ActiveX software downloaden

WinLogon GINA DLL 1.0
Wanneer je gebruik maakt van WinLogon GINA DLL, kun je niet alleen een persoonlijk tintje geven maar ook andere belangrijke taken volbrengen.
 
2596

Shareware
Word ActiveX 2.4
Er zijn momenten waarop je zou willen dat verschillende programma's integratie met Microsoft Word boden.
 
2100

Shareware
Office ActiveX 2.6
Als u uw verschillende toepassingen de mogelijkheid tot interactie met verschillende Microsoft Office-bestanden wilt geven, dan is dit het programma dat u moet gebruiken.
 
2014

Shareware
EtherDetect Packet Sniffer 1.0
Ether detecteert Packet Sniffer wordt gebruikt voor het analyseren van het netwerkprotocol en de pakketten efficiënter.
 
1955

Shareware
ViewPDF OCX 2.0
Een eenvoudige maar zeer effectieve manier van werken met PDF-documenten op uw computer is met behulp ViewPDF OCX.
 
1911

Shareware
Mondor Nokia DLL 2
Dit is een ActiveX DLL die u toestaat om overseinen te controleren SMS door uw compatibele mobiele telefoon van Nokia, evenals de punten van ToDo uit te geven en van de Kalender.
 
1781

Shareware
PDF OCX 2.0
ActiveX control voor Visual Basic om automatisch Adobe Acrobat PDF-bestanden te maken van Excel-werkbladen, Access-rapporten, Word-documenten, tekstbestanden, en beeldbestanden.
 
1329

Shareware
Avax Vector ActiveX 1.3
Bezichtig, maak, bewerk, print en beheer 2D vector tekeningen. AVAX is een ActiveX control dat meer dan 500 eigenschappen, methodes en gebeurtenissen bevat om u de volledige controle over vector tekeningen te geven. De tekeningen kunnen naar zowat
 
1115

Commercieel
Sound Volume ActiveX Control 1.0
SoundVolume wordt gebruikt voor het regelen van volume en ondersteund de controle van Master Volume, Wave, CD Audio, Line In, Microfoon, telefoonlijn, PC Speaker, SW Synth volume.
 
641

Shareware
FlowChartX control 2.3
Een eenvoudige manier om stroomschema’s te maken is FlowChartX controle te gebruiken.
 
568

Commercieel
Gallimaufry 1.0.0002
De ongelooflijke, in VB6 geschreven, software Gallimaufry is eigenlijk een set van Active X-besturingselementen, speciaal ontworpen voor de ondersteuning van legacy applicaties.
 
568

Shareware
PowerPoint Viewer OCX 3.1
Als u PowerPoint-presentaties online wenst te maken, kan PowerPoint Viewer OCX u hierbij helpen.
 
352

Shareware
Shell MegaPack ActiveX 9.0
Als je geïnteresseerd bent in een hulpmiddel om audio en video te converteren ga dan voor OJOsoft Total Video Converter.
 
130

Commercieel
SIP ActiveX SDK 2.2
Het all-in-one programma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Ollihull nieuws en media is er de Ollihull Toolbar. Deze heeft niet alleen een krachtige ingebouwde zoekmachine, maar biedt ook tal van snelle links naar webcontent.
 
81

Shareware
Office 2003: Smart Tag Software Development Kit 1.0
De handige softwaretool ACCON-S7-NET is ontworpen om als communicatie- en programmeringsadapter tussen PC en S7 PLC's te werken.
 
30

Freeware
XP Controls 1.0
XP Controls is een krachtige ActiveX DLL om uw Visual Basic gemeenschappelijke zeggenschap over de look en feel van een Windows XP-interface. Opmerking: Window's XP is vereist.
 
29

Shareware
Office 2003 Tool: Local Installation Source Tool 1.0
De Local Installation Source Tool is een wizard om u te helpen het beheer van uw Local Installation Source (LIS) op computers met Microsoft Office 2003.
 
27

Freeware
Radaee PDF Reader OCX 1.7.0
Nu kunt u marktbewegingen in real time volgen met IQChart. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is. Het heeft ingebouwde & aangepaste Real-Time Quotes en grafieken, die voortdurend worden bijgewerkt. Het
 
26

Shareware
Excel ActiveX Control 2.4
Excel OCX is een krachtige Controle ActiveX met meer dan twee honderd nuttige functies om in het ruilen van gegevens tussen Excel en Visuele Basis en veel meer bij te wonen die de technologie van Com gebruiken.
 
20

Shareware
Active Calculator Component 2.0
Ondersteunen alle gangbare wiskundige uitdrukkingen steun rekenen, logica en bitwise operaties Verslag syntaxisfout in expressies Support gemeenschappelijke controle stroming in programmeertalen zoals voor, terwijl, indien enz.
 
20

Shareware