Diversen software downloaden

Html Form Filler 1.07
Als u veel online formulieren invult, kunt u uw werk relatief gemakkelijker maken door gebruik te maken van Html Form Filler.
 
2077

Shareware
Avant Browser 9.02.033
Avant Browser Is een snelle, stabiele, gebruikersvriendelijke, veelzijdige webbrowser met tabbladen, die beschikt over vele functies zoals pop-up blokkering, Flash-advertentie filter (Flash Ads Filter), auto-aanvullen (AutoFills), online profiel.
 
1997

Freeware
Hello Engines! Professional 6.7.3
Hallo Engines is een software product dat merkbaar verhoogt verkeer op uw website. Zij stelt uw website om alle belangrijke zoekmachines en directories betrouwbaar vanaf uw eigen pc. Het zorgt ervoor dat internetgebruikers hebben echt een kans om u
 
1959

Commercieel
Show.kit 2.06
Show.kit Is een krachtige en toch makkelijk te gebruiken template-gebaseerde Flash website bouwer. Het geeft u de interface om verbazingwekkende Flash en HTML websites, Flash presentaties, Flash intro's en Flash preloaders creëren. Met het gemak van
 
1947

Shareware
kmAnywhere 2005 Pro build 06.13
KmAnywhere is een geïntegreerde tool die de productiviteit verhoogt en helpt u bij het surfen en efficiënter werken.
 
1943

Shareware
Easy WiFi Radar 1.0.2
Wil je weten of je jezelf in de buurt van WiFi bevindt, zodat je kunt verbinden met het internet.
 
1887

Freeware
PuTTY 0.61
PuTTY is een vrije implementatie van Telnet en SSH voor Windows en Unix-platforms, samen met een xterm terminal emulator.
 
1778

Freeware
Flash Saving Plugin 1.2
Flash Saving Plug-in met SWF Cache Viewer kunt u bekijken en bespaart Flash-films in de cache van Internet Explorer en Mozilla Firefox.
 
1660

Freeware
Screen Mate Builder 1.0
De term scherm mates verwijst naar de animaties die u kunt toevoegen aan de achtergrond van uw PC of desktop om het uiterlijk te verbeteren.
 
1644

Shareware
IP Ad Blocker 2.0
Block IP Popup Ads, die vervelende kleine advertenties die verschijnen op uw bureaublad in een kleine grijze Windows.
 
1516

Shareware
Easy Web Editor website creator 2016.7.3
Met de hulp van de Website Maker kunt u gemakkelijk uw website. Het heeft alle geavanceerde functies die de gebruiker in staat stelt om een ​​website naar keuze te ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk. Het is gemakkelijk weg naar ontwikkeling
 
1499

Shareware
GooDelete History 1.0
 Google Toolbar kan worden gebruikt om alle ongewenste zoekwoorden, links en webadressen uit de geschiedenis te verwijderen om uw privacy veilig te stellen.
 
1462

Freeware
Speed MASTER 1.0
Speed Master is een instrument dat een verbetering van uw internet verbinding snelheid en voorkomt dat je wordt verbroken.
 
1106

Shareware
PAL Speed Booster 2004 1.2
PAL speed Internet Booster
 
1030

Freeware
Colasoft nChronos Server Free 3.0
De ongelooflijke software Colasoft nChronos Server Free is gebaseerd op standaard netwerk-spiegel-poort of koppelingstechnologie wordt gebruikt voor het in real-time vastleggen en opslaan van informatiepakketten op de harde schijf.
 
985

Demonstratie
Bitcricket IP Calculator 1.1.2007.1126
Nu kunt u het IP-subnet berekenen met behulp Bitcricket IP Calculator. De software biedt ondersteuning voor IPv4 en IPv6. Alle parameters die betrekking hebben op subnetten kunnen worden berekend met behulp van deze uitgebreide en perfecte
 
983

Freeware
KryptoVpn 1.3.3.17
U kunt de all-in-one softwaretoepassing KryptoVpn gebruiken voor volgende doeleinden: voor communicatie met elke andere internettoepassing; voor het beschermen tegen deconnecteren van uw internetverbinding; voor het veilig maken van uw.
 
981

Shareware
Easy File Sharing Web Server 1.2
Of u nu een peer-to-peer of online systeem voor het delen van bestanden wil ontwikkelen, Easy File Sharing Web Server zal u helpen om dit gemakkelijk te realiseren.
 
956

Shareware
IE Booster 2.13
Een toevoeging aan Internet Explorer 5 en hoger, die handige opdrachten toevoegt aan het contextmenu van de browser, die nuttig kunnen zijn voor zowel webmasters en de gemiddelde gebruiker.
 
922

Shareware
Spyware Inoculator 2.0
Spyware Inoculator doodt en blokkeert de installatie van bekende web-gebaseerde spyware installaties.
 
898

Shareware