Telefoon, Keuvelen, IRC software downloaden

IMMonitor ICQ Spy 2.0
Er zijn momenten waarop je kunt vermoeden dat iemand iets voor je verborgen houdt. Het kan een vriend zijn, je echtgenoot, of je kind. Je wil dan achter de waarheid komen zonder de aandacht te trekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de
 
2476

Shareware
IMMonitor MSN Spy 2.0
Je kunt om verschillende redenen de chatberichten van mensen in de gaten willen houden.
 
2247

Shareware
BORGChat v1.0.0.438
BORGChat Functies - + # Main praatje.- + Privechat- + # Kanalen open en prive- + Prikbord- + Prive-bericht- Gebruiker informatie- AVATARS- Bestand verzenden met pauze en bandbreedte controle- Stuur Foto van klembord- Piep gebruiker / groep- Computers
 
1930

Freeware
Skype 4.0
Skype is voor het oproepen van andere mensen op hun computers of telefoons. Download Skype en beginnen bellen voor gratis over de hele wereld.
 
1909

Freeware
Voice Changer Software VCS 7.0.62
Wanneer u betrokken bent bij voice chats online, kunt u veel plezier met je stem te veranderen, zodat je collega's een harde tijd herkennen van u zal hebben.
 
1892

Shareware
Simple Internet Fax for PPC 3.3
 SIF is te gebruiken om gesproken berichten te versturen zonder voice recorder op regelmatige of mobiele telefoons tijdens het gebruik van diensten van externe provider in Noord-Amerika en je kunt niet alleen e-mails en faxen te verzenden met het,.
 
1576

Shareware
Network Assistant 3.2
 Network Assistant 4.0 build 2383 - een programma voor communicatie en effectieve interactie in het lokale netwerk dat geen dedicated server vereist. Belangrijkste kenmerken: multi-chat; gedeelde tekentafel; instant messaging; bestandsoverdracht; het
 
1543

Shareware
cellity freeSMS 3.0
Cellity is vooral bekend om zijn vrije mobiele Twitter-client. Het biedt gratis sms-dienst, maar het kost dataverkeer als het via GPRS en werkt over de hele wereld, met een mobiele telefoon contract. Editor: Saqiblalas
 
1522

Shareware
AV Voice Changer Sotware Diamond Edition 9.0.30
Wilt u uw stem te testen op cyberspace, chatten met behulp van instant messenger programma's, voice-overs voor uw video en audio clips die u hebt een oplossing die is hier top duren.
 
1458

Shareware
Belkasoft ICQ History Extractor Pro 2.04
Dit krachtige hulpmiddel is zeer belangrijk in het extraheren ICQ geschiedenis van alle platformen.
 
1381

Shareware
Messenger Detect 4.06
Hoewel er veel programma's die u kunt gebruiken om online chats monitoren, zijn ze meestal te ondersteunen bijzonder Instant Messengers.
 
1303

Shareware
IMMonitor AIM Spy 2.0
Als u reden om te geloven dat iemand gaat achter je rug hebt, dan kun je IMMonitor AIM Spy gebruiken om zijn of haar AOL Instant Messenger-gesprekken controleren.
 
1179

Shareware
PalTalk 10.2 Build 290
 Een multi-functioneel instrument van communicatie: omvat ICQ voor sms, telefoon PC-PC en videofonie met mogelijkheid om conferenties te voeren. Negotive functie: te veel reclame ...
 
1082

Freeware
IPhone Disk Drive 2.0
Met de handige softwareapplicatie IPhone Disk Drive kunnen gebruikers gemakkelijk video-of audio-bestanden beheren op hun iphone door het te gebruiken als een USB-drive.
 
799

Freeware
Ifonepearl-V8.0.0.2 8.0.0.2
Nu kun je het contact met uw dierbaren makkelijker onderhouden met behulp van de all-in-one softwaretoepassing Ifonepearl-V8.
 
749

Freeware
PappaCall Pc2phone 1.0.0.1
Vanaf nu kun je bellen naar je vrienden en familieleden over de hele wereld met behulp van toonaangevende VOIP service provider software PappaCall Pc2phone. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en brengt je in contact met je dierbaren.
 
703

Freeware
AG-VIP SQL 2008.4
Nu kunnen bedrijven adresgerelateerde informatie en communicatie efficient beheren met behulp van exclusieve software tool AG-VIP SQL.
 
701

Demonstratie
EfoneKing-V4.0.0.1 4.0.0.1
Je kunt de kwaliteit van gesprekken over de hele wereld verbeteren dankzij de handige software applicatie EfoneKing-V4.0.0.1 die is gebaseerd op VoIP-technologie. Het vereist, voor het bellen, alleen een gebruikersnaam en wachtwoord.
 
699

Freeware
SpiceDial 1.5.0
De software SpiceDial is gebaseerd op een speciale technologie, gratis ontworpen voor de gebruikers en biedt kwaliteitsvolle voice communicatie.
 
621

Freeware
MEB Talk 1.0.1
Je kunt de handige MEB Talk software alleen gebruiken met PC Soft Phone. Je moet eerst credit in je account laden voordat je kunt praten. Daarna gebruik je internet en een VoIP-verbinding op een telefoongesprek te maken.
 
597

Freeware