Audio Codecs software downloaden

Taksi 0.7.6
Video-opname / screen capture tool voor 3D grafische toepassingen - zoals spelletjes Taksi is een programma dat u zal toestaan ​​om screenshots en videoclips op te nemen van je favoriete games en andere 3D-graphics toepassingen.
 
39

Freeware
Subtitle Processor 7.7.1
U kunt handige software Subtitle Processor gebruiken voor volgende doeleinden: je kunt het gebruiken voor het repareren en het vertalen en het creëren van film ondertitels, het ondersteunt samenvoegen / splitsen ondertitels terwijl de film-en.
 
37

Freeware
Nero AAC Codec (formerly Nero Digital Audio) 1.5.4.0
Nero Digital Audio is een handig hulpmiddel dat u in staat stelt om uw audio bestanden te converteren naar Nero Digital Audio.
 
30

Freeware
DreamBox Tools 1.4.0.21
 Nu kunt u de ontvanger van uw Dreambox satelliet te passen recht van uw systeem met behulp van handige en inclusieve softwaretoepassing DreamBoxTools.
 
23

Freeware
AVI Creator 1.0
AVI Creator zal direct AVI bestanden:. Selecteert u de foto's en dat is alles wat Hier zijn een aantal belangrijke eigenschappen van "AVI Schepper": - Als u foto's toe te voegen aan de AVI, klik op Bestand en vervolgens op
 
21

Freeware
Free Studio 5.4.7
 Free Studio is een alles-in-een multimedia-software bundel bevat 47 gratis applicaties verdeeld in 8 verschillende secties: YouTube, MP3 & Audio, CD-DVD-BD, DVD & Video, Foto & Images, Mobiles, Apple Devices en 3D.
 
15

Freeware
3GP To iPod Converter 1.00
U kunt gebruik maken 3GP Converter iPod naar 3GP video bestanden om te zetten naar de iPod vanaf uw mobiele telefoon.
 
12

Shareware
ATi Radeon BIOS Tuner RaBiT 2.2.1
 BIOS-tuner voor ATi Radeon kaarten is een prachtige tool die gebruikers in staat te fine-tunen van de ATI Radeon BIOS.
 
12

Freeware
Vista Codec Package 6.3.0
 Vista Codec Package is een bundel van codecs voor Windows-gebaseerde systemen die u zal toestaan .
 
12

Freeware
Adorage Starterkit 1.0
Adorage biedt u een scala aan fantastische effecten voor uw video producties. Adorage - de reus Special Effects Collection voor alle behoeften, bijvoorbeeld voor: * Wedding * Documentatie * Sport * Holiday * Speelfilm * Familie In meer dan
 
11

Freeware
Bolide Slideshow Creator 1.4
Diashow Creator is de slimme software die veel van je tijd bespaart en maakt het super gemakkelijk om gewoon geweldig slideshow video's te maken.
 
11

Freeware
DivX 6 for Mac 6.0.2
DivX 6 voor Mac is een digitale video maken en afspelen van software suite met alle tools die u nodig hebt voor het maken en DivX video bestanden af ​​te spelen op de Mac.
 
11

Shareware
Adorage for Movie Maker 1
Adorage voor Movie Maker is de ultieme uitbreiding voor Movie Maker! Het bevat meer dan 100 videoeffects voor de resultaten, zoals prachtige overgangen of decoratieve frames, die nieuwe mogelijkheden biedt in Movie Maker. Selecteer gewoon een effect
 
8

Demonstratie
DirectVobSub 2.41.5147
DirectShow ondertitel filter, integreert het automatisch met een DirectShow-speler zoals de Media Player Classic, Zoom Player.
 
8

Freeware
Debut Free Video Capture Software 1.52
Debuut Gratis Mac-video capture software. Opnemen van video van een webcam, video-opnameapparaat, video screen capture van je hele bureaublad of een geselecteerd gedeelte op te slaan opgenomen video naar avi, flv, wmv en nog veel meer
 
7

Freeware
Dr. DivX 2.0
Dr DivX is de eerste en enige officiële DivX Encoding toepassing Dr DivX is de eerste en enige officiële DivX Encoding toepassing.
 
7

Shareware
Pop Pop PSP Jukebox 1.10
POP POP PSP Jukebox bevat DVD to PSP Converter en Video To PSP Converter. Het is een alles-in-een oplossing om video bestanden en DVD-film te converteren naar uw Sony PSP ondersteund videoformaat. Het ondersteunt bijna alle video formaten zoals AVI,
 
7

Shareware
Prism Plus MPEG2 Video Converter 2.10
U kunt handige Prism Plus MPEG2 Video Converter gebruiken voor het converteren van videobestanden van avi, mpg, vob, wmv, etc naar avi, asf of wmv-bestanden.
 
7

Shareware
ezvid 0.7
Ezvid is een freeware video-en diapresentatie maker voor Windows 7, XP en Vista. Ezvid kunt stilstaande beelden en video, en kan afgewerkte video's uploaden naar YouTube. Registratie is niet vereist voor het downloaden of gebruiken. Gratis
 
6

Freeware
LCG SmartMovie for symbian 4.15
LCG SmartMovie is een videospeler voor uw mobiele apparaat, met een tegenpartij converter programma voor de PC.
 
6

Shareware