Source Editors software downloaden

DzSoft Perl Editor 5.8.9.7
Een hulpprogramma voor het schrijven, redigeren, en debuggen van Perl scripts met een handige en gebruiksvriendelijke interface.
 
609

Shareware
Infragistics NetAdvantage ASP.NET 12.2.1007
NetAdvantage ASP.net is van krachtige tools en ultieme componenten voorzien en helpt je zo browserbased apps te ontwikkelen. De belangrijkste kenmerken zijn de 2 ASP.NET AJAX grids voor het bouwen van data entry editors, exporteren van libraries etc.
 
561

Shareware
Deep Diff 1.0
Deep Diff is een professioneel dossiervergelijking programma. Het kan hele mappen of afzonderlijke bestanden te vergelijken. Verschillen worden gemarkeerd met verschillende kleuren, afhankelijk van als er iets is toegevoegd, verwijderd of verplaatst.
 
16

Shareware
GAME DESIGNER! - Game Creation Software 1.5
Heb je ooit wilde uw eigen computer spel te maken maar weet u niet waar te beginnen.
 
16

Shareware
SoftwareZator 2012 3.0.0.0
SoftwareZator 2012 is de eerste tool die u zal toestaan ​​om uw eigen software te maken zonder te programmeren.
 
16

Freeware
Creative DW Tabbed Menu 1.2
Creative DW Tabbed Menu is een uitbreiding dat twee van de beste menu technologieën - DHTML en FLASH op een manier die nog nooit gezien tot nu combineert.
 
14

Demonstratie
Creative DW Vertical Menu 1.2
Creative DW Vertical Menu kan worden genoemd de ultieme tool voor verticale menu's.
 
14

Demonstratie
Logo3D 1.0
Dit project presenteert een nieuwe versie van LOGO programmeertaal ontwikkeld aan het MIT door Seymour Papert.
 
13

Freeware
TeXnicCenter 1 Beta 7.50
IDE: de integratie van alle tools die nodig zijn om documenten met LaTeX ontwikkelen tot slechts een toepassing.
 
9

Demonstratie
Java Class Finder 2.0
Heeft u een NoClassDefFoundError of ClassNotFoundException? Of bent u probeert uit te vinden waar een bepaalde klasse kan worden gevonden in de overvloed aan JAR / WAR / EAR bibliotheken u? Nou, dat is precies wat de Java Class Finder probeert te
 
9

Shareware
WinpkFilter 3.0
WinpkFilter is een high performance packet filtering kader voor Windows 9x/ME/NT/2000/XP/2003/Vista/2008/Windows 7/2008R2 waarmee ontwikkelaars op een transparante filter (bekijken en wijzigen) ruwe netwerkpakketten met een minimale impact op het.
 
8

Freeware
Spheresoft Zip Code Tools for Excel 1.1
Spheresoft Postcode Tools voor Excel kunt u de afstand tussen twee adressen op basis van hun postcodes berekenen of krijgen een lijst met postcodes die binnen een bepaalde afstand van een doel postcode liggen.
 
7

Shareware
AZ Paint & Animated GIF Editor 1
AZ Paint & Animated GIF Editor is een compact programma Paint en Animated GIF Editor.
 
7

Shareware
Visual Assist X 10.5.1715
Visual Assist X 10.5.1715 is een hulpprogramma nuttig om lezen, schrijven, herbouwen, en navigeer sneller dan ooit met meer dan 50 functies naadloos ge?ntegreerd in uw Microsoft ontwikkelomgevingen. Visual Assist X is een add-in ontworpen en
 
7

Trialware
Visual Open Project Add-In 1.01
Dit programma snel en gemakkelijk zal u toelaten om te werken met een verzameling van uw VB projecten.
 
6

Shareware
NUnit Cheat Sheet 1.0
Gratis NUnit Cheat Sheet dat voorbeeld code in C # bevat dat toont precies hoe NUnit tests te creëren. Enkele pagina te hangen op uw kubus muur.
 
6

Shareware
Romanelli Emoticons Art 1.0
Een leuk programma om mooie foto's maken met emoticons, op te slaan in bestanden, of te verzenden naar uw vriend in Skype, om indruk te maken hen.
 
6

Demonstratie
PDF Index Generator 1.2
Index PDF Generator is een krachtig hulpprogramma voor het genereren van het indexeren van een index van je boek en het schrijven ervan om uw boek in (4) eenvoudige stappen.
 
6

Shareware
Macromedia Dreamweaver 8.0
Dreamweaver 8 is de toonaangevende web development tool, zodat gebruikers effici?nt ontwerpen, ontwikkelen en op standaarden gebaseerde websites en applications.With Dreamweaver 8, webontwikkelaars gaan van begin tot eind, het cre?ren en onderhouden
 
6

Shareware
Inno Setup Compiler (formerly Inno Setup) 5.5.0
 Inno Setup Compiler is een Windows Installer waarmee u installatieprogrammas voor Windows-applicatie te genereren door het gebruik van ASCII-scripts, waarin alle belangrijke aspecten van installatiebestanden bepalen, zoals het benoemen, locatie en.
 
6

Freeware