Diversen software downloaden

ES Power PDF Creator 1.0
Als je documenten in Power Editor of Power Creator hebt kun je die eenvoudig naar PDF omzetten wanneer je gebruik maakt van de ES Power PDF Creator.
 
2691

Shareware
Magic Calendar Maker 2.0
 De belangrijkste kenmerken van DEV-C + + zijn als volgt: je kunt het gebruiken in combinatie met Cygwin of andere GCC-gebaseerde compilers; het ondersteunt de schepping van Makefile maar ook print, GCC-gebaseerde compilers, templates, meerdere.
 
2137

Shareware
Troy Ounce Conversion Tool 3.21
Troy Oz Coversion tool converteert en berekent en geeft de verdeling van de complet troy ounces in kilo's, Oz, Dwt, gram, en granen.
 
1931

Shareware
Mobile Database Viewer(Access,xls,Oracle)for S60 1.5
Bekijk Access, FoxPro, dBase, Excel.Oracle en elke ODBC-database mogelijk maken op S60 mobiele telefoon zoals Nokia 7650,3650. Bekijk de database tabellen: alle op een tijdstip of opnemen op een moment. Kenmerken: Toepassen Selecteer SQL queries
 
1734

Shareware
My-CRM 2.51.30
Er is geen twijfel over het belang van CRM in de activiteiten van een bedrijf. Wat is uitdagend, echter, is het krijgen van effectieve CRM-software. Dit is waar My-CRM komt naar uw redding. Je zult in staat zijn om de gemeenschappelijke Microsoft
 
1353

Commercieel
Business Card Designer Plus 11.6.1.0
Business Card Designer Plus wordt gebruikt voor het creeren van opvallende visitekaartjes op elke Windows-compatibele printer binnen enkele seconden.
 
990

Shareware
Belltech Small Business Publisher 3.1
Als je wilt dat je bedrijf een succes wordt, moet je alles op een gedenkwaardige manier doen.
 
978

Shareware
InfoSlips ForMe Viewer 5.0.2
De all-in-one softwaretoepassing InfoSlips ForMe Viewer maakt het mogelijk voor gebruikers om hun elektronische facturen veilig betalen via e-mail, fax, internet en mobiele kanalen.
 
975

Freeware
Hyper Canvas VST 1.60
 Om Hyper Canvas bij te werken ga je naar systeeminstellingen via het Mixer Venster en voer je de update uit. Alle geluiden gaan verloren tijdens het bijwerken dus check gebruikersinstructies om geluiden van gebruikers op te slaan.
 
953

Freeware
Database Viewer(Access,Excel,Oracle) 4.2
Wist u dat u om het even welk type van database op uw computer ook op uw Palm-apparaat kunt bekijken.
 
938

Shareware
.netCHARTING WinForms 7.0.4294
Dé all-in-one software voor C # en VB.NET ontwikkelaars is netCHARTING WinForms want het maakt je werk met ASP.NET of WinForms gemakkelijker door de managed charting oplossing. Het werkt met alle platformen die grafisch verbluffende resultaten
 
923

Shareware
Optics5 5.1.2
Optics5 deelt de functie met window5 door de combinatie van multilayer seculars glazing assemblies door het gebruik van een enkel ray tracing algoritme.
 
906

Freeware
WTViewer 8.13
De handige software applicatie WTViewer is niet alleen geschikt voor het lezen van numerieke, golfvorm, en harmonische gegevens, maar gebruikers kunnen ook golfvormene bekijken op de computer.
 
808

Demonstratie
Time Clock 5.0
 Markosoft's Time Clock is een zeer nuttig programma dat je tijd bespaart door een vereenvoudiging van het vastleggen van tijd en data en het proces van het bijhouden van de tijd en het maken van facturen zeer gemakkelijk en eenvoudig maakt.
 
788

Shareware
KUKA Sim Pro 2.1
Nu kun je KUKA robots programmeren zelfs zonder internetverbinding door gebruik te maken van de ongelooflijke software KUKA Sim Pro.
 
751

Demonstratie
PDS Quotations and Invoices LITE 4.2.0
Het genereren en verwerken van zakelijke papieren vereist meestal een aantal gespecialiseerde software-oplossingen, vooral wanneer het gaat om bepaalde papiersoorten.
 
716

Freeware
OneClickUpdate 1.1.2.4
De handige software applicatie voor al diegenen die de beschikbaarheid van hun kamer of vakantiehuis op het internet willen weergeven is OneClickUpdate omdat het in staat is om op elk moment informatie te verstrekken aan de bezoekers.
 
691

Shareware
FLIR Sensors Manager 3.4.4.0
De door FLIR systems ondersteunde en ontworpen all-in-one software FLIR Sensors Manager is verkrijgbaar in volgende twee versies: Basic en Pro.
 
649

Demonstratie
Archimedes Geo3D 1.3.5
De handige softwaretoepassing Archimedes Geo3D maakt het mogelijk voor gebruikers om geometrische constructies driedimensionaal uit te voeren terwijl de constructie van ondersteunde geometrische objecten en hun snijpunten op vele manieren wordt.
 
614

Shareware
IQChart 5.13.87
Nu kunt u marktbewegingen in real time volgen met IQChart. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is. Het heeft ingebouwde & aangepaste Real-Time Quotes en grafieken, die voortdurend worden bijgewerkt. Het
 
604

Shareware