Conferentie en Samenwerking Hulpmiddelen software downloaden

SSuite Office - FaceCom Portal 2.0
Gebaseerd op MinGW en met libraries en packages van MSYS is de GNUstep een gratis en eenvoudige omgeving. Het installatieprogramma ondersteunt alle Windows en zorgt voor een vlekkeloze werking op pc's ook voor Cocoa-ondersteuning.
 
288

Freeware
Microsoft Office Groove 2007 12.0.6425.1000
Microsoft Office Groove 2007 12.0.6425.1000 is een innovatieve, veelzijdige collaboration software programma dat u helpt teams samen te werken dynamisch en effectief, zelfs als teamleden werken voor verschillende organisaties, werken op afstand, of
 
6

Trialware
LAN Chat Server 1.0
De LAN-Chat Server is een programma dat functioneert als de server kant van de chat software voor het lokale netwerk.
 
5

Freeware
InterChat 3
InterChat is een zeer eenvoudig programma dat mensen in staat stelt om te praten over een Local Area Network (LAN).
 
4

Freeware
IM+ All-In-One Mobile Messenger (PPC) 7.9.1
 Nu kun je jezelf verbonden met Google Talk, Yahoo, MSN / Live Messenger, AIM / iChat, ICQ, MySpace, Twitter, Skype Chat, Facebook en Jabber door handige software programma IM + All-In-One Mobile Messenger.
 
4

Shareware
V-Talking 4.3.1
V-Talking is een universeel programma voor interactie en dialoog in lokale netwerken, met in het arsenaal van flexibele systeem een .
 
2

Shareware
Feem 1.5
Feem kunt u chatten met mensen in uw lokale of WiFi-netwerk.
 
2

Demonstratie
Parental Control Reporting 2.1
Parental Control Reporting 2.1 is een potentieel en makkelijk te gebruiken software. Hou van je kind. Bewaak uw jonge kind gebruik van de computer en begeleiden hem / haar om een ​​goede leren gewoonte vast te stellen. Parental Control
 
1

Trialware
vnLanChat 0.0.9 Beta 5
vnLanChat is een crossplatform LAN-chat applicatie, handig om te chatten via een lokaal netwerk.
 
1

Freeware
Ae Commuter 1.00
Ae Commuter 1,00 is interactief, grafisch, gemakkelijk te gebruiken, te leren en zeer functionele software waarmee de gebruiker om te chatten met in hun interne LAN of een prive-netwerk.
 
1

Freeware
Chat Terminal 1.0
Chat Terminal is gratis chat software voor Windows, Linux, Mac OS X en andere UNIX-achtige besturingssystemen, die compatibel is met onze LAN chat software - Vypress Chat.
 
1

Freeware
ponyChat 3.1
ponyChat WWC is een Internet / Intranet Chat hulpprogramma dat real-time communicatie biedt tussen gebruikers die zich in uw Local Area Network, en tussen gebruikers of netwerken via het internet.
 
1

Shareware
ViperChat 2.25.2
ViperChat is een multithreading, scriptable, LAN Chat client.ViperChat gebruikt UDP communicatie over WinPcap packet capture drivers.Can worden uitgebreid met behulp van Lua 5,0 programmeertaal.
 
1

Freeware
E-Notes Stickies 1.1
E-Notes Stickies is een hulpmiddel om te sturen en om notities of berichten van een of verschillende gebruikers van intranet of internet te ontvangen. Gemakkelijk te gebruiken en Sticky Paper op te slaan in uw kantoor.
 
1

Freeware
IP2IP Mini Chat 1.0.7
Chat programma dat momenteel in ontwikkeling is. Begonnen als een LAN chatten programma dat werd uitgebreid met een internet / netwerk chatten programis. Kenmerken zijn: Port wijzigen, Verbinden met een IP, bestand te verzenden, Opslaan / Exporteren
 
1

Freeware
ScheduFlow 2009
ScheduFlow 2009 is een effectieve software voor het beheren van schema's, kalenders, contacten, en het boeken van afspraken.
 
0

Trialware
Sonork EIM - Enterprise Instant Messaging suite 1.7.5
Sonork EIM - Enterprise Instant Messaging Suite 1.7.5 gebruikt de nieuwste technologie en wetenschap en laat geen bedrijf of organisatie om hun eigen beveiligde, prive, en robuuste instant messaging-netwerk in te zetten. Vanaf de basis ontworpen rond
 
0

Trialware
CommuniGate Pro 5.2.11
CommuniGate Pro 5.2.11 is ontwikkeld als een krachtige en flexibele server voor internet messaging die vandaag beschikbaar zijn. De uitgebreide oplossing zorgt ervoor dat bedrijven, onderwijsinstellingen en service providers de implementatie van een
 
0

Trialware
EeRay Eazibo Professional Edition 2.0.29
EeRay Eazibo Professional Edition 2.0.29 biedt een volledig oplossing voor dezelfde sessie te delen via het internet. In een virtuele conferentie, kunt u afbeeldingen, tekst-en PDF-bestanden te importeren, kunt u bespreken, beoordelen en van
 
0

Trialware
Boltuha 1.2
Boltuha is een gebruiksvriendelijke toepassing voor real-time chatten in kleine kantoor of kantoor aan huis lokale netwerken.
 
0

Freeware