Helpdesk & Afstands PC software downloaden

RemotelyAnywhere 10.0.2100
Nu kun je alles vanop afstand effectief beheren met de allesomvattende software RemotelyAnywhere. Het ondersteunt drag and drop evenals delen van het bureaublad, SSH en FTP-IPv6, Disk Mapping, en nog veel meer.
 
620

Shareware
BC Call Center 3.6
De Web Based BC Call Center geeft u de tools die nodig zijn om snel opzetten van een coherente ondersteuning platform, bespaart u en uw bedrijf tijd en geld, uw responstijd te verlagen en de efficiëntie van uw klant service operations.
 
10

Shareware
Live Chat Software, Customer Support, Live Help, Live Support 3.1
APS Live Chat, een eenvoudig te gebruiken en zeer krachtige live klantenondersteuning live help software voor websites.
 
9

Shareware
Web Help Desk Software - Free Ed. (.exe) 10.0.18.3
Geen verstrijken, geen advertenties, maar gratis. De gratis helpdesk software editie van Web Help Desk voor Microsoft Windows Server-installatie biedt een toonaangevende web-based helpdesk software feature set die u toelaat om te volgen en al uw
 
6

Freeware
Instant Housecall Remote Support 3.4.4
Instant Housecall is een snelle, gemakkelijke toegang op afstand programma waarmee je op afstand support via firewalls bieden.
 
4

Shareware
Adventnet ManageEngine ServiceDesk Plus 8.2
ManageEngine ServiceDesk Plus is een web-based, gemakkelijk te gebruiken Help Desk en Asset Management software waarvan de kenmerken zijn contract managenent, inkoop en kennismanagement functionaliteiten.
 
4

Freeware
Excel Formula Expert Addin 1.0
Nu kunt u eenvoudig en snel oplossing met betrekking tot Excel problemen krijgen door het gebruik van formules in Excel Expert Add-in.
 
4

Freeware
Skymol Communicator Live Chat Software 1.0
Laat uw bezoekers zien en horen uw agents leven met VisualAgents live video-chat. VisualAgents is een geavanceerde, eenvoudig te gebruiken live video chat software die machtigt uw vertegenwoordigers te verbinden met klanten op uw website in real
 
3

Commercieel
logonmypc 3.6
LogOnMyPC is het volgende niveau Web-based service die u in staat stelt om de afstandsbediening van uw kantoor-pc of het netwerk vanaf elke internet-aangesloten computer een draadloze PDA, zelfs als beide zijden achter de firewall.
 
3

Shareware
StatWin Server Enterprise 8.4.5
Als u op zoek bent naar een methode voor het toezicht op de PC-activiteiten van werknemers en andere gebruikers, StatWin is een verzameling van volledige gegevens software die op een georganiseerde manier om de gegevens die wordt verzameld via de.
 
3

Shareware
ThinVNC Remote Access Server 1.0.0.21
ThinVNC Remote Access Server verleent volledige externe HTML5 Remote Desktop toegang tot elke PC binnen het LAN / WAN, het beheer en om te buigen ThinVNC's HTTPS / WebSockets verkeer.
 
3

Freeware
Boldchat Operator Client .NET 4.92
Gratis live chat software voor online verkoop en support teams. De omzet te verhogen, het verbeteren van de klantenservice en het verminderen van kosten voor ondersteuning. Installeer de client en voeg een chat-knop op uw website te beginnen chatten
 
2

Freeware
Macros 1.01
Macro's - Helpdesk Reageer Automation en Macro Software. Macro's stelt u in staat om uw vaak getypt informatie op te slaan en terug te roepen direct met behulp van sneltoetsen. (Bv F1, F2, enz. ..) het is de ultieme tijdbesparende tool voor uw
 
2

Shareware
MediaHeal for Hard Drives 1.0.0807
MediaHeal Voor Harde Schijven haalt bestanden vanaf beschadigde harde schijven. MediaHeal Voor Harde Schijven scant corrupt bestandssysteem en slaat de herstelde bestanden en mappen in een map op een veilige rit. Ondersteund zijn zowel fysieke
 
2

Shareware
MediaHeal for CD and DVD 1.0.0808
MediaHeal Voor CD en DVD haalt bestanden van beschadigde CD / DVD-schijven van alle soorten (CD-R/RW, DVD + /-R, DVD + /-RW, DVD-RAM).
 
2

Shareware
Boldcenter Operator Client .NET 3.13
Gratis CRM (Customer Relationship Management) software voor verkoop en support teams om effectief te beheren live chatten, sales leads, binnenkomende e-mails, helpdesk tickets en website analytics.
 
2

Freeware
ManageEngine SupportCenter Plus 7
ManageEngine SupportCenter Plus is een 100% web-based Customer Service and Support Software die probleemregistratie biedt, Account & Contact Management, SLA management en Kennisbank in een low-cost, eenvoudig te gebruiken pakket.
 
2

Freeware
HelpDesk for Outlook and SharePoint 4
HelpDesk OSP verbindt Outlook aan een SharePoint-site en maakt gebruik van de beste van beide Microsoft-producten.
 
2

Shareware
MediaHeal for Virtual Drives 1.5.18402.1
MediaHeal Voor Virtual Drives herstelt bestanden van beschadigde virtuele schijven (.
 
2

Demonstratie
Beyond Remote Support 2007
Op afstand ondersteuning van uw klanten door middel van firewalls in enkele seconden via e-mail, chat of uw website.
 
2

Shareware