Management & Distributie software downloaden

Dive Tables Creator 2.0
Je kunt het allesomvattende software Dive Tables Creator niet alleen gebruiken voor het maken en wijzigen, maar ook het opzoeken van duiktabellen.
 
743

Shareware
ALPHALIST DATA ENTRY and VALIDATION 3.20
Nu kun je de invoer van gegevens controleren op basis van je wensen met behulp van handige software applicatie ALPHALIST DATA ENTRY and VALIDATION. Het bevat ook de 400 serie TIN en nieuwe alfanumerieke BTW-codes.
 
713

Freeware
phGantTimePackage 3.0
Voeg een geavanceerde time-management mogelijkheid toe aan je applicaties. De Gantt tijd pakket is een verzameling van user-interface componenten die tijdsblokken verwerkt. De tijdsblokken worden weergegeven in een Gantt-diagram of een schema
 
676

Shareware
NittanyCow 1.5.3
NittanyCow Is een handig hulpprogramma dat snelle en gratis ondersteuning geeft bij de overgang naar de industrie’s belangrijkste zuivelrantsoen evaluator en deze zo gemakkelijk mogelijk maakt.
 
321

Shareware
Tallyman 1.80
 Tallyman Biedt een zeer flexibele manierom tally en mnemonic gegevens te beheren op een monitor wall of op plasmaschermen via multiviewers zoals deze gebruikt worden in een controlekamerfaciliteit.
 
214

Freeware
Scribe License Terms Builder 1
U kunt uw Airset account bij AirSet Desktop Sync beheren en organiseren van waar je maar wilt, zodat je er zeker van bent dat je data blijvend veilig is.
 
181

Freeware
build automation tool : r2build 1.1 build 296
R2build systeem is een instrument / kader voor uw dagelijkse bouwen vast te stellen (of nightly build of bouwen automatisering, of continue integratie systeem) in een zeer eenvoudige manier.
 
23

Shareware
InstallShield Tuner For Adobe Acrobat 7.0.8
InstallShield ® Tune ™ 7.0 voor Adobe ® Acrobat ®-software is ontworpen voor technisch onderlegde IT-beheerders die oplossingen te beheren voor hun gebruikers. Het biedt een grafische interface om Acrobat's Windows Installer en stelt IT-beheerders in
 
9

Freeware
E3X Configuration Tool 1.2
Een softwareprogramma nuttig bij het opzetten van E3X serie tak macht monitoren. Met deze software kunt u de kracht monitors te configureren op een eenvoudige manier. De configuratie software is gratis te downloaden en te gebruiken en is verkrijgbaar
 
7

Freeware
NI LabVIEW 11.0.1
NI LabVIEW is een uitstekend platform ideaal voor de oprichting van de douane-app die perfect integreert met het echte leven signalen en data.
 
5

Shareware
Zip 'n' Split 1.1
-Zip 'n' Split is de complete oplossing voor het overbrengen van grote bestanden: Comprimeer een groot bestand met behulp van 's werelds meest krachtige compressie-algoritme -Split bestanden op basis van bestandsgrootte of het aantal
 
5

Freeware
DLL And OCX Register Tool 2.5
Dit programma is volledig gratis. Voel je vrij om te gebruiken, te delen en te distribueren. De gebruiker van deze software is aansprakelijk voor enige schade of verlies van werk veroorzaakt door het gebruik van deze software-oplossing.
 
5

Freeware
Licence Protector 3.1.3
U hebt een toepassing ontwikkeld en wilt u het snel, gemakkelijk, betrouwbaar en rendabel beschermen.
 
4

Shareware
GSA Regnow Statistics Expert 1.1.5
De GSA Regnow Statistiek Expert is een software tool speciaal ontwikkeld en getest voor RegNow gebruikers.
 
4

Shareware
BDB Developer Edition 3.0
BDB is een full-featured database-ontwerp software. Het ondersteunt Oracle, SQL Server, MySQL, Access, SQLAnywhere en Sybase. Daarnaast BDB is ook een grote SQL Query Intellisense Tool. Belangrijkste BDB kenmerken:? Database-ontwerp. Bouwen van de
 
4

Shareware
install-us Professional 2007
install-us biedt professionele functies voor distributie via internet, cd, dvd en schijven.
 
4

Demonstratie
AGUTA PAD Submitter 1.0
Een hulpmiddel voor de automatische registratie van PAD bestanden in shareware catalogi. Multithreaded uitvoering biedt een hoge snelheid van het formulier indienen.
 
4

Shareware
Visual Patch Express 1.0
Visual Patch Express is de perfecte oplossing voor ontwikkelaars op zoek naar de snelste en eenvoudigste manier om punt creëren binaire patches vrijgegeven voor hun software.
 
4

Demonstratie
Submit Software Basic 2008
Wij helpen u software aan 300 + download sites. 1. Controleer uw Programma informatie eerste 2. Host uw PAD-bestanden indien nodig 3. Uw software zal worden voorgelegd aan 300 + download sites en mappen 4. Geef je een uitgebreid rapport indienen. 5.
 
4

Commercieel
FactoryTalk Activation Manager 3.50.0.21
FactoryTalk Activation Manager biedt een veilige, software-gebaseerd systeem voor het activeren van Rockwell Automation software producten en het beheren van software-activering-bestanden.
 
4

Freeware