Presentatie Gereedschappen software downloaden

Photo SlideShow Maker 1.0
 Photo SlideShow Maker kunt u digitale fotos om te zetten in uw eigen diavoorstelling met begeleid muziek en diverse overgangseffecten.
 
1830

Freeware
ConceptDraw MINDMAP Professional Mac 4.5
ConceptDraw MINDMAP 5 voor de Mac is een mind-apping en team brainstorm tool. Het heeft veel verschillende tekenprogramma's en een rijke collectie van vormen die u zo kunt gebruiken. U kunt dit programma uitstekend gebruiken om uw ideeën en taken
 
1714

Shareware
Adobe Flash Player 11.0.1.129 RC 1
Adobe? ® Flash? ® Player is een cross-platform browser-gebaseerde applicatie-runtime die constant bekijken van expressieve applicaties, content en videos over de schermen en browsers levert. Flash Player 10.1 is geoptimaliseerd voor hoge prestaties
 
1615

Freeware
Samba Professional 2.42
De beste software en multimedia Catalog Manager Samba is ontworpen voor mensen die willen een professionele database van hun software en multimedia hebben.
 
1094

Freeware
Flash Slideshow Maker Pro 5.20
Maak diapresentaties snel en gemakkelijk met slechts enkele muisklikken met behulp van de Flash Slideshow Maker.
 
940

Shareware
Momento 5.6.5.285
Nu kun je een aantal sticky notes toevoegen aan je bureaublad met behulp van de handige software Momento. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, maar het is niet mogelijk om het formaat, de kleur en het lettertype, aan te passen.
 
637

Freeware
Articulate Storyline 1.3.1305.2012
Met het allesomvattende software Articulate Storyline, kun je eenvoudige maar mooie interactieve cursussen maken. Gebruikers kunnen voorgedefinieerde sjablonen gebruiken evenals lagen over elkaar plaatsen, en nog veel meer.
 
491

Shareware
OpenMG Jukebox 2.2.9
Je kunt de handige software utility OpenMG Jukebox gebruiken voor de volgende doeleinden: bestanden die verloren zijn gegaan omdat je twee of meer bestanden dezelfde titel geeft, worden hersteld; OMG bestanden die verloren zijn gegaan bij de back-up.
 
435

Freeware
ConceptDraw NetDiagrammer 5.5.1
Als je ergens werkt waar uitgebreide documentatie van het netwerk nodig is, zal ConceptDraw NetDiagrammer je het werk een stuk gemakkelijker maken.
 
337

Shareware
Session 1.7.5
De handige software Session is speciaal ontworpen voor beginners want het is heel gemakkelijk om maak-muziek-nu software te gebruiken.
 
325

Demonstratie
Free Digital Signage Manager Software 4.32
Gemakkelijk Gratis Digital Signage software die werkt op elke Windows (2000, XP, Vista, 7) PC aangesloten op een TV of monitor te gebruiken.
 
81

Freeware
Free Christmas PowerPoint Templates 1 2
Gratis Kerst powerpoint templates download, downloaden Kerstmis Sjablonen
 
69

Freeware
Adobe Shockwave Player 11.6.1.629
 Shockwave Player is eenvoudig te gebruiken en een uitstekende web-standaard voor krachtige weergave van multimedia die toelaat om interactieve web content, zoals games, zakelijke presentaties, entertainment en reclame van de webbrowser bekijken.
 
27

Freeware
Easy CD Cover Creator 4.13
Easy CD & DVD Cover Creator is CD labeling software die u kunt gebruiken voor het ontwerpen en afdrukken van uw CD, DVD, en Console dekt snel en gemakkelijk.
 
26

Shareware
Moyea PPT to Video Converter - PowerPoint to Video 2.7.4.8
Moyea PPT to Video Converter kan PowerPoint omzetten naar video in AVI, MPEG, FLV, WMV, MP4, MOV, 3GP, 3G2, DV, VOB formaten met uitstekend kwaliteit.
 
22

Shareware
Bluetooth Promoter 24x7 1.9.1
Dit is software voor proximity reclame via Bluetooth-connectiviteit (Bluetooth Marketing).
 
19

Demonstratie
Powerpoint Backgrounds 1
 Professioneel ontworpen en geformatteerd Gratis PowerPoint-sjablonen kunt u uw presentatie snel te creëren.
 
15

Freeware
FDesk e-Publisher 4.2
FDesk e-Publisher converteert een statische PDF-bestand in flip pagina e-publicatie in minuten.
 
14

Shareware
Microsoft Producer for Microsoft Office PowerPoint 3.0.3012
  Microsoft Producer voor Powerpoint is een software tool waarmee de gebruiker zijn dias, audio, video en beelden om een .
 
12

Freeware
Wondershare PPT to BlackBerry 4.7.0
Wondershare PPT to BlackBerry is een professionele PowerPoint naar BlackBerry video converter.
 
11

Shareware