Tag Editors software downloaden

mp3Genie -
DVD X Player Is de eerste regio gratis software DVD speler in de wereld.Door middel van deze DVD-speler software kun je alle region-dvd’s af spelen op alle dvd-stations, zelfs wanneer je de regiocode 5 keer hebt veranderd. DVD X Player Ondersteunt
 
132

Freeware
Simple MP3 Tag Editor 1.3
U kunt deze Simple MP3 Tag Editor te gebruiken voor het bewerken van enkele of meerdere MP3-bestanden.
 
5

Freeware
MP3-Tag Generator 1.5.2
De MP3-Tag Generator is een hulpprogramma voor het eenvoudig en snel Tag (ID3) bewerken van MP3-bestanden.
 
5

Freeware
Easyboost Photo Print 2.0.0.0
Het is een perfecte toepassing voor professionele foto print.It biedt veel van print templates voor u gemakkelijk de lay-out batch van foto's op een voorbeeldpagina. U kunt ook uw eigen sjablonen op maat en heeft de fysieke afdrukformaat. De
 
4

Shareware
Mp3/Tag Studio 3.05
All-in-een mp3 gereedschapskist. . Snel, extreem krachtig en zeer makkelijk te gebruiken geprezen door duizenden gebruikers om zijn snelheid, gebruiksgemak, gestroomlijnde interface en de uitgebreide functionaliteit Extra met:. Auto directe naam
 
4

Shareware
Paint XP 1.1
Standalone oude MS Paint-programma waarmee u uw oude XP-Paint-interface te krijgen in Windows 7.
 
4

Freeware
SFB Tag 0.4.1
Tag is een metadata editor voor FLAC, Ogg Vorbis, Monkey's Audio en WavPack bestanden.
 
4

Freeware
MP3 Cutter Joiner Free 2.4.6
MP3 Cutter Joiner Free is een ambitieuze programma voor muziekliefhebbers vooral iemand die graag zijn eigen muziek te maken en een aantal snij nodig, verbeteren, samenvoegen, etc.
 
4

Freeware
CD Splash-Interactive CDROM autorun designer 3.0
CD Splash is een zeer kleine maar krachtige applicatie die u zal helpen om CD spatten maken.
 
3

Freeware
Freemore M4a to MP3 Converter 3.7.6
M4a audio formaat is een vaak geassocieerd met het programma iTunes. Songs die in dit formaat opent in de iTunes-programma en zijn compatibel met alle iPods. De M4a audio formaat is niet compatibel met een verscheidenheid van verschillende
 
3

Freeware
Lyrics Tagger -
Automatisch pogingen om een ??MP3 bestand Tag met de juiste Lyrics with Lyrics wordt opgeslagen in de ID3v2 Tag toestaan ??apparaten zoals de iPod Touch / iPhone Lyrics display voor de luisteraar.
 
3

Freeware
Kid3 20120102 Development / 2.0.1
Kid3 2.0.1 biedt de gebruikers met een effectieve maar gunstig tool die is ontworpen om gemakkelijk te taggen meerdere MP3-, Ogg / Vorbis, FLAC, MPC, MP4/AAC, MP2, Speex, trueaudio, WavPack, WMA, WAV en AIFF-bestanden (bijvoorbeeld vol albums) zonder
 
2

Freeware
Jaikoz Tagger for Windows 2.6.0
De Jaikoz Audio Tag Editor is een krachtige maar eenvoudig te gebruiken tool die u toelaat om te organiseren, bewerken en duizenden songs te corrigeren met gemak.
 
2

Shareware
Acoolsoft PPT2Video Converter 1.6.1
Acoolsoft PPT2Video Converter is ontworpen om u te helpen PowerPoint-presentaties om te zetten in prachtige video's.
 
2

Shareware
Audio MP3 ID3 Tag Editor 1.0
Audio MP3 ID3 Tag Editor ondersteunt bewerken MP3 ID3 V1 Tag en MP3 ID3 V2 Markering.
 
2

Shareware
AutoRun Pro Enterprise II 4.0.0.63
 De ongelooflijke AutoRun Pro Enterprise II maakt de creatie van professionele autorun interfaces en presentaties voor uw CDs / DVDs zeer eenvoudig.
 
2

Shareware
Awesome Powerpoint Backgrounds Sampler 2.2
Deze gratis sample powerpoint templates zijn een kleine weergave van de te downloaden achtergronden van de ontzagwekkende powerpoint achtergronden website.
 
2

Shareware
doPublicity Digital Signage Manager PRO 3.92
doPublicity biedt een uitgebreide en makkelijk te gebruiken Digital Signage software die werkt op elke Windows (2000, XP, Vista, 7) PC aangesloten op een TV of monitor voor de weergave van sjablonen, afbeeldingen, video, webpagina's en Scrolling.
 
2

Shareware
Easy Video Recorder for Win 1.80.2
Easy Video Capture voor Windows is een scherm opname programma voor het opnemen van uw scherm activiteiten in AVI-videobestanden in real-time met verschillende AVI video-codecs.
 
2

Demonstratie
FlashPoint (PowerPoint2Flash) OEM 2.42
FlashPoint Professional is een makkelijk flash authoring tool helpt u om te zetten PowerPoint-bestand om respect te knipperen bijna alle functies in PowerPoint.
 
2

Shareware