-date van de circuits. EC2 is veel meer dan zomaar een weerstand calculator
 
16

Shareware
CSpace 1.01.26
CSpace (Samenstelling Space) is een programma gericht op het vergemakkelijken van de grafische en algebraïsche analyse van gegevens die compositorische coördinaten, zoals chemische analyses van mineralen, stenen of andere stoffen of systemen.
 
16

Freeware
MOVE3 4.0.5
MOVE3 is een softwarepakket voor het ontwerp, de aanpassing en kwaliteitscontrole van 3D, 2D en 1D geodetische netwerken in overeenstemming met de procedures van de "Delftse School" van de geodesie. MOVE3 kan volledig geïntegreerde verwerking va
 
15

Demonstratie
KMD 250 Simulator 1.0.0002
De simulator werking is hetzelfde als de echte eenheid, maar door de muis in plaats van vingers.
 
14

Freeware
Ultimate Advantage for Windows 2.0
Ultimate Advantage combineert alle functies van onze andere rekenmachines in een krachtige computing hulpmiddel Invoer en weergave van speciale formaten:. Voeten-inch-fractie (bijv. 24 '7-3/16 ") Inches-fractie (b
 
14

Shareware
Mathcad 14.0.3
  Matchcad 14.0 is een software design tool die ingenieurs, ontwikkelaars en bedrijven wiskundige oplossingen biedt voor de problemen van deze professionals bij het ontwerpen van producten, de productie als de technische uitgeverij. Het programma
 
10

Shareware
Excel VBA Models Combo Set XL-VBA4.0
Excel VBA modellen Open Source Code Learning Tool - Excel VBA modellen Combo Set (Set 1, 2 en 3) De Excel VBA modellen Combo Set bestaat uit 37 programma's in de financiële wereld, statistieken, optiewaarderingsmodellen, en numerieke methoden in.
 
9

Shareware
EVAP-COND 3.0
EVAP-COND is een software pakket dat NIST's simulatiemodellen bevat voor een finned-buis verdamper en condensor.
 
9

Freeware
Neptune Tidal Streams 1.0
De Neptune getijde-programma biedt getijhoogten en een dynamisch getijde-atlas. Kies uw datum met een paar muisklikken dan via half uur stap per keer. De atlas direct bijgewerkt om u een snel overzicht van getijden patronen als ze veranderen. Set en
 
8

Shareware
LITIO - 3D Sheet metal unfolder 2.0.1
LITIO is een plaatwerk programma dat platte (ongevouwen) vel ontwikkeling van kabelgoten, rechthoek naar ronde overgangen, cilinders, kegels, pijp kruispunten, aansluitingen, vertakkingen, ellebogen, enz.
 
7

Shareware