Andere Server Applicaties software downloaden

Log Monitor Export 5.6.13.715
Of u nu leren om servers te ontwerpen of u bent een professional op het gebied, zult u een goede methode van de uitbreiding van software systemen nodig.
 
1959

Shareware
Tukanas Hits Generator 1.0
Het hebben van een website is erg belangrijk in de hedendaagse zakelijke wereld als je echt wilt een grote impact hebben.
 
1175

Shareware
RemObjects Data Abstract for Delphi 7.0.69.1081
De all-in-one software RemObjects abstract data is geschreven in Delphi code, en kan gebruikt worden door Delphi en Free Pascal voor het ontwikkelen van Windows clients en servers . Het werkt met alle beschikbare relationele databases.
 
862

Shareware
ADAM OPC Server 3.01.012
De OPC-server, die wordt gerund door Industrial Automation Group van Advantech, is ontworpen voor het vertalen van de gegevens in een standaard-gebaseerde OPC-formaat.
 
728

Demonstratie
SimpleKeyPadServer 3.0
Je moet eerst SimpleKeyPad installeren op je systeem om met het handige softwarepakket SimpleKeyPadServer te werken.
 
707

Freeware
NEWPORT OPC Server 1.4
Nu kunnen gebruikers gemakkelijk NEWPORT hardware integreren met al die software programma's die compatibel zijn met OPC, en dit met behulp van het exclusieve programma NEWPORT OPC Server.
 
675

Shareware
JReport Server 10.1
De belangrijkste kenmerken van handige JReport Server programma zijn de volgende: het voorziet in aanbrengen van custom reporting in een applicatie draaiend op een Java EE applicatie server; het ondersteunt volledig beheer van rapportage en.
 
491

Demonstratie
DOP eRemote 2.00.06
De handige software DOP eRemote is speciaal ontworpen voor het zingen met Ethernet toepassingen.
 
386

Freeware
Spotlight on SQL Server Enterprise 6.0.0.4286
Wanneer je SQL Server performance problemen snel en nauwkeurig wilt diagnosticeren en zorgen voor een gezonde database-infrastructuur dan is dat nu niet alleen mogelijk maar ook gemakkelijk.
 
381

Freeware
MultiLook 1.0.2.81
U kunt deze handige softwaretool gebruiken voor volgende doeleinden: voor het doorzoeken van een hele lijst domeinnamen; voor controle en visualisatie van domeinen, enz.
 
324

Freeware
RADL 1.5
De RADL die het servergedeelte van de Radius client / server-architectuur is speciaal ontworpen voor het centraliseren van authenticatie van gebruikers.
 
293

Freeware
SchoolSMS server 1.1.2252.33721
Met de handige softwareapplicatie IPhone Disk Drive kunnen gebruikers gemakkelijk video-of audio-bestanden beheren op hun iphone door het te gebruiken als een USB-drive.
 
285

Shareware
MemoQ Server 5.0
Een MemoQ Server is een bijzonder handig hulpprogramma dat helpt de vertalers om samen te werken, ze kunnen vertaaldestukken delen en afzonderlijke termmen delen met behulp van dit hulpprogramma.
 
263

Demonstratie
Office Communicator Phone Edition 6907.222 2007 R
U kunt de handige software TransActAT gebruiken voor volgende doeleinden: voor het creëren van handelsplatformen, voor het maken van een TransActAT (TM) platform; Het is in staat om snelle, doeltreffende en accountable diensten te verschaffen dus.
 
247

Freeware
Row Count Plus Transformation 1.1.0.43
Met het all-in-one programma MADINAPLUS kunt u in contact blijven met uw dierbaren.
 
237

Freeware
SharePoint Configuration Analyzer 1.0.1550.28263
Vanaf nu kun je bellen naar je vrienden en familieleden over de hele wereld met behulp van toonaangevende VOIP service provider software PappaCall Pc2phone. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en brengt je in contact met je dierbaren.
 
124

Freeware
Internet Administrator for Microsoft ISA 2.6
De "Internet Administrator voor Microsoft ISA Server" is een geïntegreerde oplossing die het mogelijk maakt te controleren en beheren toegang tot internet en luidt als volgt: - all-round internet monitoring; - inkomend verkeer, tijd en.
 
18

Shareware
System Center Orchestrator 2012 Component Add-ons 2012 RC
Download de System Center 2012 Release Candidate in een handig pakket, als onderdeel van het Microsoft private cloud evaluatie.
 
13

Freeware
Microsoft Office Visio 2007 Professional - Softwar 1.0
Software-upgrade Assessment Add-In Software-upgrade Assessment Add-in voor Microsoft Office Visio 2007 Professional edition.System eisen: -. NET Framework 2.0 van Microsoft Office Visio 2007
 
11

Freeware
Family Diary Windows Home Server 1.0
Family Diary is een pak van toepassingen, zodat u het opzetten van een database van afspraken en contacten voor familie en vrienden.
 
11

Freeware