Puzzels software downloaden

Astral Mosaic 1.0
Als je houdt van puzzels dan moet je Astral Mosaic een proberen en zo ervaren wat je al die tijd gemist heeft.
 
2790

Shareware
BoXiKoN 1.1.8
Als je dol op puzzelen dan bent zult u genieten van BoXiKoN, dat is een logica en strategie spel.
 
2744

Shareware
Agent Sokoban 1.61
Als u denkt dat u de beste bent als het gaat om het beheersen van games, dan is het Agent Sokoban spelzeker iets voor u, want hoe simpel dit spel ook klinkt, het beheersen ervan is een andere taak die niet vanzelfsprekend is.
 
2502

Demonstratie
Crazy Minesweeper 2.03
Crazy Minesweeper brengt u het klassieke spel op een moderne manier. Je bent in staat om van twee verschillende modi van het spel te genieten, respectievelijk klassiek en gek genaamd. Je bent wellicht al vertrouwd met de klassieke stijl, maar de
 
2431

Shareware
Reactor 1.0
Als je houdt van het spelen van puzzelgames dan zal Reactor je op een speciale manier van je favoriete spel laten genieten.
 
2386

Shareware
Block Shifter 1.12
Block Shifter is een eenvoudig maar interessant spel, waar u zich moet ontdoen van diverse gekleurde blokken die zijn verspreid over het speelveld.
 
2358

Shareware
Bubble Shooter Mobile 1.0
Je zou vanaf het begin moeten weten dat Bubble Shooter Mobile zeer verslavend is. Het spel draait op Pocket PC en allen andere apparaten met kleurenbeeldscherm die draaien op Windows CE versie 3.0 of hoger. Het spel geeft je de kans je vaardigheden
 
2252

Shareware
MahJongg TetriX 1.0
MahJongg Tetrix is een interessant spel omdat het met meerdere figuren werkt. Je moet 4 figuren beheren die gelijktijdig vallen. U kunt de controle van het spel nemen door Mahjongg te klikken. U moet de identieke tegelgroepen verwijderen. Als je
 
2204

Shareware
Jig-Swap Puzzle 1.0
Speel Jig-Swap Puzzle en geniet van een eenvoudig, maar uitdagend puzzelspel, waar je de verschillende stukken dient samen te voegen om bijzondere schatten te creeren.
 
2158

Shareware
Bubble Xmas 1.0
Naarmate Kerstmis nadert, is het goed om een manier gevonden te hebben om in de juiste stemming te komen.
 
2151

Shareware
Letter Rack 3D 6.01
 Letter Rack 3D is een geweldig woordspel met veel geavanceerde functies dat bestaat uit maximaal 27 talen waaronder Grieks, Pools, Zweeds, Tsjechisch, Hongaars, Russisch, Noors en meer.
 
2147

Shareware
Joe`s Farm 1.2
Geniet op een nieuwe manier van Sokoban, onder de naam Joe's Farm. Er zijn verschillende gemarkeerde posities waar je een verscheidenheid aan objecten moet plaatsen. Het is niet alleen het plaatsen van het object zelf, er is ook logica voor nodig om
 
2146

Shareware
Bonanza Logic 1.0
Het meest spannende spel met drie niveaus is Bonanza Logic, met de dwerg, juwelen en de kerker en het moeilijkste niveau heeft de spin die een juweel gegooid in iets anders zal veranderen om je te verwaren.
 
2124

Shareware
Board Games Collection 1.06
De Board Games Collection, zoals al blijkt uit de titel, bevat vier verschillende bordspellen die je vast leuk zult vinden.
 
2108

Shareware
AbcPuzzles 8.304
 AbcPuzzles Biedt twee variaties op een tegel-gebaseerd puzzel spel zoals Alter Jig en Cyclanoid.
 
2083

Freeware
Tangram Puzzle Game 2.0
Train jezelf in het maken van verschillende vormen met de Tangram Puzzle Game, die zijn oorsprong vindt in China.
 
2001

Shareware
Kremlin Puzzle 3D 1.1
Kremlin Puzzle 3D is een bouwspel dat geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.
 
1999

Shareware
Snowy: Puzzle Islands 1.0
Snowy: Puzzle Islands is een uitdagende hersenkraker die je vastlijmt aan je computer voor een lange tijd vanwege de boeiende natuur.
 
1993

Shareware
Monopoly 3 1.0
 - De derde versie van het legendarische spel Monopoly in 3D graphics. Het spel biedt 10 verschillende kaarten van de tien Amerikaanse steden, waarin je een virtuele financiële imperium op te bouwen. Een Download link leidt naar een klein bestand van
 
1984

Shareware
BrickShooter 3.0
Of u nu van puzzelspellen houdt of dat u ze nog niet hebt geprobeerd, BrickShooter biedt u de mogelijkheid om te genieten, en wie weet ontwikkelt u een nieuwe passie.
 
1977

Shareware