MIDI Spelers en Editors software downloaden

MediaVigor MIDI to MP3 1.1
MediaVigor MIDI to MP3 1.1 is een nuttig instrument dat in staat is om snel en eenvoudig converteren uw MIDI en karaoke bestanden naar mp3, ogg, wma en wav. U hoeft geen speciale kennis om te kunnen werken met MIDI naar MP3 converter. Gewoon slepen
 
39

Shareware
NoteWorthy Composer 2.0
  De functie rijke software NoteWorthy Composer maakt de verwerking van notaties en de samenstelling van muziek zeer eenvoudig.
 
20

Shareware
MIDI Control Center 1.7
MIDI Control Center (MCC) is een nuttige standalone applicatie die de input van de verschillende apparaten (toetsenbord, muis, joystick en programmeerbare oscillatoren) converteert naar MIDI-gebeurtenissen (bijv.
 
16

Freeware
CakeWalk Pro Audio 9.0
De bekroonde digitale audio-en MIDI-werkstation voor de producenten, geluidstechnici, multimedia-auteurs, web ontwikkelaars, en professionele muzikanten met dedicated hardware.
 
15

Shareware
MidiPiano - MIDI File Player Recorder 2.1.6
 De functie rijke software MidiPiano kunnen gebruikers piano gemakkelijk. De belangrijkste kenmerken zijn als volgt: het werkt als MIDI-bestand speler en een recorder en editor, het ondersteunt meerdere talen, je kunt de lay-out van het toetsenbord
 
12

Freeware
QwertyKeyboardMidi 1.1
QwertyKeyboardMidi is een Win32 C + + project waarmee u uw QWERTY-toetsenbord te gebruiken als een MIDI-controller.
 
10

Freeware
MIDI Connection Center 1.1
De handige software applicatie MIDI Connection Center niet extra software voor het maken van MIDI THRU verbindingen vereisen.
 
9

Freeware
Midi Adventure 2 0.02.R38
Midi sequencer gebaseerd op oude-stijl analoge toestellen met de nadruk op live interactie en improvisatie.
 
8

Freeware
MIDI AE 1.1
Enkele van de populaire software draait op Mac OS X, zoals Safari, Mail, iCal, iPhoto, iTunes, QuickTime Player, Finder, en ga zo maar door, zijn scriptable, dat wil zeggen, controleerbaar door AppleScript programma dat zelfstandig draait op MacOS X.
 
7

Freeware
MP3 Tagger 1.05
MP3 Tagger is een eenvoudig te gebruiken applicatie waarmee het bewerken van de tekst in audio (mp3, ogg, mp2, avi, .
 
6

Shareware
Rhythm Chords LITE 2.0
Rhythm'n'Chords 2 plug-in voor Steinberg Cubase VST (behalve Cubase SX) biedt muzikanten de eenvoudigste mogelijke methode voor het creëren van ritme gitaar onderdelen in MIDI-formaat.
 
6

Freeware
MIDI Genie 1.90
MIDI Genie speelt mid / wav / avi-bestanden uit de afspeellijst / Zip.Support 5 play-modes en 4 soorten MIDI-Reset. Kopiëren, verplaatsen, hernoemen, verwijderen alle bestanden in de afspeellijst en nieuwe mappen zonder onderbreking in het afspelen
 
6

Shareware
MIDI Velocity Curve Changer 1.2
Midi velocity curve-wisselaar is een eenvoudige gratis programma voor muzikanten, waarmee u het wijzigen van de velocity curve voor uw MIDI-keyboard.
 
6

Freeware
Ear training 01 012
muziek soort gehoortraining. Gebruik dit spel voor de opleiding van je muzieknoten vermogen. Programma tonen u er rekening mee. Je probeert om het te herkennen. Gebruik dit spel voor de opleiding van je muzieknoten vermogen. Programma tonen u er
 
5

Demonstratie
MidiPlay 1.17
Midiplay is een gratis Windows-programma waarmee zangers en instrumentalisten om MIDI-bestanden af .
 
5

Freeware
NoteWorthy Composer Browser Plug-in 1.75
De NoteWorthy Composer browser plug-in breidt de mogelijkheden van uw webbrowser weer te geven, af te drukken en af .
 
5

Freeware
TaBazar 1.1
TaBazar is een 10-nummer Tabeditor / MIDI-speler voor gitaar, bas. Banjo, enz.. TaBazar kenmerken: fullScreen-tabeditor; Volledig Scherm-standardnotation; Automatisch bar-opmaak, gratis stringcount en tuning; Effekts zoals hameren, glijbaan, vend
 
5

Shareware
MediaSanta Burning Studio
MediaSanta Burning Studio is een gemakkelijk te gebruiken en krachtige brander maken en Burn ISO, kunt u deze branden MP3, DATA, ISO, AUDIO, VIDEO'S, en BEELDEN met uitstekende kwaliteit van cd's of dvd, krachtige functies, Full Drag and Drop.
 
4

Commercieel
Ideal Organizer Music Organizer 7.93
Organisator van de Muziek-programma een van de beste MP3-muziek organisator software producten.
 
4

Shareware
Kens MIDI Sequencer 1.0
Een eenvoudige MIDI-sequencer voor Windows. KS2 ondersteunt geen effecten van welke aard ook. Ik heb een heleboel. KS2 liedjes, maar ze gebruiken alle. WAV-bestanden die waarschijnlijk auteursrecht, dus ik ben terughoudend om hen vrij te laten.
 
4

Freeware