Karaoke software downloaden

KaraFun Studio 1.20.87
De beste manier om je eigen karaokes maken. Maak snel een karaoke clip van audio of midi-bestanden: MP3, OGG, KAR, midden en nog veel meer. Features: * KFN karaoke bestanden maken; * Karaoke preview-venster; * Mogelijke audiobron: MP3, OGG, KAR, MID;
 
251

Shareware
Karaoke GALAXY player 4.0b
Nu kunt u uw favoriete nummers genieten met handige Karaoke GALAXY Player dat heeft de volgende belangrijke kenmerken: het liedjes toont in apart venster en stelt gebruikers in staat om de instelling van het venster volgens uw wensen veranderen, het.
 
29

Shareware
Karaoke Maker 2.0
De functie rijke software Karaoke Maker maakt de creatie van KARAOKE bestanden zeer eenvoudig.
 
25

Shareware
vanBasco Karaoke Player 2.53
 vanBascos Karaoke Player is een freeware product waarmee u Karaoke en standaard MIDI-bestanden afspelen.
 
23

Freeware
Karaoke Eddie 1.0
Karaoke Eddie 1.0 is een software van Song Galaxy om je eigen gepersonaliseerde Karaoke te produceren. Eenvoudig te laden in een mp3-bestand om te beginnen Belangrijkste kenmerken:. Teksten synchroniseren met muziek Pas lied tempo (snelheid) voor
 
20

Trialware
OkeOke.Net Karaoke Software 2.5.3.1
  OkeOke.Net Karaoke Software kan worden gebruikt om te mixen en te synchroniseren songs op de meest eenvoudige wijze door zowel beginnende als professionele gebruikers. De applicatie biedt ondersteuning voor een uitgebreid overzicht van
 
20

Freeware
Karaoke Anything 1.0
 Karaoke Anything is de meest efficiënte en toch freeware hulpprogramma waarmee u uw systeem te transformeren in een karaoke-machine.
 
10

Freeware
Karaoke Dream 1.43
 Karaoke Dream is een karaoke-speler met de mogelijkheid om eigen nummers Karaoke spelen en creëren.
 
7

Shareware
Video Karaoke Player II PRO 1.4
 Video Karaoke Player II PRO speelt videoclips, audiobestanden en audio-cd, terwijl de weergave van gesynchroniseerde songteksten.
 
7

Shareware
karaoke camstar 1.3
Nu kunt u eenvoudig uw eigen karaoke video en MTV maken met behulp van handige software applicatie Karaoke Camstar. Het vereist webcam en een computer karaoke-camstar voor werken.
 
7

Freeware
Karaoke Lyrics Editor 1.1
Karaoke Lyrics Editor is een programma waarmee je bewerken en teksten synchroniseren met karaoke songs in varions formaten.
 
6

Freeware
Karaoke Toolbox 1.0
Beheer en speel uw karaoke bestanden, het bijhouden van uw prestaties, aangepaste karaoke dvd's en nog veel meer .
 
5

Shareware
karaoke pro 3.5.1.2
De belangrijkste kenmerken van handige karaoke pro zijn als volgt: je kunt het gebruiken voor het afspelen van Kar evenals .
 
5

Shareware
karaoke std 3.4.0.0
Het kan spelen. Kar,. Mid,. Riff,. Rmi, avi, mpg en de. TXK formaat van karados. Het kan ook MP3-bestanden afspelen met of zonder woorden of ingebed in. LRC of. Txt of kok bijbehorende bestand. Speel MP3 + G (CDG). Speel de ontgrendelde KFN bestanden
 
4

Shareware
Karaoke Manager 1.21
De handige databank programma Karaoke Manager die is ontwikkeld door Henry Bartlett en Michael Eriksson wordt gebruikt voor de karaoke-bestanden die zijn opgemaakt als.
 
4

Freeware
K Media Center For Karaoke Clubs Version 8.81
K Media Center Voor Karaoke Version Clubs 8.81is een geavanceerde en professionele karaoke-speler software die is ontworpen voor de speciale gebruik in Karaoke bars en nachtclubs om de functie van een eenvoudig beheer van video karaoke afspeellijsten
 
3

Trialware
Empty Orchestra r72
Emptyorchestra is een karaoke jukebox gericht op een snelle en makkelijk te gebruiken interface voor het afspelen van al uw CDG gebaseerde karaoke bestanden.
 
3

Freeware
Song Viewer 3.2.1.5
Song Viewer is een zeer eenvoudige dual screen display systeem voor de weergave van songtekst met achtergrond.
 
3

Demonstratie
BigMacs Entertainer 1.29
Een karaoke-software met alle nodige instrumenten, zang database en nog veel meer. Nieuwe karaoke software voor prive-en professionele KJ's. Een andere server-gebaseerde versie voor karaoke bars in ontwikkeling. "BigMac's Entertainer??
 
3

Shareware
K Media Center Version 8.81
K Media Center versie 8.81is een geavanceerde en handige applicatie die speciaal is ontworpen voor het doel om gebruikt te worden in eigen land als het family entertainment center of commercieel in karaoke bars en nachtclubs. Het wordt gebruikt om
 
2

Trialware