Geluids Bestand Spelers software downloaden

EvilLyrics 0.1.7
Zoekt automatisch naar en geeft tekst weer van het huidige nummer in Winamp, Windows Media Player, Foobar, iTunes, RealPlayer, MusicMatch of QCD, JetAudio, XMPlay, Meedio, Yahoo! Music Engine, AlbumPlayer en meer
 
2062

Freeware
JetAudio Basic 8.0.17
JetAudio is geïntegreerd, multimedia-software bestaat uit een compacte rack. Niet alleen speelt het diverse muziek-en videobestanden, het heeft ook functies zoals het branden van cd, opname en conversie naar andere bestandsformaten. U kunt uw eigen
 
1983

Freeware
Neodj Pro 3.1
Neodj Pro-software kunt u uw eigen muziek mixen, live opname of als remixer de bestaande MP3-en muziek-cds met de grafische interface te creëren.
 
1633

Shareware
PianoFX STUDIO 4.0
PianoFX STUDIO 4.0 is een krachtige Piano en Muziek Keyboard Synthesizer voor de Personal Computer, die wordt gebruikt voor het opnemen van live muziek door het gebruik van PC-toetsenbord of de muis zonder de vereiste van een conventionele Piano. De
 
1514

Shareware
Malx Media Player 3.2.2
 Malx Media Player, ook wel bekend als Serenity, is een audio-afspeellijst voor Windows 95 en NT. Het programma ondersteunt Unicode binary en maakt gebruik van de ANSI-tekenset met gebruiksvriendelijke interface.
 
603

Demonstratie
Skifta 2.6.2
 Skifta Voor iOS is een software-applicatie die media shifting combineert met DLNA / UPnP.
 
576

Freeware
Metal Player 3.0.6.6
De handige software Metal Player speelt de volgende audio-en video-media bestanden types en formaten: mp3, wav, wma, cda, midi, mid, mpa, aac, ac3, ogg, snd, RMI, mp4, avi, mpg, mpeg , mov, wmv, mp2, mpe, ASF, DAT, divx, xvid, m2v, mpv, qt, OGM, FLV,.
 
571

Freeware
Movavi Media Player 3.1
De belangrijkste kenmerken van exclusieve programma Movavi Media Player zijn als volgt: het is geschikt voor het afspelen van 3D-video's; het gebruik ervan stelt gebruikers in staat om te kijken en te genieten van Side-by-side 3D-video's omdat zowel.
 
411

Shareware
capella playAlong 3.0.33
Nu kunt u de gewenste muzikale ondersteuning selecteren dankzij capella playAlong. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die het mogelijk maakt voor gebruikers om toegang te krijgen tot een onbeperkte verzameling van afgewerkte scores en
 
313

Shareware
OtsDJ Pro 1.77.001
OtsAV Free is de vrije uitgave in de OtsAV professionele suite van producten die zijn ontworpen voor DJ's, radio-en tv-stations, Solution Providers, bedrijven en AV-liefhebbers.
 
295

Freeware
SCMPX 1.5.1
De handige software applicatie Voixio Air Client is speciaal ontworpen voor het onderhouden van contact met je familie en vrienden.
 
294

Freeware
iMiniMe 3.01
Dit houdt in dat het bijhouden van de nieuwste stuurprogramma's een nachtmerrie kan zijn.
 
283

Shareware
MIDI and Style Player 1.07
Nu kunt u gemakkelijk MIDI en Yamaha keyboard Style-bestanden spelen en aanpassen dankzij de handige software-applicatie MIDI and Style Player.
 
274

Freeware
PandoraSmall 2.1.1.3
De exclusieve hulpmiddel UML Poseidon For UML CE is nu gebaseerd op Poseidon voor DSL's platform.
 
217

Freeware
BPM Jukebox 2.0
ALCATech??'s BPM Jukebox is een redelijk geprijsd, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken muzieksysteem voor iedereen. Het grote voordeel ligt in zijn vermogen om permanent muziek af te spelen, gebruik makend van drie eenvoudige afspeellijst modi
 
73

Demonstratie
Myst III - music player 1.1 1.1
Nu heb je vast geen behoefte om je tijd te verspillen aan het lezen van e-mails en andere documenten, omdat de software SpeakComputers Free Text to Speech er is om je te helpen.
 
60

Freeware
FanciRhythm 0.1.1 Beta
Nu kun je jezelf op de hoogte houden van de weersomstandigheden door het gebruik van de handigesoftware Heavy Weather Pro 3610.
 
60

Freeware
AK-Player 7
Als je houdt van Nintendo of er één hebt dan is de ImToo DPG Converter een geweldig hulpmiddel.
 
50

Freeware
Virtual DJ 7.4.1
Virtual DJ is een software die werd ontwikkeld voor het gebruik van uw computer als een karaoke-machine.
 
41

Shareware
RockIt 2000 Pro DJ Software 3.2
Pro DJ Mixing Software! Alle standaard functies van een dubbele dek-speler, en nog veel meer! Sound FX, AutoMixing, looping, cueing, Jog Wheel, Pitch Control, Uitgebreide Bibliotheken; 20 Band EQ, Integrated Jukebox; Meerdere Sound Board
 
37

Demonstratie