PIMS & Kalenders software downloaden

iPlanner 1.1
Hoe goed het ook is om een planner te hebben, er zijn veel redenen waarom je de voorkeur kunt geven aan een gedrukte planner.
 
2857

Commercieel
Power Notes 3.69
 Programma Power Notes is een multi-featured planner, herinneraar, en organisator voor Windows waarmee je elektronische stickers kan maken en ze weergeven op het juiste moment.
 
2137

Shareware
Alarm Master 4.9.9
Een klok, agenda, kalender en timer zijn allemaal opgenomen in Skinnable. De wekker herinnert u aan uw belangrijke gebeurtenissen door het spelen van uw favoriete muziek of video, met een melding, een document te openen, of het starten van het
 
977

Shareware
10 Pen drive Applications MYDB 2.0
Laat 10 Pen Drive Applications MYDB je helpen je gegevens te organiseren zodat je al je belangrijke informatiestukken bij elkaar op één plaats hebt, waar ze gemakkelijk toegankelijk zijn.
 
688

Shareware
MyMailList & AddressBook 8.0
Nu kunt u uw favoriete films bekijken op uw iPod met behulp van de handige software Cucusoft iPod Video Converter.
 
254

Shareware
TTSync SyncML Client for SmartPhone 2003 1.5
De handige software-applicatie QA Distiller maakt het moeilijke proces van analyseren en evalueren van de kwaliteit van vertalingen zeer eenvoudig en betrouwbaar door het naadloos te integreren in het traditionele lokalisatieproces.
 
192

Shareware
TurTrades 0.3
Het inclusive programma voor docenten is Literacy Entry 3 Test A die ze kunnen gebruiken om te oefenen. Je moet binnen 60 minuten antwoord op 30 vragen geven terwijl de herziening van antwoord mogelijk is.
 
167

Freeware
My.Organizer 1.2
Videora Nokia 5800 XpressMusic Converter Is een eenvoudig te gebruiken programma dat, zoals de naam al aangeeft, je helpt video tracks voor de Nokia 5800 XpressMusic te converteren.
 
145

Shareware
Notilo 0.7
 ManageEngine AssetExplorer is een web-based Asset Management tool die je helpt bij het bewaken en beheren van activa in uw netwerk vanaf de planningsfase tot disposalfase.
 
96

Freeware
Ottimo Scheduler 1.0
Nu kun je actie die je wilt uitvoeren op je video met behulp van exclusieve software mediAvatar Video Editor.
 
75

Freeware
GetSetGo (MIPS) 1.0
De handige software applicatie seneye is niet alleen geschikt voor het weergeven Ammoniak (NH3), pH en de temperatuur van je aquarium, maar kan gebruikers ook de huidige metingen vanaf de seneye apparaat laten zien.
 
54

Shareware
TimeBox for Linux 5.8.1
Met de handige software Agilent Waveform Download Assistant kan u een serie MATLAB functies downloaden als MATLAB-bestanden. U kunt de bestanden downloaden naar je gewenste directory. Er is een hulpbestand beschikbaar.
 
45

Shareware
Printable Notebook 2.6
Optics5 deelt de functie met window5 door de combinatie van multilayer seculars glazing assemblies door het gebruik van een enkel ray tracing algoritme.
 
29

Freeware
TT Birthday Reminder 2.4.3.0
 TT Birthday Reminder, zoals de naam al doet vermoeden is een efficiënte en handige applicatie die je helpt herinneren u geboortedata van uw vrienden en familie.
 
24

Freeware
Storm Software Birthday Alert 1.0
Ben jij een van die mensen die problemen hebben met het onthouden van andere volkeren 'verjaardag.
 
23

Shareware
RD birthday reminder 2.0
 Nu kun je gemakkelijk zelf bereiden op basis van evenementen gemakkelijk met RealDreams verjaardag herinnering tool.
 
21

Freeware
Hair Stylist Calendar 1.3
Herenkapper Kalender is een software tool speciaal ontworpen kappers, kappers en cosmeticaspecialisten, voor kapsalons, beauty, manicure of esthetische winkels, zonnestudio's, beauty centra, manicure, schoonheidsspecialisten, make-up ontwerpers.
 
20

Shareware
MSD Organizer Freeware 13.0
MSD Organizer Freeware is een complete, krachtige en eenvoudig te gebruiken persoonlijke en professionele informatie manager met de volgende belangrijkste kenmerken:.
 
15

Freeware
CustomerHunt 2009 1.5
Als u volledig en inexpesive customer management software voor uw kleine bedrijf te zoeken, dan is CustomerHunt is voor u.
 
15

Shareware
Eagle Eye 1.0
De beste software voor educatieve vereniging is Eagle Eye als het hen helpt bij het opsporen en beheren van hun student klanten.
 
15

Demonstratie