DJ Software software downloaden

SAM Broadcaster STUDIO -
SAM Broadcaster is je alles-in-een oplossing voor uw eigen online radio station te beginnen.
 
66

Shareware
PCDJ Red DJ Software 7.3 build 1001
 PCDJ Red DJ Software heeft het ontwerp en de specs een uitstekende DJ software programma, maar veel van deze sterke punten worden overschaduwd door zijn zwakke punten, zoals moeilijke media importeren en organiseren.
 
14

Shareware
virtuodrive 20110224
virtuodrive is een distortion effect voor elektrische gitaar, verkrijgbaar in Jesusonic en vst-formaat. Het kan gebruikt worden binnen vst hosts die vst 2.4 ondersteunen, zoals Cubase, REAPER, Nuendo, enz. ..
 
10

Freeware
DJ ProDecks 1.0
U kunt exclusieve software DJ ProDecks gebruiken voor het mixen van je muziek zonder enige beperkingen.
 
10

Freeware
Mix Player 1.17
 U kunt gebruiksvriendelijke software Mix Player te gebruiken voor het remixen en het afspelen van muziek.
 
10

Freeware
Numark Cue 5.0
 Numark Cue is de meest betrouwbare, intuïtieve DJ software. Het stelt djs mixen, scratchen, jongleren, en sample audio en video op de dubbele virtuele decks. U kunt Cue net als jij gebruiken vinyl, cds, of de meeste andere DJ-formaten te gebruiken.
 
9

Shareware
MixSense 1.0.1
De belangrijkste kenmerken van de ideale DJ-applicatie MixSense dat het beste is voor live-optredens is als volgt: het is zeer makkelijk te gebruiken en heeft een ingebouwde CD Ripper, het ondersteunt extractie van BMP evenals auto mengen, Meerdere.
 
5

Freeware
SevenUp Live 2.0.4
SevenUp Live is een applicatie geschreven voor de monome en Ableton Live's MaxForLive dat 7 unieke stukken functionaliteit plaatst in een aantal 8x8 grids.
 
5

Demonstratie
Mixed Reaction! 1.0
Vier 16/24-bit WAV-bestand Spelers 16/24-bit WAV-bestand Recorder Stereo 10-band grafische equalizer Stereo Reverb Onafhankelijke Schakelbare monitor uitgang (VST Host / geluidskaart Dependant) 4 Laag / Hoog Plank Filters Manual / Auto Load File.
 
5

Freeware
PCDJ VJ 5.2
 De inclusieve software voor een performer is PCDJ VJ want het biedt handige functies voor live performance.
 
5

Shareware
Free Mixer Indepth 1.5.0.3
 Free Audio Mixer Indepth biedt u een gratis tool waarmee audiobestanden mixen met MP3 en WAVE bestanden.
 
4

Freeware
Guitar Studio 4.8
U kunt gebruik maken feature rijke programma Guitar Studio voor volgende doeleinden: voor het importeren en exporteren van MIDI en ASCII, voor het bekijken en het spelen van akkoorden, alsook voor het opnemen van MIDI gitaar, voor het drukken van.
 
4

Shareware
Dj Promixer Free 1.5
De belangrijkste kenmerken van handige Dj ProMixer gratis software die in principe wordt gebruikt voor het downloaden en converteren van videos naar MP3 zijn als volgt: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die is geschikt voor het opnemen.
 
4

Freeware
AirFader 1.3
AirFader is een draadloze afstandsbediening voor digitale mengpanelen! Het is specifiek ontworpen voor touch-screen bediening en zorgt voor de controle van bijna alle kanalen-gebaseerde parameters, waaronder Parametric EQ, dynamiek en mix sends.
 
4

Shareware
MU.LAB for Windows 4.1.17
Voor Mac OSX en Windows MuLab is een top-kwaliteit geluid en muziek productie systeem.
 
4

Freeware
MAGIX Digital DJ 2
MAGIX Digital DJ 2 is de meest innovatieve DJ software voor PC en Mac. Van beginnende dj's tot ambitieuze club DJ's - MAGIX Digital DJ 2 biedt alles wat u nodig hebt om fantastische dj-sets te maken. Voeg eenvoudig nummers uit iTunes? of uw
 
4

Shareware
2710 DJ 3.2.0
 Omdat het een e-DJ is nu gemakkelijker dan ooit tevoren. 2710 DJ brengt de wijsheid van jaren van DJ en karaoke-ervaring in een eenvoudig pakket. Speel bijna elke audiotrack inclusief CDG (karaoke) bestanden. Uw gasten te onderhouden is nog nooit zo
 
3

Freeware
Demisco Joky -
De heetste DJ en Song Mixing software van SourceNet is hier, Demisco Joky is eenvoudig te gebruiken en gratis.
 
3

Freeware
E-mix Basic Edition 5.6.4
De e-mix DJ Software biedt alle functies voor professionele mixen. Het programma kan worden gecontroleerd door een van de gemeenschappelijke MIDI-controllers of gemakkelijk met de muis. Er zijn drie edities van de software (Basic, Home en Pro)
 
3

Shareware
Happy DJ 2.6
Heb je moe van het luisteren naar muziek mee? De poging om ongebruikelijke plezier van het bestellen van nummers is van Happy DJ! Geef het recht van het selecteren en afspelen van muziek via klankkast voor iedereen. Gelukkig DJ maakt uw klankkast en
 
3

Shareware