Afbeelding Kijkers software downloaden

Software MIDI Keyboard Lite 1.9
Verander je computer in een keyboard met verschillende instrumenten. Software MIDI Keyboard Lite verandert je computer in een keyboard met 25 toetsen en 3 verschillende pedalen - soft, sustain en accent. Naast het normale keyboardgeluid simuleert de
 
2211

Shareware
Able Photo Slide Show 2.9.11.04
U kunt uw foto's met Able Photo Slide Show weer continu zonder iets te doen. Voor het weergeven van je alleen maar te verwijzen naar een bestand in de map en instellen hoe lang je wilt elke foto weer te geven en selecteer vervolgens overgangseffecten
 
2177

Shareware
Photo2VCD Studio 3 v3.0.1.30
foto slideshow software (vroeger als Photo2VCD Standaard, Photo2VCD Professional) is een krachtig maar eenvoudig te gebruiken hulpprogramma dat u kan helpen om te branden uw digitale foto dia show aan VCD / SVCD-formaat video-cd.
 
1958

Shareware
ACDSee Photo Manager 16.1 Build 88
ACDSee Photo Manager 2009 kunt u snel bekijken en fotos, repareren gebreken, en deel je favorieten via e-mail, afdrukken en online albums.
 
1933

Demonstratie
Beauty Wizard 2.0
Met behulp van Beauty Wizard kunt u: Bekijk met modieuze kapsels; Verander kleur van kapsels dynamisch; Pas kapsel om elk gezicht; Voeg nieuwe kapsels, Verander kleur van de ogen; Breng lippenstift lipliner en tinten; Change gezicht teint Export en.
 
1932

Shareware
Irfan View 4.30
IrfanView is proberen om nieuwe en / of interessante functies creëren op zijn eigen manier, in tegenstelling tot sommige andere grafische kijkers, waarvan de hele creativiteit is gebaseerd op functie klonen, het stelen van ideeën en hele dialogen uit.
 
1896

Freeware
Earth Explorer 2.50
Een virtuele globale kaart van onze planeet. Hiermee kunt u de schaal en de algemene rotatie wijzigen, evenals de weergave van parallellen, meridianen, landsgrenzen en de grote steden.
 
1828

Shareware
Free DWG Viewer 7.1.0.12
Free DWG Viewer Zal openen en te bekijken AutoCAD DWG, DXF, DWF en veilig CSF formaten.
 
1824

Freeware
DVD Cover Gold 2.0
DVD Cover Gold 2.0 is een gladde Windows-programma dat alle soorten media covers zal afdrukkenen disc labels met het grootste gemak. Een van de aantrekkende dingen over dit programma isprofessionele maar tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken
 
1223

Shareware
Smart Pix Manager 6.0
Smart Pix wordt gebruikt om verwijzingen te bewaren naar afbeeldingen en multimedia bestanden en stelt u in staat om eenvoudig en snel meerdere trefwoorden hieraan toe te voegen.
 
964

Shareware
CompeGPS LAND 7.5.2
U kunt de handige software CompeGPS LAND gebruiken voor het openen van topografische kaarten en vectoriële, gescande kaarten of zelfs satellietfoto's.
 
864

Shareware
ISIM:pe 6.10.4.6995
De SIMPLIS simulatie-engine SIMetrix Spice en ISIM PE, die zijn opgenomen in ISIMpe, kan u helpen om gemakkelijk circuits van welke waveform dan ook te ontwerpen en te analyseren.
 
781

Demonstratie
MegaView 12.0
MegaView Is een uitgebreide viewing solution die alle gangbare beeltenissen, multimedia dwz AVI, MPEG, MP3, etc, tekst-en Office-formaten ondersteunt.
 
768

Shareware
ACDSee Mobile for Windows CE 1.0
Probeer de nieuwe ACDSee Mobile for Windows CE. Het is een PC naar mobiel shareware programma waarmee gebruikers foto's en media gemakkelijk overbrengen van hun personal computers op hun handhelds. Gebruikers kunnen gemakkelijk bladeren door hun
 
731

Shareware
Epub Reader for Windows 5.2
Epub, een acroniem voor elektronische publicatie, is een eBook standaard die de meeste lezers gebruiken op hun mobiele telefoons, computers, etc.
 
706

Shareware
GRLevel3 2.02
De all-in-one software GRLevel3 is in staat dual polarization producten, high resolution basisproducten en afgeleiden weer te geven, Je krijgt er lokale stormrapporten bij en waarschuwingen voor extreem slecht weer.
 
608

Shareware
eAjax Performance Software 3.4.9
U kunt de handige software eAjax Performance gebruiken voor volgende doeleinden: voor het bekijken van de prestaties; voor het laden van via eAjax aangemaakte bestanden.
 
348

Freeware
eDrawings 18.0.5035
Dit is zeer handig hulpprogramma om effectiever samen te werken met iedereen die betrokken is bij de productontwikkeling met behulp eDrawings software.
 
344

Freeware
ACDSee 14.3.168
ACDSee 14 is een volledig uitgeruste foto bewerkingsprogramma en manager geoptimaliseerd voor thuis - en zakelijke gebruikers.
 
303

Shareware
Getmapping Viewer 2.0.0.1
Deze gratis software is, in combinatie met ER Mapped, een eenvoudig te gebruiken luchtfoto- en mapping-viewer met interactieve roaming, zoomen, meetgereedschappen en meer.
 
272

Freeware