Op afstand Computeren software downloaden

KpyM Telnet/SSH Server 1.19a
KpyM Telnet / SSH-server (KTS) is een gratis telnet en SSH-server voor Windows, die de toegang tot de hostcomputer via de telnet of SSH-protocol loopt en biedt.
 
1815

Freeware
PalmVNC 2.0
De remote control software voor Palm OS-platforms is PalmVNC. Het ondersteunt de verbeterde schermresoluties van de nieuwste modellen. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen.
 
853

Freeware
iTeleport Connect 6.1.0002
Nu kun je iTeleport gebruiken om toegang te krijgen tot je systeem, ongeacht je locatie.
 
804

Freeware
Anyplace Control 4.11.3
 Any Place helpt u om de externe computers overal in de wereld te beheersen. Het toont het bureaublad van de externe computer aan u tijdens het gebruik van internet of een netwerk. U kunt dan ook veranderingen in die afstand desktop / computer maken.
 
701

Shareware
Pocket Controller-Professional 6.0.1.1256
Het all-in-one softwareprogramma Pocket Controller-Professional laat gebruikers hun eigen computermuis en toetsenbord gebruiken voor de bediening en het regelen van een Pocket PC, Smartphone of ander Windows CE gebaseerde mobiele apparaat.
 
592

Shareware
TeamViewerQS 5.0.8703
De handige software TeamViewerQS heeft volgende kenmerken: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
556

Freeware
TinyController 1.2.4
Nu kunt u uw BB smartphone bedienen vanaf wifi USB of Bluetooth met behulp van TinyController. Synchronisatie van uw BB appsop uw bureaublad is slechts een functie die het biedt.
 
467

Shareware
SentryPC 2.50
Wanneer je uitgepunt bent van een dag hard werken, ontspan je dan voor je computer terwijl je kijkt naar de Lighthouse Point 3D Screensaver.
 
89

Demonstratie
InstantEmail For PalmOS 1.24
Nu kun je je systeemsnelheid verbeteren door gebruik te maken AML Free Disk Defrag software.
 
62

Shareware
2X ApplicationServer 5.0
Publiceert elke Windows-applicatie op remote desktops en bespaar op administratie & supportWith 2X ApplicationServer voor Windows Terminal Services kunnen bedrijven de voordelen van thin client computing-plukken zonder de netwerkinfrastructuur te.
 
53

Shareware
Webcam for Remote Desktop 1.0 Beta 4
Webcam voor Remote Desktop is software door FabulaTech dat een webcam van de lokale computer naar remote desktop sessie redirects.
 
18

Shareware
Remote Administrator Control Client Lite 3.5.0
Met Remote Administrator Control kunt u werken zonder enige beperking op een externe computer met besturingssysteem Windows, als bij het werken op uw lokale computer.
 
16

Freeware
CF Forum - Enterprise Open Source Version 2.1
Dit is een volledig aanpasbare bulletin board / discussieforum toepassing. De beheerder kan afbeeldingen, kleuren, lettertypen en vele andere variabelen. Beheerders hebben volledige controle te wijzigen / verwijderen / discussies te verplaatsen. Te
 
15

Shareware
SingleClick CONNECT 5.8
CONNECT is een eenvoudig, krachtig hulpmiddel voor thuis en kleine kantoren gebruikers aan te sluiten, te beschermen en delen hun digitale wereld.
 
12

Shareware
Astrill 2.7
Astrill beschermt uw privacy en voorkomt dat uw ISP uit bewaking en beheersing van uw online communicatie en browse-activiteit.
 
10

Shareware
Fast 5.4.0.8
Als uw klant of collega heeft een probleem met hun computer en vereist ondersteuning, met behulp van FastViewer Supported bent u in staat om de ontvangers PC op afstand toegang op een klik van een knop van overal in de wereld.
 
10

Demonstratie
PhoneMyPC 2.0.3.2
PhoneMyPC 'is een spannende nieuwe manier om verbinding met maximaal drie pc Window's is vanaf je Android gebaseerde telefoon.
 
10

Freeware
Remote Administrator 3.5.1
Radmin (Remote Administrator) is de populaire, bekroonde veilige remote control software die het mogelijk maakt om te werken op een computer op afstand in real-time, alsof je met behulp van het eigen toetsenbord en muis.
 
9

Shareware
Remote Assistance Helper 2.5
 Hulp op afstand Helper is een krachtige en efficiënte toepassing die is bedoeld om u te helpen bij het bijhouden van computers naam in het netwerk.
 
9

Freeware
EveryWAN Remote Support Personal Edition 2.2.0
EveryWAN Remote Support Personal Edition kunt u elk Windows Mobile-apparaat met behulp van uw personal computer beeldscherm, muis en toetsenbord te bekijken en te controleren.
 
8

Freeware