Timers & Tijd Synchronisatie software downloaden

Cyber Internet Cafe Software 5.6
Antamedia Internet Cafe software biedt volledige facturatie en inkomen controle, sluit ongebruikte computers, genereert gedetailleerde rapporten en statistieken en ondersteunt beveiligd met een wachtwoord werknemer accounts.
 
1357

Shareware
Android-Sync 1.103
De handige software utility Android-Sync is speciaal ontworpen voor het synchroniseren van Outlook-contactpersonen en kalenders, taken en notities met uw Android-apparaten. Het gaat niet om over-the-air datatransmissie, wel vie de USB-kabel.
 
748

Shareware
AtomTime Pro 3.1.4
AtomTime Pro is een Windows-applicatie die zal verbinden met een atoomklok tijdserver via het internet en haal de huidige atoomklok tijd waarde.
 
11

Demonstratie
AutoTimeSync 1.5
AUTOTIMESYNC is nog een andere Internet klok synchronisatie programma - maar een die is ontworpen om automatisch zonder tussenkomst van de gebruiker op alle.
 
11

Freeware
Digital Clock 1.0.0
 U kunt handige software utility Digital Clock te gebruiken voor het synchroniseren van de tijd met geselecteerde atoomklok gesynchroniseerd NTP-server. Het is compatibel met Windows 95/98/NT/2000/XP/2003 werkstation of server.
 
10

Freeware
Atomic Clock Sync 3.0.0.0
 Atomic Clock Sync helpt u bij het houden van uw lokale klok nauwkeurig en in het repareren van de Windows Time-service in dat geval als uw computer niet in staat om te controleren op internet Time updates.
 
7

Freeware
Antamedia HotSpot Software 1.6.7
Antamedia HotSpot Billing Software is Windows-pc gateway-software die de controle en de tarieven voor toegang tot internet met behulp van captive portal technologie maakt.
 
5

Shareware
Small SNTP Agent 1.1
 De handige software programma Kleine SNTP Agent ondersteunt volgende Command Line Parameters: stil, willekeurig, nolog, vertraging.
 
5

Freeware
Absolute Time Corrector 3.8
Absolute Time Corrector is ontworpen om de exacte tijd van lokale en netwerk computers te bepalen, gebaseerd op de tijdstandaard van het NIST. Indien de tijd op de computer niet overeenkomt met die van NIST, wordt de tijd gecorrigeerd.
 
3

Shareware
Absolute Time Server 2.2
Betrouwbare TIME en SNTP-server voor kleine tot middelgrote lokale netwerken (LAN) Absolute Time Server is een full-featured tijd server, die werkt als Windows-service en is volledig RFC-868 en RFC-2030 compatibel.
 
3

Freeware
12Ghosts Synchronize 9.70
Synchroniseer uw pc tijd met een atoomklok via het internet. Dit programma vereenvoudigt de taak tot de uiterste grens en zit gemakkelijk om toegang te krijgen in de startbar lade. 12-Sync wordt de tijd, herhaaldelijk, automatisch, en in stilte
 
3

Shareware
The Good Egg 1.5
Eenvoudig, klein en onopvallend countdown-timer met meerdere alert stijlen. Time je eieren, pizza's of de tijd tot smoko. Verberg in het pictogram lade en waarschuwen via het flashen van het venster, het bijschrift, geluid en / of message box.
 
3

Freeware
Chronos Atomic Clock Synchronizer 5.3.0
Chronos Atomic Clock Synchronizer is een hulpprogramma voor mensen die behoefte hebben hun computers om de exacte tijd te gebruiken.
 
2

Freeware
NTP Server Tool 2.0
Het is een testapparaat dat fungeert als client een NTP server. Zij rapporteert over de antwoorden die zij ontvangt. U kunt aangeven hoeveel verzoeken om de tijd tussen aanvragen te doen en hoe groot. Het is gewoon om NTP-servers te testen.
 
2

Freeware
Atomic Clock Time Synchronizer v1.2.1
Synchroniseert tijd met NIST atoomtijd servers Proxy ondersteuning: Socks4/Socks4A/Socks5/HTTP Ondersteuning voor SNTP (Simple Network Time Protocol) Ondersteunt de TIME-protocol Kan tijd te synchroniseren met een server waarop SNTP of TIME protocol.
 
2

Freeware
Internet Usage Monitor 7.7 Lite
Detecteert automatisch wanneer u online Online Timer Toont Tijd / Time verliet en kosten gelijktijdig Cost ondersteuning voor bijna alle countries.
 
2

Freeware
XJ Timer 2.15
Dit is een zeer nuttig en handig hulpmiddel dat u helpt bij meerdere doeleinden. De belangrijkste kenmerken zijn: gebruik voor belangrijke vergadering; full screen modus en aangepaste grootte modus, Count-up en Count-down timer modus; levering 4
 
2

Shareware
Web Alarm App 0.1.1.0
De Web Alarm App is geschreven AutoIT script en heeft een GUI, dat maakt het makkelijk om het alarm is ingesteld voor alle online media streamen, zoals Pandora Radio of uw favoriete radiostation.
 
2

Freeware
TWSyncAtomTime 1.0
Gesynchroniseerde Windows System tijd met NTP-server en verifed NTP-server lijst.
 
2

Demonstratie
Express TimeSync 3.6.1469
TimeSync Express is een ideale oplossing voor het bijhouden van de computer klok juist is.
 
1

Shareware