Fax Gereedschappen software downloaden

FaxAmatic 15.09.01
Een programma voor het verzenden van faxen via modem (of modems) vanaf de lokale computer of computer in het netwerk.
 
2264

Shareware
VentaFax & Voice 7.7.248.604
Maak uw PC functie als een veelzijdige faxapparaat zolang je het aansluit op een fax modem.
 
1617

Shareware
32bit Internet Fax 15.09.01
 Sylenth1 is een meesterlijk gemaakt VST / AudioUnit synth met een geluidskwaliteit die kan concurreren op hetzelfde niveau als hardware synths.
 
428

Shareware
Skype Lite 3.6.32.244
Skype Lite is een totaal stil en zonder toezicht versie van de populaire Skype boodschapper.
 
5

Demonstratie
WinFax Macro for Word XP/2000 2.02
U kunt handig WinFax Macro programma te gebruiken voor volgende doeleinden: voor het verzenden van mail merge van faxen met behulp van Word XP/2000, want rechtstreeks faxen vanuit Microsoft Word XP/2002 of Word 2000 zelfs zonder het inschakelen van.
 
5

Shareware
MacroPhone Voice and Fax Server for ISDN 4.17
Nu kun je alle ISDN gebaseerde taken te centraliseren via handige software MacroPhone Voice en Fax Server.
 
4

Shareware
Look2Skype 1.5.0.0
Look2Skype is een Outlook add-in dat integreert Skype IP-telefonie en instant messaging in Microsoft Outlook 2000, XP en 2003.
 
4

Trialware
Fax Voip 6.0
Voip Fax T38 Fax & Voice - Fax en antwoordapparaat voor uw SIP-netwerk. Ondersteuning voor meerdere SIP-registraties. Call Routing. Voice Fax Modem voor uw Fax & Voice-software.
 
3

Demonstratie
My Fax Online 2011.2.32
Internet fax service van MyFax, Mijn Fax online kunt u faxen verzenden en ontvangen via e-mail, het web of een handheld-apparaat.
 
3

Shareware
Fax Call To Email 1.0
Fax Call To E-mail 1.0offers gebruikers een nuttig en reliableemail faxprogramma dat het geven u de mogelijkheid om binnenkomende faxoproepen op uw POP3-of SMTP e-mail. Gewoon bedienen Fax Call To e-mail, selecteert u het modem apparaat in de lijst,
 
3

Freeware
FaxMail Network for Windows 15.09.01
Verzenden en ontvangen van faxen van Single computer of netwerk. Ondersteunt Windows. voegt een [Afdrukken naar fax] om al uw programma's geven u toegang tot alle faxmachines in de wereld waardoor ze worden uw printers. FaxMail is een full-featured
 
2

Shareware
FaxTools eXPert 8.03
Met FaxTools expert versturen van een fax is net zo eenvoudig als het verzenden van e-mail.
 
2

Shareware
Fax Server Pro 9.6.0714
Fax Server Pro is een client and server system ontwikkeld om al uw Fax communicatie te integreren in uw ICT bedrijfsstructuur.
 
2

Shareware
Joyfax Browser 1.01
 U kunt de Windows Fax-en TIFF-viewer Joyfax Browser te gebruiken voor volgende doeleinden: het bekijken van de beelden, hetzij in volledige grootte of als de beste pasvorm voor uw computerscherm, voor het afdrukken van de fax-bestanden, voor links.
 
2

Freeware
OpalVOIP 3.8.4
Open Source spraak, video en fax Dit project is een gemeenschappelijke inspanning om de ontwikkeling en ondersteuning van de OPAL VoIP-bibliotheek.
 
2

Freeware
TapiRex SDK 1.7.5
Met TapiRex, zul je altijd zien wie u belt zodra uw telefoon overgaat. Als de telefoon overgaat, zal TapiRex controleert uw contacten om u te laten weten wie er belt en de naam-, beeld-en eventuele aanvullende informatie over de beller weer te geven.
 
2

Trialware
Skype for Pocket PC 2.0.0.51
De uiterst geavanceerde maar eenvoudig te gebruiken technologie van Skype kunt u gratis bellen naar je vrienden in een mum van tijd.
 
2

Freeware
ipFax Center 2.0.0.0
Silex Cubed's IPFax Center kunnen gebruikers faxen vanaf elke legacy Windows-toepassing met behulp van uw bestaande pc-netwerk (LAN) te sturen.
 
1

Commercieel
OLfax 1.8
AVM FRITZ! plus OLfax. Email-naar-fax, fax-to-mail gateway voor MS Outlook 97-2007. OLfax laat elke individuele Outlook gebruiker (PC), of een e-mail client in een Outlook-netwerk om faxen te verzenden en ontvangen. Als meer dan een telefoonlijn is
 
1

Shareware
Fax4Word 1.1
Fax4Word is een krachtig Fax / Mail merge software die werkt als een MS Word-invoegtoepassing en rust MS Word met een krachtige functionaliteit.
 
1

Shareware