Toespraak software downloaden

PC Survey 12.1.1.1
De handige software PC Survey maakt de lastige taak van de landmeetkundige zeer eenvoudig. Het wordt veel gebruikt door DOT "s, universiteiten en particuliere landmeters vanwege goedkope prijs en de exclusieve functies.
 
936

Shareware
iSoftPhone 1.5
Als u een Mac-gebruiker bent, dan is iSoftPhone de telefonie-software die specifiek is bedoeld voor u.
 
676

Shareware
SpeakComputers Free Text to Speech 2.6.2
Nu heb je vast geen behoefte om je tijd te verspillen aan het lezen van e-mails en andere documenten, omdat de software SpeakComputers Free Text to Speech er is om je te helpen.
 
239

Freeware
RealSpeak Dutch (Claire) For KobaSpeech 1.0
Realspeak Nederlands (Claire) Voor KobaSpeech verbetert de software met Nederlandse taal.
 
11

Freeware
DSpeech 1.62.5
  DSpeech Is een tekst naar spraak programma met ASR functionaliteit Automatic Speech Recognition dat hardop de geschreven tekst kunnen lezen en kies de straffen uit te spreken over de vocale antwoorden van de gebruiker.
 
10

Freeware
Text to Voice Software 4.3.2.1
 Tekst naar spraak omzetter is een prachtig programma dat diverse bestanden zoals Word, Excel, PDF, platte tekst, webpaginas, e-mail, html, eBook, RTF in begrijpelijke menselijk klinkende stem of audio-indeling leest en op te slaan.
 
10

Shareware
NHMTTS SAPI5 4.0
NHMTTS SAPI5 is een Vietnamese tekst-naar-spraak-engine. De release van deze versie (4.0) bevat functies: - Samenstel Vietnamese spraak met een natuurlijke stem die prosodics (duur, te pauzeren en amplitude) bepaald door een techniek op basis van
 
10

Freeware
Realspeak Solo Samantha US English 1.0
Beschikbaar in een verscheidenheid van talen, deze hoge kwaliteit SAPI5 stemmen gemiddeld rond de 100 MB in schijfruimte, ondersteuning snelheid, maar niet pitch aanpassing, en de Samantha Amerikaans Engels stemmen worden ondersteund door Advanced.
 
7

Shareware
2nd Speech Center 4.15.10.1202
Zet om het even welke tekst om in gesproken woord of MP3-/WAVE-audiobestanden! 2nd Speech Center is een met een prijzen winnende text-to-speech player die u naar documenten, e-mail - of Web-pagina's laat luisteren in plaats van ze te moeten lezen
 
6

Shareware
Text Speaker 3.23
Tekst Spreker leest elk document hardop in een menselijke stem. Luister naar e-boeken, rapporten, e-mail en webpagina's op uw PC, of zet uw documenten in MP3-bestanden voor uw Apple iPod of andere audio-speler. Het is de perfecte manier om te
 
6

Shareware
Voxal Voice Changer 0.90
Voxal Voice Changer is een programma dat effecten kan toevoegen aan je stem. Hiermee kunt u echo, toonhoogte, reverb, chorus, distortion of flanger aan het geluid toevoegen dat wordt gevangen op de microfoon aangesloten op de computer. Het programma
 
5

Freeware
L&H TTS3000 British English 10.1.0.11
L & H TTS3000 is een tekst-naar-spraak-engine gecodeerd door Lernout & Hauspie, dat is ontworpen om te worden gebruikt met de Microsoft Agent.
 
5

Freeware
RealSpeak Indian Sangeeta Voice 1.0.2
ClaroRead ® is een zeer effectieve multi-zintuiglijke software-oplossing voor het ondersteunen van mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.
 
5

Freeware
RSS To Speech 1.1
Deze software downloads RSS-feeds van alle websites en vervolgens leest ze met behulp van tekst-naar-spraak en toont de feeds op knappe zwart scherm.
 
4

Shareware
Balabolka 2.8.0.557
Het programma converteert tekst naar spraak. Alle computer stemmen op uw systeem geïnstalleerd zijn beschikbaar voor Balabolka. De tekst op het scherm kunnen worden opgeslagen als een WAV, MP3, OGG of WMA-bestand. Het programma kunt de inhoud van het
 
4

Freeware
HD Call Recorder for Skype 4.0.5
HD Call Recorder voor Skype is een makkelijk te gebruiken tool voor het opnemen van Skype stem gesprekken.
 
4

Freeware
Cepstral David 5.1
Cepstral Voices kan spreken elke tekst die ze krijgen, met de stem die u kiest. Cepstral David biedt realistische synthetische stemmen die iets kan zeggen, waar dan ook, met persoonlijkheid en stijl. Van de kleinste apparaat tot grote installaties en
 
4

Shareware
Alive Text to Speech 5.3.2.8
Alive Text to Speech staat u toe om tekst of tekstbestanden naar MP3, WAV, WMA of OGG om te zetten via één enkele klik op de rechtermuisknop.
 
3

Shareware
Voice and Speech Recognition 3.5.12
Een uitgebreid herkenningsprogramma voor stem en spraak om je stem te gebruiken voor het controleren van je computer of dictee.
 
3

Shareware
IVOS - Intelligent Voice Operating System 2.0.2.A
IVOS (Intelligent Voice Operating System) is een intelligente agent die zowel spraakherkenning en tekst-naar-spraak-mogelijkheden biedt, zodat u uw computer uit te voeren via de stemcommando's.
 
3

Shareware