Internet Servers software downloaden

L2Divine 10.0.7
Het L2Divine programma is speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van bots, zodat gebruikers kunnen werken aan alternatieve Lineage II private server. Het ondersteunt scripting evenals auto strijd, en nog veel meer functies.
 
934

Shareware
NDSm 0.13.05
U kunt met deze handige software volgende taken uitvoeren (zonder hoge eisen aan de CPU of budget te stellen): voor het overbrengen van hoog aangeschreven analoge geluid uit het verleden naar de onbeperkte digitale wereld; voor het samenvoegen van.
 
201

Shareware
Sql2Csv 1.0.3
Microsoft XNA Framework Redistributable helpt u om games te draaien op Windows je runtime-componenten te geven om uit te voeren.
 
44

Freeware
Online Contact Manager 3.0
     De kritische online databasesysteem Online Contact Manager kunt u contact informatie altijd en overal op te slaan en op te halen.
 
30

Commercieel
Capture Em! 1.00
U kunt het Delphi geschreven programma Capture Em gebruiken als webcam server en beeld capture tool.
 
18

Freeware
Internet Answering Machine 3.04.1
Nu kunt u al uw inkomende oproepen te beantwoorden met behulp van handige software applicatie Internet antwoordapparaat dat werkt met de Doorschakelen bij bezet-functie.
 
17

Freeware
Cell Http Server 0.1
Cell HTTP Server is een eenvoudige web-server geschreven in Java 2 ME.
 
14

Demonstratie
TwonkyVision MediaServer 6.0.37
TwonkyServer geeft u toegang tot uw pc muziek, foto's, video's of afspeellijsten, of een online diervoeders, rechtstreeks vanaf apparaten in uw netwerk.
 
13

Shareware
Baby ASP Web Server 2.2
 Dit is een kleine maar krachtige en handige webserver met de volgende functie: Multi threaded; real-time server log, ondersteuning voor GET, POST en HEAD methoden; Stuurt directory listing als standaard HTML niet wordt gevonden in de directory; ASP.
 
10

Freeware
Http explorer 1.09
Http explorer is een eenvoudig te gebruiken web-server waarmee u uw muziek, video's en afbeeldingen te delen voor verschillende web displays (PC, mobiele telefoons, PDA).
 
10

Freeware
Proxy+ 3.0.232
Proxy + is een programma draait op een werkstation of een server met MS Windows9x/NT en verbinding met internet.
 
9

Shareware
Alligate SMTP Gateway 3.8.6
U kunt handig Alligate SMTP Gateway te gebruiken voor het verminderen van spam en het beschermen van uw mailserver tegen alle vormen van e-mail-aanvallen.
 
8

Trialware
Advanced Onion Router (formerly Advanced TOR) 0.3.0.10
Een client voor of netwerken. Uitgebreid TOR is ontworpen om een ​​client voor OR netwerk en bedoeld om een ​​verbeterd alternatief voor Tor + Vidalia + Privoxy-bundel voor Windows-gebruikers te zijn. Het is in staat om
 
7

Freeware
WAMP5 1.7.4
 Nu kunt u automatisch Apache 1.3.31, PHP5, MySQL database, PHPmyadmin en SQLite Manager te installeren op uw systeem door gebruik te maken WAMP5. U kunt gebruik maken van ingebouwde Service Manager voor het beheer van en de toegang tot zijn alle
 
6

Freeware
Bauk HTTP server 2.0.17
Bauk HTTP Server is gratis, open-source, volledig HTTP/1.1 compatibele webserver zorgt voor de uitgebreide lijst van functies, configureerbaarheid, veiligheid en ongeëvenaarde prestaties. Door zijn geavanceerde architectuur Bauk biedt 2 keer betere
 
5

Freeware
EasyHideIP.com Free Rapidleech Server 3.0
Gratis Rapidleech Server is een gratis server overdracht script voor gebruik op verschillende populaire upload / download sites zoals Rapidshare, Megaupload, Depositfiles.
 
5

Freeware
Wusage Web Server Log Analyzer 8.0
Wusage web server log analyse software meet de populariteit van yourweb site, waaronder unieke bezoekers, verwijzende sites, de meeste popularbrowsers, top besturingssystemen, toegangen, bezoeken en nog veel meer.
 
5

Shareware
Fake visitors and traffic generator 1
Get nep bezoekers en het genereren van vrij verkeer met onze softwarec. Controleer of uw server geen probleem om bezoeken te tellen, het verhogen van uw rang en verwijzingen zeer gemakkelijk is. Je zal gemakkelijk het vergroten van uw link
 
4

Shareware
Email Extractor Sites N Mailer 1.1
E-mailadressen Extractor van websites en Mailer is de krachtige en effici?nte e-mail Adressen List Manager en e-mailadressen Extractor websites nut. E-mailadressen Extractor van websites en Mailer is zeer effici?nt en goedkoop hulpmiddel voor het
 
4

Commercieel
Toolkit for Apache 2.5.3
Windows-interface voor Apache Web Server, set van hulpprogramma's voor Web Developers, die Apache Web Server gebruiken op Windows-platform.
 
4

Freeware