C / C++ / C# software downloaden

Mobile Inspector Software 2.0.1.5
Mobile Inspector Software is een zeer betrouwbaar instrument dat wordt gebruikt bij het verzamelen van nuttige informatie over uw mobiele telefoon.
 
1356

Shareware
TwineCompile 2.0.13
Nu kun je je C compileertijd verbeteren dankzij de handige software TwineCompile. Het heeft een gebruikers-interface en verbetert de snelheid met behulp van volgende technieken: multi-threading, file caching en automatische achtergrond compileren. Je
 
999

Shareware
GQview 2.0.4
Nu kunt u alle gegevens met betrekking tot uw familiegeschiedenis opslaan met behulp van Custodian ll.
 
310

Freeware
Sigel 1.0
Nu kun je jezelf ontspannen met behulp van de Dream Clock Screensaver die een geanimeerde achtergrond en klassieke analoge klok toont.
 
299

Freeware
rproxy 0.9.5
Om uw e-mails te behandelen en ze tijdig in te plannen, zodat ze kunnen worden organiseren en automatisch verzonden is SendLater er. Het programma is eenvoudig, handig en gebruiksvriendelijk en controleert uw e-mails terwijl u weg bent.
 
283

Freeware
ncc compiler 2.8
Met het allesomvattende software Articulate Storyline, kun je eenvoudige maar mooie interactieve cursussen maken. Gebruikers kunnen voorgedefinieerde sjablonen gebruiken evenals lagen over elkaar plaatsen, en nog veel meer.
 
71

Freeware
C# School Ebook 1.0
Deze 330 pagina e-boek behandelt het. NET-framework en de C # taal. Te beginnen met de basis van de taal, gaat het verder naar object georiënteerd programmeren technieken en een brede waaier van C # taal functies, waaronder interfaces, uitzonderingen
 
33

Freeware
Cell Phone Forensics Software 2.0.1.5
Mobiele telefoon forensische software biedt volledige informatie over een mobiele telefoon en SIM-kaart geheugen status.
 
20

Shareware
Turbo C 3.0
  Borland biedt u de gratis C + + compiler Turbo C dat heeft ingebouwde IDE en debugger.
 
16

Freeware
Add-in Express 2008 for Outlook Express 2008
Met deze visuele RAD toolkit kunt u eenvoudig ontwikkelen veilige, beheerde, geïsoleerde en inzetbaar plugins voor Outlook Express op Windows Mail.
 
14

Shareware
Turbo Pascal 7.0
 De ontwikkeling systeemsoftware Turbo Pascal omvat een compiler en een Integrated Development Environment (IDE) voor degenen Pascal programmeertaal die worden uitgevoerd onder CP / M, CP/M-86, en MS-DOS.
 
14

Freeware
Borland C++ Builder 1.0
 U kunt lezen het handig C + + Fundamentals Borland C + + Builder e-Book voor het eenvoudig maken van toepassingen, omdat het biedt u alle essentiële functies en klassen.
 
14

Shareware
Turbo C Simulator 1.6.5
De Turbo C Simulator, is 's werelds eerste gewijd speciaal gecodeerd simulator die Turbo C van Borland's / TurboC simuleert + + op alle versies van Windows.
 
13

Freeware
jk-ware MDI-Projektworkspace 3.0
Voor Visual C # ontwikkelaars bieden wij onze MDI-Projectworkspace voor de verdere ontwikkeling van hun eigen producten.
 
11

Shareware
Screensaver Appwizard 1.01
Een Visual C + + 6.0 AppWizard die kan worden gebruikt om snel een nieuwe screensaver
 
10

Freeware
Toolbar Controls .NET for Microsoft Office 1.0
Dit onderdeel biedt nieuwe mogelijkheden voor het creëren van geavanceerde GUI van Microsoft Office COM-invoegtoepassingen.
 
9

Commercieel
PCP Application 2.2
Het is een open-source machine learning programma voor gesuperviseerde classificatie van patronen (vectoren van de metingen).
 
9

Freeware
OpenGl 3D Effect -
Het is een mooi effect van afbrokkelende (ik weet niet of het is het juiste woord) in 3D.
 
9

Freeware
GPU.NET (Beta 2) 2.0
Met GPU.NET kunt u intuïtief schrijf uw toepassing met behulp van. NET-talen zoals C #, F #, VB.NET *. Kernel methoden werken als elke andere methode, wat betekent dat u don?? T moet tijd besteden aan het leren van een nieuwe taal of specifieke
 
8

Demonstratie
Visual C++ 2008 Express Edition SP1 Beta
De uitdrukkelijke editie van Visual C ++ 2008 vereist minimum: 1.6 GHz processor, 192 MB RAM, 1024x768 scherm, en 5400 RPM harde schijf voor het werken. Het is heel makkelijk te gebruiken en te leren ook. U kunt het gebruiken voor het creëren van
 
8

Freeware