FTP Servers software downloaden

Cisco TFTP Server 1.1
Nu Cisco systemen niet ondersteunen Cisco TFTP Server dat is waarom, als u gebruik maakt van zijn server dan moet je om het te veranderen met een van de hoge kwaliteit freeware en shareware TFTP-servers.
 
8

Freeware
Serv-U 15.0.0.0
Serv-U FTP-server biedt een veilige bestandsoverdracht en beheerde bestandsoverdracht voor een opmerkelijke prijs.
 
7

Demonstratie
BestSync FTP 2012 7.3.15
BestSync levert veel gratis functies die voldoende zijn voor de lokale bestand synchronisatie.
 
5

Shareware
WinBox 2.2.16
Nu kunt u verbinding maken met andere klanten gemakkelijk met behulp van eenvoudige en inclusieve server functie winbox.
 
5

Freeware
FlashFXP Password Unlocker 1.0
FlashFXP Password Unlocker zal snel decoderen uw sites wachtwoorden binnen enkele seconden. Emport de informatie naar een txt-bestand voor het veilig houden.
 
4

Shareware
ArGoSoft FTP Server .NET 1.0.1.9
ArGoSoft FTP-server. NET ondersteunt alle elementaire FTP commando's, en nog veel meer, zoals passieve modus, het hervatten van bestandsoverdrachten, ramen snelkoppelingen, ook SITE commando's, zoals het kopiëren van bestanden op de server,
 
4

Demonstratie
FTP Push 1.0
 FTP-Push of File Transfer Protocol is een methode voor het uitwisselen van bestanden via een netwerk.
 
4

Freeware
Titan FTP Server 5.33
Titan FTP Server is een enterprise class Managed File Transfer Server-product voor het opslaan en delen van bestanden.
 
3

Shareware
Ipswitch TFTP Server 1.0.0.24
Bent u een netwerk engineer die op zoek is naar een always-on, service gebaseerde tool te vereenvoudigen en te zorgen voor de overdracht van het systeem of configuratie bestanden via uw netwerk.
 
3

Freeware
Fastream NETFile FTP/Web Server 7.4
Veilige, ultra-snelle FTP-server en robuuste multi-threaded webserver voor Windows 2000/XP/2003/Vista, met XML-gebaseerde GUI remote 2-niveau administratie systeem, CGI / ISAPI, aparte uploaden / downloaden snelheidslimieten, opslag quota, dynamische.
 
2

Freeware
Golden FTP Server Pro 2.70
Golden FTP Server Pro is een persoonlijke FTP-server voor Windows. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en kan worden uitgevoerd door een persoon die beschikt over de meest elementaire computervaardigheden. Het programma laadt automatisch opstarten van
 
2

Shareware
WinFtp Server 1.6
WinFtp Server is een uiterst eenvoudige en krachtige FTP-server om te installeren en te beheren.
 
2

Shareware
FTPshell Server 6.31
FTPshell Server is een Secure FTP-server en SSH2 Secure Shell Server beschikbaar in een enkel softwarepakket.
 
2

Shareware
MobileTFTP 1.1
Tftp-server voor Windows Mobile Pocket PC. Het accepteert meerdere gelijktijdige verbindingen en functies opties om toegangsrechten instellen, om tftp uitbreidingsopties, houtkap en time-outs mogelijk. Volledig compatibel met tftp protocol (RFC 1305)
 
2

Shareware
EasyFtp Server 1.7.0.11
Dit is een gratis en groene FTP-server op basis van Windows (98/ME/NT/2000/XP) platform.
 
2

Freeware
Ability FTP Server 1.18
Geavanceerde, veilige en gemakkelijk te FTP Server.Featuring 128-bit SSL, Remote Admin, beveiliging opties, disk quota grenzen, bandbreedte beperkingen, IP-beperkingen, virtuele mappen, te hervatten ondersteuning, real-time activiteit viewer,
 
2

Shareware
FTP Maker 1.5.2078.0
FTP Maker 1.5.2078.0 is een uiterst nuttig en slim programma waarmee u een aangepaste FTP Uploader pakket uit te keren aan de werknemers / klanten / collega's om de procedure te vereenvoudigen voor het verzenden van bestanden naar uw FTP-server
 
2

Shareware
JSCAPE Secure FTP Server for Solaris 4.0
JSCAPE Secure FTP Server is een platform onafhankelijk beheerd File Transfer server die FTP, beveiligde FTP (FTP over SSL), SFTP / SSH, HTTP, HTTPS-en WebDAV-protocollen ondersteunt.
 
2

Shareware
Ocean FTP Server 1.1.7.0
Ocean FTP Server is een veilig en makkelijk te gebruiken FTP-server met veel geavanceerde functies.
 
1

Shareware
FileCOPA FTP Server 8.01
FileCOPA neemt harde werk bij het beheren van een veilige FTP-server. De FileCOPA FTP-server kan geïnstalleerd worden op elke versie van Microsoft Windows met een paar muisklikken. Het zal zichzelf automatisch configureren voor anonieme processen.
 
1

Shareware