Mail Servers software downloaden

Enterprise Mail Server 1.62
Enterprise Mail Server is een high-performance SMTP POP3-server programma dat is ontworpen voor grote bedrijven en Internet Service Providers waar het hebben van een ultra snelle en betrouwbare mailserver is van vitaal belang.
 
6

Shareware
Smtp Scaner 2.08
De krachtige tool om uw e-mail marketing service. Gebruik SMTP scaner, kun je erachter komen veel bruikbare SMTP-servers in een paar uren of dagen. Het is kunt de SMTP-server (relais SMTP-server en Anonieme SMTP-server). Het kan gebruik maken van
 
6

Shareware
Avira MailGate Suite 2.1.3-2
Avira MailGate Suite controleert het volledige inkomende en uitgaande SMTP-gegevensverkeer in real time tegen virussen, spyware en andere gevaarlijke inhoud.
 
5

Shareware
1st SMTP Server 2.52
1st SMTP Server, een gratis SMTP relay server, is de eenvoudigste, doch makkelijk te gebruiken SMTP mail relay server.
 
4

Freeware
Personal Mail Server Pro 2.52
Personal Mail Server Pro is een SMTP/POP3-mailserver programma dat u kunt gebruiken als een persoonlijke lokale SMTP-server of als een stand-alone volledig uitgeruste mailserver.
 
3

Shareware
MailDetective for Exchange Server 2.2a
MailDetective Voor Exchange Server is een krachtige monitoring applicatie ontworpen om e-mail gebruik in het bedrijfsnetwerk effectief controle.
 
3

Shareware
MailScan 4 for Microsoft Exchange Server 4.5a
MailScan 5 voor Microsoft Exchange Server, werkt als een Content-Veiligheidsraad en Anti-Virus Software tussen uw Corporate Exchange Server van de Post en het internet.
 
3

Shareware
CSM Mail Server 98..30
Een SMTP-en POP3 compatibele e-mailserver. Functies omvatten de mogelijkheid om e-mail-lijsten te onderhouden en ook firewall configs om "spam relay" te verslaan en "e-mail bom"
 
3

Demonstratie
Softalk Collaboration Suite 1.6.0.190
De Softalk Collaboration Suite biedt uw organisatie met alles wat het nodig heeft om te communiceren en effectief samen te werken.
 
3

Shareware
ArGoSoft Mini Mail Server 1.0.0.2
ArGoSoft Mini Mail Server is een gratis applicatie, die werkt als een "brug" tussen uw e-mailclient, en ArGoSoft Mail Relay service.
 
3

Freeware
MailEnable Enterprise Premium 6.03
MailEnable?? is er trots op de nieuwste richting aan te kondigen voor de Mail Server-product: een volledig uitgeruste Outlook-integratie component voor mail, agenda, contacten en samenwerking. De nieuwe MAPI-oplossing biedt volledige integratie
 
3

Shareware
OstroSoft POP3 Component 2.4.2
OSPOP3.dll is een COM-bibliotheek voor het ophalen van e-mailberichten van POP3 MailServer, controle mailbox status, het ontleden opgehaalde berichten van Visual Basic 6 en andere programmeer-en scripttalen, het ondersteunen van COM.
 
3

Freeware
smtp4dev 2.0.9
smtp4dev is een eenvoudige SMTP-server (ook bekend als null smtp server, dummy smtp server) handig voor het testen van software die moet e-mail sturen.
 
3

Freeware
ChooseFrom for Exchange 2007 1.0.0.1
Exchange-postvak kan meerdere SMTP-adressen. Voor uitgaande berichten Exchange-server altijd gebruikt het primaire SMTP-adres. Bijvoorbeeld, John Doe heeft een mailbox met john.doe @ companya.com primaire SMTP-adres en john.doe @ companyb.com
 
3

Demonstratie
LiteMail 2.6
LiteMail is een gemakkelijk te gebruiken e-mail-server die zijn een onbeperkt aantal adressen, onbeperkt aantal domeinen, forwarding, heruitzetting, SMTP-verificatie, een catch-all adres en quota.
 
2

Shareware
Mail Server Pro 5.261
Mail Server Pro is een kogelvrije SMTP POP3-server software die wordt gebruikt door bedrijven en Internet Service Providers als een ultra snelle en betrouwbare mailserver.
 
2

Shareware
Fast Mail Server 5.261
Fast Mail Server is robuust en veilig mailserver programma. We hebben volledig vernieuwde interne motor van de server en maakte alles in het werk om het zo snel en veilig mogelijk te maken. Op deze manier zul je in staat om zich te concentreren op uw
 
2

Shareware
Merak Mail Server 8.3.8r
De Merak Mail Server wordt geleverd met alle optionele modules die na een 5 minuten installatie kan worden geëvalueerd.
 
2

Shareware
AA Mail Server 4.26
Easy-to-use Databank Gebaseerd Mail Server met UTF-8 Webmail, E-mail Controle etc
 
2

Shareware
GALsync 5.1.4
Bruikbaarheid scenario * Bedrijf Splitted Active Directory model Uw bedrijf heeft een interne Active Directory en een aparte Active Directory voor de vertegenwoordigers van het bedrijf.
 
2

Demonstratie