Databases & netwerken software downloaden

Mysql Data Manager 1.72
Mysql Data Manager is een onafhankelijk multifunctioneel webgebaseerde mysql front-end platform met een invloedrijke user interface voor het beheren, ondersteunen en ontwikkelen van databases voor het web.
 
2076

Commercieel
Visual SQL-Designer 4.00
Visual SQL-Designer is een programma voor gemakkelijke visuele opbouw van harde SQL-query voor elke database en schrijven.
 
1948

Shareware
PHP MySQL Wizard ( php Code Generator for Mysql) 1.3
PHP MySQL Wizard wordt gebruikt voor het maken van een volledige reeks PHP paginas dat uw MySQL database te beheren.
 
1037

Shareware
SMExport suite for Delphi/CBuilder 4.50
Offline NT Wachtwoord & Registry Editor is een Linux-based hulpprogramma dat wachtwoorden kan resetten op Windows NT gebaseerde systemen.
 
512

Shareware
MSDE Manager 5.13
De volledige MSDE en SQL Manager. MSDE Manager Stelt u in staat om alle vaakvoorkomende werkzaamheden te doen dat een typische inzet van MSDE / SQL zich mee zou brengen, en nog veel meer. Het heeft een gemakkelijk te gebruiken up-to-date grafische
 
509

Shareware
FlexTracer 2.15
 De handige GIF-Animator films bevatten 98 animatie wizards evenals u toelaten om niet alleen nieuwe beelden te creëren, maar je kunt ook het bestaan ​​animaties bewerken.
 
464

Shareware
SQL Developer 1.0
Als u een database programmeur bent, moet u SQL Developer gebruiken voor de uitvoering van queries en scripts.
 
364

Shareware
SQL Server 2005 Express SP2
Nu kun je gemakkelijk desktop software oplossingen maken die u kunt integreren met QuickBooks met behulp van het handige softwareprogramma QuickBooks SDK.
 
290

Freeware
rhartmann Duro 0.14
U kunt deze ongelooflijke software (Microsoft LifeCha)t gebruiken voor de volgende doeleinden: het beluisteren van muziek; het spelen van spelletjes; chatten, en veel meer.
 
276

Freeware
SQLite Migrator for Linux 1.2.2
De handige software applicatie GT-10 Librarian maakt efficiënt beheer van GT-10 User Patches mogelijk.
 
252

Demonstratie
OraBone 5.2.0
Nu kunt u eenvoudig uw eigen songs maken dankzij de ongelooflijke software FlexiMusic BeatStudio Junior.
 
221

Demonstratie
Open MS SQL Database 4.7
Nu kunt u gemakkelijk de audio routes van alle Dante-apparaten instellen dankzij de handige software Dante Controller.
 
203

Shareware
SpeedQuel 2.04
U kunt de handige MySlideShow plug-in Silverlight Gallery gebruiken voor het gemakkelijk creëren van webdiavoorstellingen, zelfs met muziek.
 
191

Shareware
Data Connection Suite 1.0.0.0
Weather Gizmo Is een software tool speciaal ontwikkeld om mensen te helpen om de weersomstandigheden van alle grote steden in de wereld te bekijken.
 
90

Freeware
AnyDbTest 2.3.1
De handige softwaretoepassing RapidFetcher maakt de moeilijke en dure taak van het bouwen van rich cloud gebonden desktopapplicaties heel gemakkelijk en goedkoop.
 
82

Shareware
SQL Splitter 1.1.0.1
De handige softwareapplicatie Sonic Foundry Noise Reduction DX laat gebruikers eenvoudig klassieke opnamesterugvinden en herstellen.
 
79

Freeware
Xp_adsi 2.0
U kunt de all-in-one softwaretoepassing STOAT gebruiken voor het dynamisch simuleren van de uitvoering van een afvalwaterzuivering.
 
70

Freeware
DALC++ 1.3
beeldbewerkingssoftware heeft ertoe geleid dat het nog makkelijker en sneller is om kleurbeelden te creëren met behulp van ruwe waarnemingen uit een scala aan telescopen, waaronder de NASA / ESA Hubble Space Telescope, FITS Liberator slaat.
 
33

Shareware
MS Access Customer Template 1.1
Je moet een Microsoft Access-database die klanten loopt, leveranciers, producten, voorraden, facturen, orders te ontwikkelen .
 
17

Demonstratie
SQL*Run (Java) 1.0
SQL * Run'ner voor Java-platform.
 
16

Freeware