Componenten & Bibliotheken software downloaden

EaseSoft ASP.NET Barcode Control 3.5.0
EaseSoft Linear Barcode ASP.NET Web Server Control gebruikt zijn interne HttpHandler om barcode afbeeldingen direct naar de klant te sturen, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van tijdelijke bestanden. Het is de meest effici??nte methode om
 
1165

Shareware
MPLAB IDE 8.91
Dé eenvoudige gratis en makkelijk te gebruiken software die uw leven gemakkelijk kan maken is MPLAB IDE.
 
881

Freeware
Microsoft XNA Framework Redistributable 4.0.20823
Microsoft XNA Framework Redistributable helpt u om games te draaien op Windows je runtime-componenten te geven om uit te voeren.
 
851

Freeware
TUsers Security Component 2.0.8.0
TUsers Security Component Is zeer handig hulpprogramma voor de organisatie van gebruikersauthenticatie en gebruikersrechten voor een set van componenten die speciaal zijn ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen om eenvoudig te implementeren.
 
642

Shareware
SComm32 7.0
De handige software applicatie SComm32 maakt de lastige taak van het toevoegen van seriële communicatie mogelijkheden in toepassingen, zeer eenvoudig.
 
559

Shareware
InnoTools Tray 0.1
De handige software InnoTools Tray is speciaal ontworpen voor het toestaan van installateur om zich te beperken tot de lade.
 
450

Freeware
GT-10 Librarian 1.0.0019
De handige software applicatie GT-10 Librarian maakt efficiënt beheer van GT-10 User Patches mogelijk.
 
431

Freeware
Altsoft MergeSplit PDF 1.0
Nu kun je alles teweten komen over alle functies van Altsoft software door gebruik te maken van het allesomvattende Altsoft MergeSplit PDF programma.
 
322

Freeware
ScanHelper 2.0
De handige softwareapplicatie RoyalASIATel maakt de communicatie met mensen over de hele wereld zeer eenvoudig.
 
315

Shareware
PDF417 Reader SDK 1.2.1
De handige software Harzing's Publish or Perish is speciaal bestemd voor het lezen en analyseren van wetenschappelijke citaties.
 
306

Shareware
Java Outlook Connector 3.0.4
Gebruik Picture Collage Maker Pro om uw collectie digitale foto's om te zetten in memorabele items die u ofwel kunt houden als zoete herinneringen of kunt delen met andere mensen.
 
253

Demonstratie
FuetEngine 0.5
Je kunt de handige software FarmerGPS5 gebruiken voor het verminderen van overlappingen en het minimaliseren van het spuithiaten. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
201

Freeware
TR Class Library 2011.07.24
Je kunt de handige software Free QuizMaker niet alleen gebruiken voor het creëren van online enquêtes en quizzen maar ook voor het toevoegen van formules, afbeeldingen, video en audio aan de vragen.
 
193

Freeware
IIS Smooth Streaming Client 1.1 RTW
Digitale MediaRescue Professional wordt gebruikt om gegevens te herstellen op alle informatiedragers van bijvoorbeeld digitale camera's, audio-recorders etc die aanvankelijk verloren was gegaan.
 
190

Freeware
paintlib 2.62
Je kunt nu eenvoudig je eigen nummers componeren met behulp van de handige software-applicatie ButtonBeats Distorted Player Guitar.
 
157

Freeware
XNALevelEditor 1.0.0.0
Coyote tracering voor. NET is een gratis opsporings- en vastleggingsoplossing voorje NET-applicaties. Verstuur en distribueer volg-berichten via het gratis Coyote Core Framework. Verzamel en begeleid volg-berichten via de gratis Coyote Trace Server.
 
126

Freeware
TWebPost 1.0.3.2
Deze inclusieve Modern Optical Design and Analysis Software wordt veel gebruikt door de amateur-astronomen en telescoopmakers, waaronder golf afwijkingen en spot diagrammen, ray fans, diffraction analysis, optische lay-out, mirror tests en nog veel.
 
96

Shareware
Reactive4Java 0.95.1
De handige software-applicatie SEH UTN Manager maakt het mogelijk dat vier gebruikers gelijktijdig toegang krijgen tot de USB-apparaten, die via myUTN USB-apparaat servers zijn aangesloten.
 
92

Demonstratie
OPSM Miner 2.0
U kunt de featurerich Koyote Soft Toolbar gebruiken voor volgende doeleinden: voor het onmiddellijk krijgen van het meest belangrijke nieuws en aankondigingen; voor het doorzoeken van het web en het krijgen van een ruime keuze aan andere nuttige.
 
88

Freeware
YaBB for Linux 2.4
Dit is een gecomprimeerde map met meerdere bestanden, die kunnen worden uitgepakt op een Windows machine.
 
88

Freeware