Notities software downloaden

Bills Calendar 1.83a
De kans is groot dat je planning krapper is dan ooit en je op zoek bent naar een goede methode waarmee je dingen gemakkelijk kunt regelen.
 
2251

Demonstratie
KB Piano 2.5
KB Piano zal uw computer in een piano en nog veel meer. Maak eenvoudig nummer met meerdere instrumenten (gitaar, bas, drums en zang van de microfoon), zelfs als je niet weet muziektheorie. Eenmaal klaar, exporteren naar midi en wave-bestanden en naar
 
1866

Shareware
Screen Calendar 6.1
- Hiermee kunt u een kalender rechtstreeks op de desktop installeren, die het volledige scherm in beslag kan nemen, maar ook zeer compact kan zijn.
 
824

Shareware
HyperCalendar 1.61
Hyper Kalender is de krachtige Personal Information Manager, dat een transparante desktop kalender, een multimedia herinnering, een analoge klok, een versleuteld rich text agenda en een geluidsrecorder combineert.
 
398

Shareware
Notepad Extra++ 0.0.1 Beta
Nu kan je niet alleen video's downloaden, maar je kunt ze ook automatisch omzetten met behulp van handige software Bigasoft Video Downloader.
 
215

Freeware
Visual eNote 1.59
Als u niet alleen uw favoriete videobestanden wenst te kopieren, maar ze ook een persoonlijk tintje wilt geven, moet u Crystal Video Dubber gebruiken.
 
70

Shareware
NPad 1.0
U kunt de all-in-one software MovieTransformer gebruiken voor het omzetten DVD, MPEG1 of MPEG2 bestanden naar VCD of AVI.
 
70

Freeware
Parabens Desktop Notes 5.1
De handige software applicatie DNTV Live is speciaal ontworpen voor het plezierig maken van het bekijken van satelliet-en terrestrische tv. Het ondersteunt gelijktijdig werken met meerdere kaarten in dezelfde PC.
 
52

Shareware
Note Carrier 1.2.0
De handige software Free Lyrics Finder is niet alleen geschikt voor het downloaden van teksten van internet maar het slaat de gedownloade teksten ook op in muziekbestanden.
 
51

Shareware
Free Sticky Notes 4.0
Free Sticky Notes (desktop sticky notes freeware) is een nieuwe manier om belangrijke informatie, data en gebeurtenissen met behulp van desktop sticky notes op te nemen, te houden en te beheren.
 
23

Demonstratie
Calendar Commander 2.15
Kalender Commander is een veelzijdig agenda afdrukken voor Windows. Passen en af te drukken op een van de vele kant-en-klare kalenders opgenomen of ontwerp uw eigen vanaf nul met behulp van de ingebouwde editor. Ook uw eigen foto's aan aantrekkelijke
 
12

Shareware
Super Alerts 1.76.11
Super Alerts is een waarschuwing platform ontworpen om organisaties in staat stellen om prachtige waarschuwingen te leveren aan desktops.
 
12

Freeware
BocaEnBoca_Demo - formerly ActiveSign 0.9
Download Java-software voor Bluetooth mobiele telefoons. Stuur gratis prive berichten, foto's en video's tussen vrienden. Om jongens en meisjes te vinden, uw ideale paar. Mobiele telefoons: Motorola, Nokia, Samsung, SonyEricsson, Arima, Grundig,
 
11

Freeware
Birthday Organizer 3.0
Verjaardag herinnering software voor dagelijks! Blijf op de hoogte van alle komende data, gebeurtenissen en speciale gelegenheden met Birthday Organizer PS, de ultieme datum organisator software. Jarig zijn belangrijk ... Vermijd de schaamte van
 
8

Shareware
Express Scribe 5.69
Express Scribe is een gratis audio-speler speciaal ontworpen voor typisten en transcriptie werk.
 
8

Shareware
To-do List 2.2.1
To-do lijst is een eenvoudige, maar effectieve taak management tool voor Windows. Veeleisende desktop weinig ruimte en het minimaliseren in het systeemvak niet vereist wanneer To-do lijst houdt uw taken altijd bij de hand. De intuïtieve interface
 
7

Shareware
AnyNotes 4.01
AnyNotes is een krachtige merkt organisator. Store teksten, afbeeldingen, webpagina's, links, herinneringen, en de bijgevoegde bestanden in een boom-achtige database van mappen en Notities. AnyNotes De belangrijkste kenmerken zijn: - Een klik met
 
5

Shareware
Handy Day 2005 Pro for Sony Ericsson 1.51
Uw dag - Handy Day Handy Day 2005 Professional software voor Sony Ericsson P910 / P900 / P800, BenQ P30 en Motorola A1000 is een krachtige productiviteit en de uiteindelijke shell toepassing.
 
5

Shareware
Easy Contact Manager V1.39
Gemakkelijk Contacts Manager is een beproefde programma dat zal helpen je gemakkelijk contactgegevens op te slaan en te beheren.
 
5

Shareware
Create Excel table in AutoCAD 2008 AutoXlsTable3.0
 AutoXlsTable 3.0 is de laatste versie die u toelaat om tabellen te produceren in IntelliCAD, AutoCAD en Micro-station of zelfs kunt u MS Excel spreadsheet importeren en wijzigen in deze CAD-omgevingen. Het is een perfecte applicatie die je helpt
 
5

Shareware