Video Spelers software downloaden

RealPlayer for Mobile Devices 10
Nu kunje direct toegang hebben tot alle grote beurzen en ECN met behulp ongelooflijke software Fortex.
 
275

Freeware
MPlayer for Linux 1.0 RC4
De unieke eigenschap van de all-in-one software-applicatie KeyHoleTV is gebaseerd op een lean client applicatie, en is in staat live video via het internet of een cellulair netwerk te streamen. Het is heel eenvoudig te gebruiken applicatie.
 
200

Freeware
Video Converter Convert and split sound from video and add logo to video 1.1
Media Converter is een geweldig hulpmiddel om alle frames extraheren uit een video bestand of zet elke video van alle formaten naar alle formaten, en bovendien kan een logo toe te voegen in een videobestand, probeer de gratis demo-versie om zelf te.
 
39

Shareware
KaraFun Player 1.20.86 Build 7
 KaraFun is karaoke software voor PC die een complete oplossing voor thuis karaoke biedt.
 
25

Freeware
Flip4Mac WMV Player 2.3.0.7b
Nu kunt u de Windows Media-bestanden in het QuickTime Player afspelen met Flip4Mac WMV Player. Het kan ook worden gebruikt voor het bekijken van de inhoud van vensters media op het internet.
 
23

Freeware
HP MediaSmart Video Software 4.1.4322
Dit pakket bevat de HP MediaSmart videosoftware voor ondersteunde notebookmodellen met een ondersteund besturingssysteem.
 
21

Freeware
PlayBOX TV Player 3.4.0
Playbox TV Player is een aanbevolen app voor tv-liefhebbers die gratis toegang tot een brede selectie van de beste breedband Internet TV willen.
 
21

Freeware
Windows Media Player 9 Series
Snel en flexibel afspelen met de beste audio-en videokwaliteit met Windows Media Player 9-serie. Zoek product informatie en ondersteuning voor Windows Media Player 9-serie.
 
20

Freeware
Nero ShowTime 4
 Nero ShowTime is een applicatie gewijd aan de reproductie van video bestanden, die behoort tot de familie van de populaire software van Nero.
 
20

Shareware
RealPlayer SP beta
U kunt handige software RealPlayer SP Beta te gebruiken voor het bekijken van je favoriete videos op uw favoriete apparaten, zoals Blackberry, iPod, iPhone en game-systemen.
 
16

Freeware
Mac Blu-ray Player 2.16.15
Mac Blu-ray-speler 1.11.0.0728is populair bij veel u als een effici?nte en simplemedia speler voor Mac & PC in de wereld. Het kan niet alleen blu-ray HD-films af te spelen op Mac of pc, maar ondersteuning van elke film, video, audio, muziek en
 
16

Shareware
FLV Browser 2.0
FLV Browser is een krachtige applicatie die laat u uw FLV-videos. Met een enkele klik, zal uw gewenste bestand worden geopend in de speler. Soms moet je alle FLV-videos op een plaats te verzamelen; deze tool zal u helpen in deze taak te flv bestanden
 
16

Freeware
DivX Play 6.8.0.30
 Nu kunt u een hoge kwaliteit DivX-videos gemakkelijk spelen met geavanceerde interactieve functies met behulp van rijke functie DivX Play eh.
 
13

Freeware
Baidu Player 1.3.3
 Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van de handige Baidu Player: het heeft een gebruikersvriendelijke maar aantrekkelijke interface, het is in staat houden record van vorige keer afgespeelde nummers, je kunt alle soorten media-formaten af.
 
12

Freeware
Free Flash Player (FLV Player) 5.1
Gratis Flash Player is een tool om Flash FLV, SWF, 3GP, MP4, en nog veel meer Mediaformaten video's mee te spelen.
 
11

Freeware
Media Badger 1.1
Media Badger is ontworpen om een ??snel en gebruiksvriendelijk alternatief voor een aantal van de meest voorkomende Media Player-software die er zijn. Het maakt gebruik van dezelfde onderliggende DirectShow-technologie, zodat Windows Media Player met
 
10

Freeware
Adobe Media Player 1.7 Build 50373
Adobe Media Player is een desktop applicatie die u de mogelijkheid om samen te werken met media-inhoud en geeft de output van de hoogste kwaliteit videos.
 
9

Freeware
QuickTime Lite QT Lite 4.1.0
De basisversie van multimedia en software voor het afspelen van QuickTime QuickTime Lite dat alleen de essentiële componenten die nodig zijn om QuickTime-materiaal afspelen staat in webbrowsers omvat.
 
9

Freeware
Free MP4 Player 2.1
Gratis MP4 Player is een eenvoudige speler die kan vinden en installeren juiste codec als je niet op je computer en spelen mp4-bestand.
 
9

Freeware
AVI Player 3.0
Nu kunt u een van uw AVI-bestanden met deze prachtige speler. AVI Player ondersteunt afspeellijst, screenshot, sub titels, Frame stap enz.. Het is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken dat is een goede keuze voor de meeste gebruikers.
 
9

Adware