Delphi software downloaden

AnyDAC 1.12.2
Nu kunt u database-applicaties bouwen op Delphi, C Builder en FreePascal via de handige software AnyDAC.
 
613

Shareware
Xtea Encoder for Delphi 1.0.0
Nu kun je elk afdrukbaar document omzetten naar BMP, GIF, JPEG, PNG en TIFF-afbeelding met behulp van de all-in-one softwaretoepassing Joy Image Printer 32/64-bit Edition.
 
60

Freeware
Delphi DetectIdle component 1
Dit onderdeel maakt toepassing van het systeem controleren activiteit zoals: * Screensaver starten en stoppen * Werkstation vergrendelen en ontgrendelen * Power schorten en resumeIt maakt het ook mogelijk om deze gebruiker controleren
 
13

Shareware
Delphi Code Translator 1.0
Genereer vertalingen van uw Delphi 3, 4 of 5 programma's. Slechts een paar eenvoudige stappen: Bepaal de directory van uw project, scan de code en vormen, voert u de vertaling, schrijf veranderingen en opnieuw compileren. Geen gedoe met elke
 
10

Freeware
Delphi SWF SDK 2.3
Delphi Flash-oplossing - te creëren Flash-animatie in Delphi met Delphi SWF SDK. Bevat puur Object Pascal library voor het maken van Shockwave Flash-films (SWF) zonder gebruik van een externe dynamische bibliotheek. Main Delphi SWF SDK features:
 
9

Shareware
Delphi component and routines for PGP SDK 1
* Krimpt tientallen regels van complexe code die nodig is om PGP taken uitvoeren om een functie aan te roepen.
 
9

Shareware
Delphi Message Assistant 1.11
Dit hulpprogramma genereert RC-bestanden voor Delphi units. U kunt genereren RC-bestanden voor meerdere units tegelijk.
 
9

Freeware
PDF In-The-Box for Delphi 2.2
PDF In-The-Box voor Delphi is een VCL component waarmee u PDF-bestanden maken programmatisch.
 
8

Shareware
OpenGL Delphi examples and tutorials 2.0
OpenGL Delphi voorbeelden en tutorials met volledige Delphi broncode. Leer openGL door Delphi voorbeelden. Voorbeelden hiervan zijn zowel 2D en 3D OpenGL tutorials in Delphi.
 
6

Shareware
J4L-RBarCode for Delphi 1.2.1
Delphi componenten die 1D en 2D barcodes te creëren. Het ondersteunt: EAN, Datamatrix, Aztec, QRcode, regelmatige, Macro en Micro PDF 417, Maxicode, UPC, Code39, Code128, GS1 DataBar, RSS en meer. De component is beschikbaar in de vorm van broncode,
 
5

Demonstratie
Delphi 2005
     U kunt deze krachtige applicatie voor Delphi en web development. Hiermee kunt u de enterprise applicatie met Model Driven Architecture en UML visueel ontwerp zo goed als u kunt dynamische webapplicaties snel en eenvoudig op te bouwen met RAD
 
5

Shareware
All In-The-Box for Delphi 4.0
All In-The-Box is een VCL component voor het maken van documenten via een programma en hen te bewaren als PDF-bestanden.
 
5

Shareware
Delphi IDE Theme Editor 1.0.0.246
De Delphi IDE Thema-editor is een freeware tool die het mogelijk maken om de Delphi (Rad Studio) en Lazarus IDE kleurinstellingen te wijzigen vanuit het niets of het importeren van bestaande thema's van een andere IDE zoals Visual Studio of.
 
5

Demonstratie
Delphi Graphoman for InterBase 1.3
Gegenereerde code krijgt toegang tot databases met TIBStoredProc TIBQuery TIBClientDataSet van de IBX palet, waardoor aanzienlijk te verminderen programmeur werk op het schrijven van de standaard code voor opgeslagen procedures hanteren.
 
4

Freeware
Delphi Examples Collection 2.0
Deze collectie zal u helpen om snel en eenvoudig vast te stellen en de kennis van ervaren programmeurs van toepassing.
 
4

Demonstratie
FormHelp component for Delphi and C++ Builder 2.7
Een kleine component met een, maar een groot voordeel: het laat u toe context-gevoelige pop-up hulp in kunnen schrijven, in het ontwerp, zonder last van met de omvangrijke hlp-bestanden.! Gewoon laten vallen op een formulier en gaan!
 
4

Shareware
Beginner Softwares Delphi Tools 1.02
Beginner Software Delphi Tools is een bron code generator voor DELPHI. Whit gebruik van deze tool U kunt gemakkelijk en snel het genereren van broncode van: Bericht Dialogs invoervelden Open & Save dialoogvensters Cool-niet rechthoekige vormen
 
4

Shareware
True random number generator 1.0
True Random Number Generator is een tool om willekeurige getallen die zeer nuttige functie in de programmering te genereren.
 
4

Freeware
F-IN-BOX 3.6
TFlashPlayerControl is een Delphi / Bouwer / VCL component naar Macromedia Flash Player ActiveX-functies te verbeteren.
 
4

Demonstratie
TBarcode for Delphi 3.22
Een complete Barcode component die u zullen helpen de Delphi programmeur van hoge kwaliteit barcode toepassingen in minder tijd te ontwikkelen.
 
4

Shareware