Beeld Fotograferen software downloaden

HyperSnap-DX 7.26.01
 Een programma voor het "snappen" van het scherm. In tegenstelling tot het primitieve vastleggen van het volledige beeld van het scherm, dat gebeurt in Windows als u op "Print Screen" duwt, legt HyperSnap-DX alleen programmavensters vast, of een
 
2433

Shareware
Computer Screen Spy Monitor 1.0
Controleer wat er gebeurt op het scherm van om het even welke computer door screenshots te nemen op bepaalde tijdstippen met behulp van Computer Screen Spy Monitor.
 
1716

Shareware
Super Webcam Recorder 2.83
Super Webcam Recorder is een simpele maar volledige tool dat ontworpen werd om hulp te bieden bij het registreren van streaming-video en snapshots.
 
1456

Shareware
AT Screen Thief 3.9.14
Screenshot maker utility wordt gebruikt voor het vastleggen van een deel van het bureaublad, vensters, panelen, knoppen, dropdown lijsten, enz.
 
917

Shareware
UltraSnap PRO 3.3
Om een postkaarmanual en collage te maken is de UltraSnap een krachtig hulpmiddel dat dit met gemak en eenvoud doet.
 
857

Shareware
UScreenCapture 2.0
Je kunt de handige software applicatie UScreenCapture niet alleen gebruiken voor het vastleggen van desktop-gegevens maar ook voor het vastleggen van frame rate en opgenomen resultaten configureren.
 
767

Freeware
FileStream Take-1 Recorder 2.0
Nu kunt u gemakkelijk tutorials en video's maken door opnames van het scherm te maken. Ook maakt de tool een image-bestand met slechts een muisklik via de FileStream Take-1 Recorder. Het programma bevat alle functies die u een eind op weg helpen.
 
597

Shareware
Wisdom-soft ScreenHunter Pro 6.0.857.32
Nu kun je beelden met de hoogste kwaliteit krijgen met behulp van exclusieve Wisdom-soft ScreenHunter Program.
 
593

Shareware
Elgato Game Capture HD 1.33.3.422
De handige software Elgato Game Capture HD maakt het gebruikers mogelijk om niet alleen hun PlayStation of Xbox gameplay op te nemen op een PC, maar ze kunnen ook het opgenomen spel delen met vrienden.
 
415

Freeware
Camtasia 7.1.1
De door TechSmith Corporation ontwikkelde all-in-one software Camtasia maakt communicatie heel gemakkelijk door middel van nauwkeurige tool voor het creëren van professionele screen video's.
 
357

Shareware
Simply ScreenShot 1.0
U kunt de handige software abylon LOGON-WALLPAPER-CHANGER gebruiken voor volgende doeleinden: voor het aanpassen van de achtergrond inlogscherm; voor het automatisch aanpassen van het beeld bij inloggen; voor het activeren van de schermbeveiliging in.
 
194

Freeware
Gadwin PrintScreen 5.4
Wil je een screenshot geschikt voor het opslaan of afdrukken te maken? Dan gewoon op een toets op het toetsenbord. Oh ja, dan moet je dit programma eerst downloaden. Er zijn verschillende hotkey combo's om uit te kiezen. Zodra u uw favoriete combo,
 
136

Freeware
Zapgrab 1.0
Zapgrab is een eenvoudige screenshot applicatie, zodat u beelden van uw monitor vast te leggen.
 
114

Shareware
Screenshot Grebba 1.0
Nu kun je ook SMS verzenden en ontvangen vanaf uw mobiele telefoon en ook van GSM-modem die is aangesloten op uw systeem met behulp van handige software Go.
 
94

Freeware
ScreenAutocapCmd -
De handige softwareapplicatie MASS Twitter Account Creator kan u gebruiken om meerdere Twitter accounts te maken.
 
78

Freeware
Capture Express 2.0a
Hiermee kunt u schakelen tussen een stretch-modus en een beweging modus door rechts te klikken op de muis.
 
19

Shareware
ScreenHunter Free 5.1
U kunt eenvoudig screenshots nemen door gebruik te maken ScreenHunter 5.0. Het is volledig gratis screen capture tool die heeft de volgende kenmerken: het omvat rechthoek gebied, muisaanwijzer, ZoomBox, hotkey setup, het ondersteunt Elke venster,
 
19

Freeware
Screen Vedio Recorder 3.9
Screen Video Recorder is een makkelijk te gebruiken en krachtige video-opname software.
 
18

Shareware
Capture v2
Capture v2 is een eenvoudige maar zeer effectieve manier om alle record op het scherm desktop-activiteit en de uitgang van het resultaat aan een Macromedia Flash SWF Movie!
 
13

Demonstratie
NET-i ware 1.32.021
Deze high performance NET-i Ware opname software is geschikt voor het opnemen op 480fps (NTSC) bij 4CIF resolutie voor alle Samsung Network / IP-cameras.
 
12

Freeware