Project Management software downloaden

Micro-Sys TimeSage 2.2.4
Je kunt het inclusive time tracking systeem Micro-Sys TimeSage gebruiken voor het organiseren van namen zoals projecten en timesheets op basis van je behoeften.
 
664

Shareware
CostGuard 3.3.5.2
Nu kunt u uw food services business succesvoller maken met behulp van de handige software CostGuard die in staat is je werkelijke voedselkosten te berekenen en te verminderen.
 
648

Shareware
Web CEO 10.0.0.643
Het web van tegenwoordig is voortdurend in beweging en de keuze uit 'zoekmachines' is breder dan voorheen.
 
646

Shareware
QuickBooks Premier Edition 2011-12 20.0.4002.1160
Om onjuiste gegevensinvoer te vermijden kan QuickBooks Premier u helpen. De belangrijkste kenmerken zijn: gepersonaliseerde velden en grafieken en Company Snapshot BAS lodgement met Reckon GovConnect. Het is een tijdsbesparende software. De nieuwere
 
609

Shareware
The Medical Scheduler 2.9.1
De handige Lindab CADvent Plug-in is speciaal ontworpen met het oog op de ondersteuning van CADvents geavanceerde productie-georiënteerde functies.
 
308

Freeware
WinaXe 7.7
De handige software WinaXe maakt de moeilijke taak van toegang krijgen verschillende besturingssystemen erg makkelijk en snel.
 
276

Shareware
Task Management Software 2007
U kunt SQL Effects Clarity gebruiken voor meerdere analyseresultaten en rapportage bij het controleren van aanpassingen in de database, het bevestigen van scripts, voor het testen en de probleemdiagnose.
 
260

Shareware
Hows it going for Access 97 4.17
De handige software BibleMax German Luther Bible maakt het bestuderen van de bijbel zeer eenvoudig. Het is heel gemakkelijk te gebruiken.
 
173

Shareware
ATLAS.ti 6.2
ATLAS.ti helpt u bij het ontdekken van de complexe fenomenen verborgen in uw gegevens. ATLAS.ti biedt een krachtige en intuïtieve werkomgeving ontworpen om je focus gericht op uw materiaal sterke punten van ATLAS.ti:. Superieure functionaliteit,
 
55

Freeware
Adobe Acrobat Approval 5.0.5
 Met de hulp van handige Adobe Acrobat Approval 5.0-software, kunt u meer tijd in plaats van te geven aan uw bedrijf invullen van formulieren. Het gebruik ervan maakt het mogelijk om in te vullen, op te slaan, en elektronische formulieren snel goed
 
34

Freeware
Microsoft Visio 2013 Viewer 1.0
Door het gebruik van Microsoft Visio 2013 Viewer kunt Visio gebruikers Visio-tekeningen (bestanden met de extensie.
 
32

Freeware
Tekla Structures Model Reviewer 1.2.1.2
 Met de handige en inclusieve Tekla Structures Model Reviewer, kunt u uw project communicatie effectiever te maken.
 
25

Freeware
MyHaccpPlan 2.1
Maak alle HACCP-plannen (formulieren 1 tot 10) met behulp van betrouwbare en geteste generieke modellen om de ontwikkeling en / of het dagelijks onderhoud van het HACCP plannen te vergemakkelijken.
 
24

Shareware
Document management program 2.0
jetVideo is een nuttig instrument dat is ontworpen om u te voorzien van een eenvoudig te gebruiken en stijlvolle middel van het bekijken van uw video's en zelfs om te zetten naar de gewenste formaten.
 
17

Freeware
Gantt Chart Builder (Access) 2.5.2
 De handige softwareprogramma Gantt Chart Builder maakt de moeilijke taak van het bouwen van professionele kwaliteit Gantt-diagrammen zeer eenvoudig.
 
17

Shareware
My Agile Project 0.4.0
Mijn Agile Project is een open source software om projecten te beheren in het algemeen en meer specifiquely Agile projecten met die volgende functies voor het moment: Human resources management en budget, acties plannen, Activiteit management.
 
17

Freeware
Ezy Estimator 2010 1.3.1.1
Ezy Estimator onderscheidt zich van andere software door het geven van de schatter de mogelijkheid om een ​​volledige work breakdown structure (WBS) te bouwen tijdens de schatting proces.
 
16

Demonstratie
Schedule Split Shifts for 25 Employees 6.8
De Split-25 Excel-spreadsheet maakt schema's, waar elke werknemer kunnen worden toegewezen aan 1 of 2 categorieën (manager, kok, ober, enz.
 
16

Shareware
Turbo Blog Submitter 4.0
Turbo blog indiener helpt gebruikers inhoud van hoge kwaliteit aan hun blogs door het downloaden van content van rss-feeds en vervolgens met behulp van deze inhoud voor blogberichten.
 
16

Shareware
Gantt Chart Creator for Excel 2.1
 Gantt-diagram Creator voor Excel is een uitstekende applicatie waarmee je Gantt-grafieken maken in Excel.
 
13

Commercieel