Nieuws software downloaden

QuadSucker-News 3.5
QuadSucker/News is gelijktijdig multithreaded nieuws downloader dat downloads vier binaire getallen.
 
1170

Shareware
GrabIt 1.4.7
Als je een bedrijf hebt waarbij je transacties maakt en opslaat, zal je veel baat hebben bij het gebruik van het programma Checkbook.
 
52

Demonstratie
xNews 5.04.25
De voorkeur voor een newsreader heeft veelal te maken met het uiterlijk en de werking ervan.
 
29

Demonstratie
PostXpert Professional 1.0
PostXpert verandert uw computer in een Usenet nieuws bezorgings machine op grote schaal! Gebruik het om het proces van nieuwsgroep posts organiseren en versturen eenvoudiger te maken. PostXpert doet het allemaal!
 
6

Shareware
NewsBin Professional 4.3.2
Newslezer gemaakt om de mee gestuurde bestanden te downloaden en niet om de berichten te lezen.
 
6

Demonstratie
RSS Edit 1.21
RSS Edit is makkelijk te gebruiken RSS-feed editor waarmee u te maken en te onderhouden nieuwsfeeds op uw web-site.
 
5

Shareware
NewzAlert Composer 1.45.1
NewzAlert Composer is een omvangrijke rss-editor om RSS feeds te creëren en te publiceren.
 
4

Shareware
Callisto - Newsreader/ Bulletin Board Browser 3.08
Callisto zal de manier waarop u bladeren Boards Bulletin en USENET nieuwsgroepen revolutie, door de presentatie van de boards en forums u bladeren in de forums van uw eigen definitie.
 
4

Shareware
Binjet Downloading Engine 3.02
Binjet downloaden Engine 3.02 maakt het gemakkelijk te vinden en te downloaden Usenet foto's, MP3's, video's, games, software en andere bestanden. Het wordt gebruikt om bestanden te kiezen, en dan Binjet automatisch ze te krijgen voor je
 
4

Freeware
JOC News Finder 2.00
Met dit programma kunt Usenet artikel vinden, downloaden en posten. Sterk punt van JOC News Finder is de zoekfunctie; u kunt zoeken op trefwoord of zinsnede en JFN doet zijn werk. De gevonden artikelen kunt u downloaden om offline te lezen. Tevens
 
3

Demonstratie
Noworyta News Reader 2.9
Noworyta Newsreader is een gratis Usenet Newsreader. Het is klein, snel en stabiel. De interface is vriendelijk opgezet en kan zelfs worden aangepast en door gebruik te maken van kleuren ziet u in één oogopslag de status van de berichten. Opties:
 
3

Demonstratie
SC Free Image Viewer 1.2.0.1
SC Free Image Viewer consument-niveau foto-editor is de professionele standaard in digitale beeldbewerking, met een eindeloze selectie van tekengereedschappen, filters, en de kleur-instellingen heeft voor het manipuleren van voorwerpen in bijna elke.
 
3

Freeware
Alnera FeedBuster RSS Reader 1.1
Lezen, beheren en archiveren van uw RSS, RDF en Aatom voedt comfortabel en gemakkelijk.
 
3

Shareware
Indian HoroScope 1.0.0.0
Deze Google gadget zal je horoscoop van vandaag in de gewenste Indische taal Indiase horoscoop is een gadget dat zal laten zien op ...
 
3

Freeware
AstroMart Classifieds 1.72
 Nu kun je houd je op de hoogte over de nieuwe Astro Advertenties op de AstroMart website met behulp van handige programma AstroMart advertentiemarkt.
 
3

Freeware
RealTime beta 1
RealTime beta 1 is zodanig een nuttig product dat up-to-the-minute gepersonaliseerde informatie en beelden brengt naar het bureaublad.
 
3

Freeware
Capcom Unity News 1.0
Capcom-branded RSS-reader voor het blog / nieuwssite. Capcom Unity News is een leuke widget ontworpen om u up-to-date te houden van het laatste nieuws vormen de Cpacom website. Systeemvereisten: -
 
3

Freeware
McGraw-Hill Economics 1.1
McGraw-Hill Economie 1.1offers gebruikers met een eenvoudig te gebruiken en slim programma waarmee u op de hoogte blijven met belangrijke economisch nieuws, video's, boeken, onze auteurs en updates van de uitgever meer direct vanaf uw bureaublad.
 
3

Freeware
Oxford Brookes RSS 1.1
Oxford Brookes RSS 1.1delivers u een echt gunstig en innovatief nut dat de toegang tot RSS news feeds biedt van Oxford Brookes University. Verbeteringen: Deze Widget is opnieuw gevild Vereisten: Yahoo! Widget Engine
 
3

Freeware
Article Rewrite Worker 1.1.3.25
Artikel Rewrite Worker is het beste artikel herschrijven software gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit en goed leesbare artikelen in seconden.
 
3

Shareware