Audio Editors software downloaden

PSR Style CASM Editor 1.23
De handige software DisMod II is speciaal ontworpen voor het controleren van de consistentie van schattingsincidentie, prevalentie, en de duur en case fatality voor ziekten.
 
143

Freeware
Cubase 7.0.5
Cubase is een handige applicatie waarmee iedereen om fantastische muziek met behulp van alleen de computer te maken.
 
77

Shareware
Adobe Audition 3.0
Adobe Audition is een efficiënte toepassing die het mogelijk maakt om een ??slechte kwaliteit lied om te zetten in een indrukwekkend kunstwerk. De multi-track processing functies, samen met het brede scala van effecten en de VST / AU plug-in
 
32

Freeware
Creative WaveStudio 7.12.00
Creative WaveStudio 7.12.00is een eenvoudig te gebruiken en nuttige software whichlets het uitvoeren van bijna elke denkbare geluid-editing taak op uw gemak. De intu?tieve gebruikersinterface en eenvoudig te gebruiken tools zijn geschikt voor
 
29

Freeware
Cool Edit Pro 1.2
U vindt er alle professionele audio-apparatuur vindt u in deze digitale audio-software pakket.
 
29

Shareware
BPM Studio Pro 4.9.8.7
BPM Studio Pro is een MP3-DJ systeem voor professionele dj's, disco's, bar-restaurant eigenaren, dans scholen, radiostations, en ander entertainment centers.
 
29

Shareware
Media Audio Cutter 1.1.8.0
Nu kunt u uw favoriete onderdeel extraheren uit audio-en video-bestanden met behulp van inclusieve software Media Audio Cutter.
 
26

Shareware
Nero SoundTrax 12.0.30000
Nero SoundTrax is een professionele toepassing voor de productie van audio CDs.Its belangrijkste kenmerken zijn: Opname surround panning; meerdere tracks kunnen vrij worden geplaatst; Real-time panning velden om het geluid aan te passen;
 
21

Freeware
DJ Audio Editor 4.7
Maken en professioneel bewerken van audio-bestanden met deze toepassing DJ Audio Editor is eenvoudig te gebruiken en goed georganiseerde audio-applicatie die u toestaat om verschillende bewerkingen uit te voeren met audio data.
 
14

Shareware
Total Audio Recorder and Editor 4.8
Total Audio Recorder en Editor kunt u bewerken en opnemen van audiobestanden visueel.
 
11

Shareware
musiCutter 0.7.1
musiCutter is een mp3 en ogg vorbis schrijnwerker / snijder (zonder te hoeven decoderen en reencode) Een MP3-bestand bestaat uit duizenden frames.
 
11

Freeware
Free MP3 Lyric Importer 1.0
Wij zijn van mening teksten moeten in elk MP3-bestand. Normaal is dit niet het geval. Je moet teksten handmatig te importeren naar MP3-bestanden via iTunes of andere Media Player-software. Wij zijn van mening dat de tekst moet worden insluiten in
 
9

Freeware
SONY Sound Forge 10.0 Build 503
 SONY Sound Forge is een professioneel hulpmiddel dat u kunt gebruiken om uw audio bestanden te bewerken.
 
9

Shareware
MAGIX Music Maker 2014
Eigen songs, beats en geluiden. Met MAGIX Music Maker 2014 is het makkelijker dan ooit om uw eigen songs en tracks, ongeacht produceren als je een beginner bent of een professional. Stap in de wereld van de muziek: Duizenden loops, diverse genres,
 
8

Shareware
Hercules DJ Control MP3 3.2.0.0
Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van handige programma Hercules DJ Control MP3: het bevat twee decks voor het laden van twee muziekbestanden, het heeft een ingebouwde draagbare DJ Mix Controller, het wielen en knoppen voor het mixen van DJ.
 
8

Freeware
MP3 Audio Batch Converter 3.00
U kunt uw tijd besparen door handige software MP3 Audio Batch Converter dat partijen van audioformaten MP3, WAV, WMA en OGG converteert van de ene naar de andere.
 
8

Shareware
RF1 WaveEd 0.8
Wave Editor en Viewer. Het programma is in ontwikkeling. Functionaliteit* Wave Viewer* Audio Sample Player* Wave Editor* Advanced Wave Player
 
5

Shareware
AAA MP3 WAV Converter 2.52
De MP3-WAV Converter is de ideale alles-in-een tool om partijen MP3-formaat te converteren naar wav formaat voor het branden op een cd, het omzetten van WAV-bestand formaat naar het mp3-bestandsformaat om te luisteren naar uw favoriete wavs, maar in.
 
4

Freeware
Neat Video plug-in for VirtualDub 2.2
Neat Video is een videoruisreductie plug-in ontworpen om ruis en korrel in digitale video-opnamen gemaakt door digitale video camera's, camcorders, TV-tuners, digitizers van film of analoge video te verminderen.
 
4

Commercieel
Cool Mix Edit 1.02
Cool Mix Edit is een alles-in-een multi-track geluid mixen, bewerken en opnemen van nut.
 
4

Shareware