Kinderen software downloaden

Jurassic Realm 1.01
Dompel jezelf onder in een spannend avontuur terwijl je op zoek gaat naar dinosaurussen in het actiepuzzelspel Jurassic Realm.
 
888

Shareware
Christmas Crazy 1.0
Als je op zoek bent naar een volledig functionele converter die zeer veelzijdig is, probeer dan de Need4 Video Converter.
 
321

Demonstratie
Merry Motors 1.2.0.20
Hoewel veel ouders hun kinderen spellen laten spelen die amper educatieve waarde hebben, kun je de jouwe spelend laten leren.
 
288

Shareware
Real Barbie Dressup 1
Dit spel laat je aankleden een real life Barbie girl!
 
12

Freeware
Screensaver about florence 1.0
bezoeken van Florence hotels. De plaats voor u te reserveren of boeken van accommodaties in Italië, een van de meest populaire reisbestemmingen op aarde.
 
12

Freeware
Monkey Business 2.0
Die vervelende apen houden het stelen van uw apparatuur. Maar ze zijn gewoon te snel voor jou om ze te vangen. He, er is een manier om uw apparatuur terug te krijgen! Het enige wat je nodig hebt is een katapult, een kokosnoot en een beetje geduld.
 
11

Freeware
Teletubbies - Head, Shoulders, Knees and 1.21
Kijk Dipsy doet de acties en dan helpen Laa-Laa door te klikken op het hoofd, schouders, knie en teen. Het omvat muziek, de Teletubbies stemmen, evenals, narrator instructies. Dit is een desktop-versie van het origineel.
 
10

Freeware
Fun Factory 1.0
Fun Factory is een selectie van plezier en spelletjes software voor jonge kinderen te leren over de pc terug.
 
9

Shareware
Drum editor online 08.20
Drum-editor. Gebruik dit spel voor opname en plaing drumgeluid. Een virtuele workshop voor drummers en drum editor gehoortraining
 
8

Freeware
Barbie Doll Dress Up Game 2.0
Barbie aankleden spel voor meisjes. Kleed Barbie, kiezen uit meer dan 20 jurken, schoenen, kapsels. Dit spel is niet alleen voor meisjes, een vrouw die houdt van mode en stijl zal deze jurk vind up game interessant. Deze dres up game is volledig
 
8

Freeware
Disney Toontown Online 1.0.0.1
Disney Toontown Online 1.0.0.1 is een multiplayer online game voor kinderen en gezinnen. In Toontown de spelers impersonate Toons, en moet hun krachten om de wereld te redden van de binnenvallende robot Cogs, die proberen om de wereld van de Toontown
 
8

Shareware
Nick Pals 3.2
Het is aan jou om te zorgen voor de Nick Pals - de meest beroemde van Nickelodeon's huisdieren.
 
8

Shareware
Melker: The Elk Hunt 1.0
De belangrijkste kenmerken van vol spanning spel Melker: The Elk Hunt is als volgt: het spel heeft 14 interessante niveaus en echte muziek en effecten, het ondersteunt volgende speltypes: easy, medium en hard, het spel is voorzien van vloeiende.
 
7

Shareware
Fruty Catch 1.0
Hou je van de vruchten?. Waarom dan niet eten van een vrucht en win punten?. Ja, punten. Fruty Catch is het eerste spel in deze categorie. Je moet al de vruchten te vangen voordat de tijd op 0 staat. Verschillende power-ups zijn beschikbaar voor u
 
7

Shareware
Dragon 1.00
Een beetje vermakelijk spel met gedetailleerde handgemaakt graphics voor alle liefhebbers van sprookjes. Of het zal een happyend zoals alle sprookjes, volledig afhankelijk is van je.
 
6

Shareware
Barrel Breaker 1
Omhoog gaan we! Klim naar de top van elke toren terwijl je ontwijken slechteriken en in deze duim blaren vol actie puzzelspel. Tal van power-ups houden u op de vernielende en stuiteren alle lastig val op je pad. Denk je dat je goed bent? Probeer de
 
6

Shareware
Jigsaw insect 9.13
Speel Jigsaw online, Full Jigsaw download, gratis en snel downloaden. U zult nooit spelen dezelfde puzzel op dezelfde manier twee keer! Speel Jigsaw online, Jigsaw downloads, gratis demo, walkthroughs, gidsen, downloads, patches, screenshots.
 
6

Freeware
Cooking Game- Bake Orange Crunch Cake 1.0
Koken spel: bakken oranje crunch cake. Graham cracker kruimels, bruine suiker, gehakte noten en boter: de taart die u nodig hebt te bakken. Bezoek http://cookinggamesmag.com als je tutorial voor dit spel.
 
6

Freeware
Dress Up Game: Dress Up Stylish Couple 1.0
Verkleed stijlvolle paar. Beeldt u zich in een mode-ontwerper. Ze is een model, hij is een kunstenaar. Kies geschikte kleding voor hen, hen helpen creëren van hun eigen stijl. U kunt ook een bezoek brengen http://dressupcookinggames.com / als je wilt
 
6

Freeware
Maggie The Gardener 2.1
Maggie houdt van tuinieren. Ze planten bloemen, struiken, ontwerpen fonteinen en plaatsen dwergen. Haar tuinen zijn bekend in de wijk. Beste Tuinman Elk jaar Maggie WIN prijs. Kan ze deze prijs wint dit jaar? Met uw hulp zeker Features:.
 
6

Shareware