Basis, VB, VB DotNet software downloaden

VB.Net to C# Converter 2.24
Hoewel er verschillende programma's bestaan die zijn bedoeld voor de omzetting van VB naar C#, zijn er verschillende functies die nogal moeilijk om te zetten zijn.
 
2040

Shareware
Code Advisor for Visual Basic 6 1.1.0.1
Als je een programmeur bent en suggesties wil voor je programma, zonder tussenkomst mensen, dan kan je Code Advisor for Visual Basic 6 gebruiken.
 
595

Freeware
Microsoft Visual Basic 2008 Express - ESN 9.0.30729.1
De exclusieve programmeertool Microsoft Visual Basic 2008 Express - ESN maakt programmeren een stuk makkelijker.
 
428

Freeware
CSWorks 2.1.4560.0
CSWorks Is een Microsoft.NET en Silverlight-gebaseerd raamwerk dat applicatie-ontwikkelaars kunnen gebruiken om lichtgewicht, volledig op maat gemaakte oplossingen voor procesbesturing bouwen. Deze software biedt een open systeem met een onbeperkt
 
240

Freeware
TurboReport -
De all-in-one softwareapplicatie Array Designer maakt op een eenvoudige wijze studies van de genetische make-up van gehele organismen.
 
137

Freeware
Object Distribution Coordinator (ODC) 1.20
De handige software applicatie 3M Digital Annotation maakt tijdrovende taken, zoals het werken aan repetitieve taken, heel gemakkelijk door gebruikers de mogelijkheid om de herhaaldelijk gebruikt pagina op te slaan in de map Sjablonen.
 
124

Demonstratie
.NET Barcode Font Encoder Assembly 6.07
Als u een grote database van muziekbestanden heeft, kunt u gemakkelijk meerdere dubbele bestanden opslaan zonder dat u het merkt.
 
114

Shareware
.NET Excel Component - Nasosoft Excel 3.4.0.0
. NET Excel Component - Nasosoft Excel v3.4 is een rijke feature Excel controle voor C # / VB.NET om uw aanvraag te lezen / schrijven ...
 
9

Commercieel
Calendar Control 1.03.0011
Nu kunt u Microsoft Calendar Control te vervangen door handige Kalender Control dat ondersteunt volgende meer eigenschappen: zichtbare of onzichtbare etiketten en nummers van de week evenals 8 kleuren van de dag, klein of groot agenda en meer.
 
9

Freeware
PHP Class Generator 1.0.1
De PHP Class Generator is een kleine vensters desktop applicatie die het mogelijk maakt een PHP programmeur voor het genereren van Entity klassen uit een MySQL database tabel.
 
8

Freeware
Visual Basic 2008 Express Edition -
  De belangrijkste kenmerken van Visual Basic 2008 Express Edition zijn deze: het is een ingebouwde designer evenals staat het creëren van data-enabled applicaties met behulp van lichtgewicht SQL Server Compact, het C4F Developer Toolkit, Facebook.
 
8

Freeware
Visual Barcode Designer 1.2
Nooit meer vallen en opstaan - en je hoeft niet een expert te zijn. VBD is de eerste barcode design tool in de industrie die het mogelijk maakt de gewone IT-ontwikkelaars om de barcodes te ontwerpen en te zien hoe ze passen in uw toepassing.
 
7

Shareware
Visual C# 2008 Express Edition -
 De belangrijkste kenmerken van uitdrukkelijke versie van Visual C # 2008 zijn als volgt: het is heel gemakkelijk te gebruiken en te leren ook, het is compatibel met Windows Vista met 2.
 
6

Freeware
Barcode 128 Module 1.0
Barcode 128 generator Module / DLL, Ondersteuning Code A, Code B en Code C standaard. Afbeelding perfecte barcodes creëren in uw eigen Windows-toepassingen en distribueren Royalty-vrij!
 
4

Demonstratie
Basics For Visual Basic 1.00.08
Basics voor VB is een set van binaire string en beetje manipulatie functies voor VB5 / VB6.
 
4

Demonstratie
.NET Barcode Recognition Decoder SDK 1.0
De Dotnet Barcode Recognition Decoder SDK leest barcodes in C #, VB.NET en Visual Studio. Leest meerdere types barcode vanaf een DLL die is 100% beheerde code, sterke naam en digitaal ondertekend. Ondersteunde barcode bevatten Code-39, Code-128,
 
4

Demonstratie
.NET Barcode Component - NBarcode 2.1.0.0
De handige. NET Barcode componenten is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig lezen en schrijven Barcodes gemakkelijk. Het ondersteunt de meeste populaire Linear (1D), 2D barcode normen en Windows Forms, ASP.NET, WPF en SQL Server Reporting
 
4

Commercieel
Visual Basic 6.0 HelpVistaXPDiamond 2.0.0.0
-Visual Basic 6.0 ActiveX-besturingselementen zijn de beste 25 Visual Basic 6.0 ActiveX-besturingselementen die u in staat om moderne interfaces gemakkelijk en snel. Het stelt software engineers om interfaces te ontwerpen zonder het schrijven van een
 
4

Shareware
Visual Basic 6 Controls 1.1.0
Maak snel en eenvoudig & Pas professionele toepassingen met Visual Basic 6 AeroSuite 12 Bedieningselementen + Volledig Bron codeVisual Basic 6 AeroSuite Controls + Broncode is een veelzijdige, makkelijk te gebruiken en past om u de mogelijkheid.
 
4

Demonstratie
SlimDX Runtime .NET (January 2012) 2.0.13.43
. De belangrijkste kenmerken van handige SlimDX Runtime NET is als volgt: het is compatibel met alle versies van Windows XP, Vista, Server 2003, Server 2008, en 7, het ondersteunt het delen van DirectX objecten met andere bibliotheken, terwijl een
 
4

Freeware