Zakelijke Simulatie software downloaden

Traffic Giant 1.0
 Traffic Giant is een zeer competitieve computer spel dat spelers toestaat om een ??werkend openbaar vervoer systeem te creëren in een stad met bussen, trams, forenzenspoor, hangende monorail net als de Schwebebahn Wuppertal, en Maglev treinen. Het
 
31

Demonstratie
Football World Manager 2000 1.0
 Football World Manager 2000 is een voetbal computerspel waarin je in staat om ten minste 20 competities spelen in maar liefst 7 verschillende landen.
 
19

Freeware
World Basketball Manager 2012 1.0
 World Basketball Manager 2012 is een nieuwe tekst gebaseerd basketbalspel. Het hoofd van een professioneel basketbalteam te leiden naar de kampioenstitel. Controle over alle aspecten van het proces, zoals: zijn de voorzitter van de club, de manager,
 
18

Demonstratie
Beach Life 1.0
 Kun je jezelf vermaken door het spelen van Beach Life spel. In dit spel je doel om een ??tropische speeltuin die dingen heeft de volgende te maken: Cabanas, coeds, clubs, etc. U zult echt van het spelen van dit spel.
 
16

Shareware
Universal Boxing Manager 1.0
Universal Boxing Manager is een boksmanager simulatie. Beheer tot 6 verschillende boksers, elk met verschillende stats en skills, in 17 gewichtsklassen. Selectief train je bokser's stats en dan breng ze naar de ring aan elke verbluffende slag,
 
15

Shareware
Universal Combat: A World Apart 1.0
Het is een vervolg op de originele Universal Combat spelletjes Gameplay veranderingen zijn: * Nieuwe high definition eerste persoon karakter modellen (16 in totaal) * Nieuwe eerste persoon wapens (24 totaal, zonder de 4 granaat soorten en de geheel.
 
14

Demonstratie
Traffic Game 1.0
Speel de meest realistische spel van het bouwen en inrichten van de openbare vervoersystemen.Welkom in de wereld van het openbaar vervoer. Speel de meest realistische spel van het bouwen en inrichten van de openbare vervoersystemen.
 
12

Shareware
Restaurant Empire II 1.0
 Restaurant Empire II is het vervolg op Restaurant Empire. Het heeft nieuwe functies zoals nieuwe themas voor de Amerikaanse restaurants, meer dan 700 stuks van de nieuwe interne en externe meubels en decoraties, de toevoeging van Duitse gerechten en
 
11

Demonstratie
Cricket Captain 2011 1.0
International Cricket Captain rendement voor een actievolle seizoen 2011, waarin Engeland, India en Zuid-Afrika vechten het uit voor de wereld nummer een-status ziet, terwijl Australië opnieuw op te bouwen met een spannende gewas van jonge spelers.
 
10

Demonstratie
Catan- The Computer Game 1.0
 Catan is het zeer uitdagend computerspel waarin u de eigenaar van een eiland genaamd Catan en het belangrijkste doel van het spel is om verschillende trading hulpbronnen zoals ijzererts, graan en hout, enz.
 
10

Shareware
Airline Tycoon 1.0
 In de Airline Tycoon spel, moet je jezelf een succesvolle zakenman van de luchtvaartmaatschappij te maken.
 
9

Demonstratie
FA Premier League Football Manager 2001 1.0
 FA Premier League Football Manager 2001 is een voetbal management spel dat een eenvoudige interface waarmee spelers gemakkelijk navigeren van de controles en nemen hun team naar de overwinning Premiership heeft.
 
9

Freeware
UEFA Manager 2000 1.0
 De online voetbal manager gaf bieden realistisch inzicht in de dagelijkse activiteiten en zorgen die league voetbal manager een UEFA kampioen gezichten.
 
9

Freeware
Championship Manager Season 03/04 1.0
 Seizoen 03/04 van de Championship Manager heeft vrijgegeven waarin je de leiding van je voetbalteam je uit 39 verschillende nationale competities te selecteren zijn.
 
8

Shareware
Railroad Tycoon 2 1.0
 Railroad Tycoon 2 is een verslavend en uitdagend spel ontworpen voor computers in die u zelf kan nagaan als Tycoon tijdens het werken op de hele weg naar de hogere rangen in de spoorwegsector.
 
8

Freeware
FIFA Manager 1.0
FIFA MANAGER 10 geeft spelers de kans om erachter te komen wie nu echt de beste manager.
 
7

Demonstratie
World Basketball Manager 2011 1.0
 U kunt te weten komen over de basisprincipes van basketbal strategy game van World Basketball Manager 2011 plaats. De komende versies worden verbeterd omdat elke versie maakt gebruik van de ervaring van de vorige versie.
 
7

Demonstratie
FIFA Soccer Manager 1.0
 FIFA Manager is een voetbal computerspel waarin je in staat om ten minste 12 competities spelen in maximaal 5 landen.
 
7

Demonstratie
Airport Tycoon 1.0
 In het vol strijd spel Airport Tycoon, zal u een functie van een luchthaven mogul spelen.
 
7

Shareware
Cricket Coach 2009 1.0
 Cricket Coach 2009 is de spannende en feature rijke spel voor alle cricket liefhebbers.
 
7

Shareware