Tekst software downloaden

Form Pilot Home 2.48
- Het programma voor het invullen van uiteenlopende op papier gebaseerde formulieren en vragenlijsten; in de meeste gevallen vervangt het in zulke gevallen de functies van een schrijfmachine.
 
1937

Demonstratie
PDF to Excel Converter 3.2
Zet PDF-document te document.Transfer tekst en afbeeldingen meer uitblinken op één oder Excel-werkbladen .Choice wat je toverstok om (tekst, afbeelding of beide) .Works overdragen singel en batch mode.Merge twee of meer pdf één Excel-document. Geen
 
1376

Shareware
ABC Amber PDF Converter 1.14
Een eenvoudig te gebruiken, maar zeer krachtig programma voor het omzetten van PDF-documenten in tekstformaten - HTML, CHM, RTF, HLP, TXT Ansi, TXT Unicode, DOC, MCW, WPS, SAM, RFT, WS4, WS7, WRI. Evaluatieperiode: 30 dagen.
 
1346

Shareware
EDraw Organizational Chart 7.6
Als u een verscheidenheid van grafieken dient te tekenen, dan moet je dit eens proberen met de hulp van EDraw Organizational Chart en de resultaten hiervan eens bekijken.
 
285

Shareware
Simple Text Editor 0.1.3 Alpha
U kunt uw bureaublad verfraaien met de mooie Cat Licking Screen Cleaner Screensaver. Het omvat een lieve kat die kattenkusjes stuurt via uw scherm terwijl 20 minuten van prachtige, in cd-kwaliteit pianomuziek te horen is. U kunt de achtergrondmuziek
 
250

Freeware
Caduceus Font 1.0
De belangrijkste kenmerken van de handige software Grapheur zijn de volgende: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen; je kunt het gebruiken als een Data Mining en interactieve visualisatie tool;.
 
215

Freeware
Office Template Manager 1.0.0.0
ANWIDA Soft Spazio brengt nieuwe perspectieven op vlak van synthetic reverberation. Dit product is gemaakt na jarenlang onderzoek. Het biedt vele mogelijkheden, zoals natuurlijke en dichte akoestische ruimte simulatie, vintage plate reverb etc. Het
 
206

Shareware
NotePad Deluxe 2.3.5
De all-in-one programmeersoftware Productivity Suite is speciaal ontworpen voor de Productivity3000 PAC.
 
192

Shareware
CutePDF Writer 2.1
Met Real Jigsaw Puzzle kan je meer dan enkel je favoriete spel spelen. Naast het spelen, heb je de kans om je eigen puzzels te maken en vervolgens te delen met anderen via e-mail. Je bent ook in staat om de puzzels die je hebt gemaakt te vertonen.
 
183

Demonstratie
Near-Time Current 1.5
De all-in-one software Sugar Bytes Cyclop that is eigenlijk een monophonic synthesizer die volgende Synthesis engines ondersteunt: saw regiment, analog sync, FM, transformer, spectromat, phase stressor.
 
173

Commercieel
NimbleText 1.3.0.14060
De handige software utility Avid VENUE is speciaal ontworpen voor het uitbreiden van de mogelijkheden van je workflow.
 
157

Freeware
Xint 4.3
De all-in-one software Snap e-Results Viewer elimineert de noodzaak om desktop Snap enquête software te installeren voor het bekijken van de resultaten van de enquête.
 
132

Freeware
Microsoft Office Professional Plus 2007
Microsoft Office Professional 2007 is een complete suite met productiviteits-en databasesoftware waarmee u tijd bespaart en georganiseerd.
 
114

Shareware
PyTextSearch 0.7
De door FLIR systems ondersteunde en ontworpen all-in-one software FLIR Sensors Manager is verkrijgbaar in volgende twee versies: Basic en Pro.
 
112

Freeware
MsWord | Viewer voor Word 97/2000 1.0
Gebruikers van Microsoft Word kunnen met Microsoft® Word Viewer 97/2000 documenten delen met gebruikers die niet met Word werken.
 
102

Demonstratie
Rittenregistratie in Excel 1.0
Als u op jaarbasis 500 of minder privé-kilometers rijdt geldt de bijtelling niet. U moet wel kunnen bewijzen dat u zo weinig privé-kilometers rijdt. Dat doet u met deze rittenregistratie. U vult om te beginnen het kenteken, merk en type van uw auto
 
82

Demonstratie
mypad 3.0
Je kunt de software Power MIDI to MP3 gebruiken voor het omzetten van MIDI-bestanden naar WAV en MP3.
 
54

Freeware
Text to PDF Pro 3.0
De handige softwareapplicatie Link Checker Professional Edition is speciaal ontworpen voor het extraheren van alle hyperlinks op een website, een lokale of online pagina.
 
48

Shareware
WordStar 7.0
Wordstar is een zeer krachtige, compacte DOS-tekstverwerker veel gebruikt voor WYSIWYG-processors op de markt. Voor meer gedetailleerde inleiding over WordStar, kunt u terecht op hun officiële site.
 
36

Freeware
PDF Split & Merge 1.02
Splitsen PDF-bestand in meerdere delen, extraheren specifieke pagina's uit PDF-bestand, en het combineren van twee of meer PDF-bestanden samen te voegen tot een.
 
34

Shareware