Dial Up & Connectie Gereedschappen software downloaden

DSL Speed 2.10
- Optimaliseert automatisch DSL-aansluitingen: ADSL,
 
2513

Shareware
Throttle 6.5.2.2005
Throttle upgrade uw computer en modem onmiddelijk om bestanden sneller te downloaden, sneller te surfen op het web en games te spelen zonder vertraging.
 
2136

Shareware
Softick PPP 3.03
Softick PPP hebt u toegang tot LAN en wereldwijde netwerk zonder extra netwerkapparatuur met behulp van desktop PC als gateway.
 
1122

Shareware
FreeVoipDeal 4.13.722
De handige softwaretoepassing FreeVoipDeal versnelt uw communicatie met uw vrienden. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die is onderverdeeld in verschillende tabbladen en elk tabblad wordt gebruikt voor verschillende doeleinden.
 
687

Freeware
Connection Keeper 15.0
Connection Keeper Is het beste voor dial-up gebruikers, omdat dit gratis programma simuleert surfen op internet om de verbinding verschijnen stationair te voorkomen en te voorkomen dat uw ISP uit de verbinding te verbreken als gevolg van.
 
525

Freeware
Turbo Internet Booster 2.0
Als u graag een verzameling heeft van meer dan 900 schilderijen die zijn gemaakt door meer dan 100 impressionistische kunstenaars, dan moet u gewoon de Impressionism Art Screen Saver installeren.
 
65

Freeware
Fass 0.8
Fass is een forum post editor & geautomatiseerde bericht generator. Eigenschappen Bericht editor repliceert de post bewerkingsomgeving in forums bericht generator automatiseert het proces van het maken van speciaal opgemaakte berichten Bericht
 
43

Freeware
NetSpeeder 3K 3.28 build 899
De inclusieve ipMIDI - Ethernet MIDI Port is speciaal ontworpen voor het routeren van MIDI-over-Ethernet-netwerk. Het stelt n-way MIDI-netwerk door het vervangen van meer dan 20 MIDI-kabels.
 
32

Shareware
OnlineBandit 3.61
De OnlineBandit is een online community. Terwijl u Chatten met onze meer dan 85.000 geregistreerde gebruikers die je kunt spelen Backgammon, Yahtzee, en Tetris.You kunt ook singleplayer spelen, mee toernooien, en in te loggen met je WebCam. Versie
 
20

Freeware
WinterGate Timer 99 1.2.134
De handige software utility WinterGate Timer 99 is in staat om te werken als een kiezer en een timer.
 
18

Shareware
Cell Mate 1.0
Cell Mate is een e-mail scheduling applicatie speciaal ontwikkeld voor mobiele telefoon messaging.
 
13

Shareware
Internet Speed Booster 1.1
 De handige Internet Speed ??Booster zal volgende handelingen uitvoeren voor het verhogen van de snelheid van uw internetverbinding: het maakt fysiek geheugen of RAM vrij door het gebruik van RAM booster, het is het gebruik van speed booster voor het
 
12

Freeware
2hotspot WiFi Hotspot Software 1.4.0.11
 Dit is een zeer krachtige software die de rechtstreekse schepping draadloze hotspots kunt u uw draadloze router of Wi-Fi-kaart.
 
11

Freeware
StayOn 1.0
Freeware tool die ervoor zorgt dat je ISP zal niet vallen uw internet verbinding. StayON verbindt voortdurend servers om u te houden van wordt afgetrapt bij uw ISP vanwege inactiviteit. Het is gemakkelijk om een ​​kleine tool die een
 
10

Freeware
Compaq Wireless Laptop Router 3.2
Compaq Wireless Laptop Router is een eenvoudig te software die uw WiFi-enabled Compaq laptop verandert in een draadloze router te gebruiken.
 
8

Shareware
SMS Communicator IE 3.1.2 build 329
SMS Communicator is de mobiele telefoon messenger waarmee u korte tekstberichten en MMS-berichten direct vanaf uw pc verzenden.
 
8

Freeware
MSP 8.03.0
Gesprek opnemen en Gesprek aannemen van groep zijn functies waarmee een gebruiker om een ​​inkomend gesprek te beantwoorden dat overgaat op een telefoon of softphone anderen dan de gebruikers zelf.
 
7

Freeware
Vectone World 2.0.0.1
Vectone World op uw pc betekent dat wanneer u 'online bent kun je een klik worden verwijderd van een goedkoop of gratis internationaal bellen (gratis bellen zijn alleen beschikbaar op Vectone naar Vectone Wereld Wereld calls.
 
7

Freeware
iDemo 1.3.1
U kunt de real-time demonstraties van de iPhone / iPad applicaties en games te vereenvoudigen met behulp van handige functie Idemo.
 
7

Shareware
PunBB 1.3 Beta
Trouw blijven aan onze belofte van het verstrekken van beveiligingsupdates voor de 1.
 
7

Freeware